Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκστρατεία ΝΔ με Άδωνι – ΠΑΣΟΚ με Κρεμαστινό Κύριο

Σε γενικό συναγερμό και πυρετώδη προεκλογική εκστρατεία

βρίσκονται τα κόμματα στο νομό μας, με επισκέψεις σε όλα τα νησιά και σε χωριά της Δωδεκανήσου.

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, με το παρακάτω δ.τ., ανακοίνωσε το πρόγραμμα των  περιοδειών που θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές της (8-13/9/15), σε Κάσο, Κάρπαθο, Από Κάρπαθο, Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Λειψούς Αγαθονήσι, συνοδευόμενοι από τον πρώην υπουργό κ. Αδ. Γεωργιάδη: 

*

H ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, σάς ενημερώνει για το πρόγραμμα περιοδειών των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα για την περίοδο από 8 Σεπτεμβρίου 2015 έως και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο κ. Μάνος Κόνσολας την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου περιοδεύει με τον βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο στην Κάρπαθο, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Κάσο και την Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στην Πάτμο και στο Αγαθονήσι.

Ο κ. Βασίλης Υψηλάντης με την κα Μίκα Ιατρίδη περιοδεύουν με τον τ. υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στην Κάλυμνο, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Πάτμο και Λειψούς, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην Λέρο. 

Στη συνέχεια ο κ. Υψηλάντης μεταβαίνει στην Κω όπου θα παραμείνει έως και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ενώ ο κ. Γεωργιάδης με την κα Ιατρίδη θα επισκεφθούν το νησί της Σύμης την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. 

Ο κ. Γιάννης Παππάς μετά από την επίσκεψή του σε Πάτμο και Λειψούς σήμερα Τρίτη 8-9 περιοδεύει στην Λέρο και συνεχίζει την περιοδεία του στην Κάλυμνο. 

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Κω όπου θα παραμείνει έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. 

Ο κ. Στέφανος Δράκος περιοδεύει στο νησί της Ρόδου. 

Ο κ. Αγγελος Καλαθιανάκης περιοδεύει στο νησί της Καλύμνου. 

Η κα Νινέτα Μανούση θα περιοδεύει στο νησί της Κω. 

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου όλοι υποψήφιοι βουλευτές με τον κ. Γεωργιάδη θα περιοδεύσουν στα χωριά της Ρόδου. 

*

ΠΑΣΟΚ

Από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Δημ. Κρεμαστινός θα επισκεφθεί την Κάλυμνο την Πέμπτη, 10/9/15, και στις 7μμ θα έχει μια σύντομη ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο.

Εντωμεταξύ ο κ. Κρεμαστινός είχε επισκεφθεί, στις 6/9/15,  τη Χάλκη και την Τήλο.

Επίσης, είχε στη Ρόδο συνάντηση με νέες και νέους, με τους οποίους συζήτησε τα σημερινά προβλήματα της νεολαίας και τόνισε ότι οι νέοι και πάλι πρέπει να αποτελέσουν την πρωτοπορία των πολιτικών αγώνων σ’ αυτή την κρίσιμη πολιτική καμπή της χώρας μας.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version