Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου (vd) Κύριο

Ο Δήμος Καλυμνίων, κρατώντας το έθιμο της 1ης  κάθε νέου έτους,

μετά τη Δοξολογία για το νέο έτος στον ι. μητρ. ναό του Χριστού, έκοψε και φέτος την πίτα του, για το 2016,  στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Το ιερό μέρος της εκδήλωσης τέλεσαν οι ιερείς Μεϊμάρης-εφημέριος ι.ν. Αναστάσεως, ο οποίος και μετέφερε και τις ευχές του μητροπολίτη κ. Παϊσίου (απουσίαζε από την Κάλυμνο), Σμαλιός-εφημέριος ι.ν. Αγ. Νικολάου, και Ρούφας-εφημέριος Χριστού.

Την πίτα έκοψαν ο π. Μεϊμάρης και ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής. Ευχές για το νέο έτος και την αναβάθμιση της πολιτικής στο νησί για την πρόοδο της Καλύμνου, εξέφρασαν ο κ. Γαλουζής και ο αντ/δρος του Περιφ. Σ/λίου κ. Κ. Σταυλάς.

*

Η Αργώ εύχεται στα στελέχη του Δήμου, πολιτικά και υπηρεσιακά, υγεία και δύναμη, ώστε να βρούνε καλύτερους ρυθμούς παραγωγής έργου. Γιατί η Κάλυμνος έμεινε πολύ πίσω συγκριτικά με όλα τα γύρω της νησιά.

Επίσης, ευχόμαστε… να ενεργοποιηθούν και οι υπηρεσίες, προπάντων οι προϊστάμενοι και «εποπτεύοντες», του ευρύτερου δημοτικού τόξου, για να γίνουν πράξη και έργα προόδου τα διακηρυσσόμενα από τηλεοράσεως σχέδια και προγράμματα.

(Σημείωση: το παρόν δημοσίευμα δεν στάθηκε δυνατό να αναρτηθεί στην ΑΡΓΩ τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, γιατί ο Η/Υ της εφημερίδας μας (ευτυχώς, όχι το site) δέχτηκε μια καταστροφική επίθεση, στα δημοσιογραφικά και προσωπικά μας αρχεία. Βρήκαμε τώρα την ευκαιρία με την κοπή της πίτας του Επαρχείου)

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Argo Kalymnos