Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προβλήματα στη δημ. συγκοινωνία – αγορά λεωφορείου Κύριο

Ο δήμαρχος ζητάει την κατανόηση των δημοτών – ετοιμάζει ριζικές λύσεις

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  26/ 10/2015

Ηλ/κή Δ/νση :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                     

ΦΑΞ                :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας για τα όποια προβλήματα  παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας στο νησί μας.

Δυστυχώς, όπως είναι ήδη γνωστό, η δημοτική αρχή παρέλαβε και έπρεπε να στήσει εξ αρχής μια υπηρεσία με τεράστια λειτουργικά προβλήματα. Με ένα στόλο οχημάτων φθαρμένο και γερασμένο και με οχήματα τα οποία βρίσκονται επί σειρά ετών εκτός Καλύμνου για επιδιορθώσεις.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι εκ μέρους της δημοτικής μας αρχής καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες και τα απαραίτητα χρονοδιαγράμματα να καταστεί δυνατή, το συντομότερο δυνατόν, η παροχή των απαραίτητων αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών συγκοινωνίας στο νησί μας.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες έγκρισης, μέσω σχετικής απόφασης δημοτικού συμβουλίου, για την προμήθεια ενός λεωφορείου, μέσα από την προβλεπόμενη διαδικασία διαγωνισμού.

Σημειωτέον δε, ότι η αγορά νέων λεωφορείων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν το 2016, καθώς δεν έχει ενταχθεί στο ενιαίο πρόγραμμα προμηθειών του έτους 2015.

Είμαστε ωστόσο αποφασισμένοι να δώσουμε ριζικές και αποφασιστικές λύσεις στην αντιμετώπιση αυτού του χρόνιου προβλήματος για το νησί μας, όσα προσκόμματα και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε στην προσπάθειά μας αυτή.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Νικολας Καραβοκυρος δημοσιεύθηκε από Νικολας Καραβοκυρος

    Αξ/μοι Κυριοι,



    Πολυ καλα και γλαφυρα τα λετε, αλλα, υπαρχει ενα μεγαλο αλλα. Τι θα γηνει ο κοσμος μεχρι να αγοραστει και αν αγοραστει αλλο οχημα. Περασε η εποχη που οι Καλυμνιοι ειχαν τη δυνατοτητα να παιρνουν ταξι για τις μετακηνησεις των. Αυτο το προβλημα εχει πολυ μεγαλο αντικτηπο και στο τουρισμο, διοτι παρα πολλοι αναρηχητες μεταφαιρονται με τη δημοτικη συγκοινονια προς Εμποριο και προς τους αλλους προρισμους οπου υπαρχουν αναρηχιτικα πεδια. Βεβαια θα μου πειτε, και τι θα κανουμε αφου τα λεοφωρια μας ειναι παλαια και δεν αντεχουν αλλες επισκευες, και το οικονομικο ετος δεν το επιτρεπει. Υπαρχει και η αλλη λυση της μισθωσις ιδιοτικου οχηματος για την εξυπηρετηση του επιβατηκου κοινου, ειτε αυτοι ειναι Καλυμνιοι ειτε τουριστες αναριχητες. Για σκευτητε ολους αυτους τους επιχειρηματιες που περημενουν πως και πως αυτη την εποχη να καληψουν μερικα απο τα καινα που αφησε το καλοκαιρι το οποιο δεν ηταν και τοσο καλο λογω των καταστασεων πολητικοοικονομικων, αλλα και του προσφυγηκου. Θα σας ειμουν πολυ ευγνωμων αν κανατε κατι αμεσα, για το θεμα αυτο. Δεν ειμαι ουτε επιχηρηματιας ουτε εχω καποιο οφελος διοτι ευρισκομαι εκτος Καλυμνου, αλλα δεν μπορω να ακουω τοσα αρνητικα σχολια για τη Καλυμνο τη πατριδα μου, το διαμαντι της δωδεκανησσου, που εχει καταντησει σαν ερημονηση. Μην ειστε μονο λογια καμετε κατι, αφηστε τις δικαιολογηες οτι οι προκατοχοι σας σας παρεδωσαν διαλημενα οχηματα, αυτο το λετε απο την δευτερη μερα που αναλαβατε τη Δημαρχια του νησιου μας.
    Τρεξετε και καμετε κατι για τη Καλυμνο.

    Με εκτημηση Νικολας Καραβοκυρος Πλοιαρχος Ε.Ν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version