Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση εργασίας δημάρχου-αντιπερ/ρχη, επάρχου Κύριο

Στο γραφείο δημάρχου για τοπικά θέματα

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Κάλυμνος  25/ 8 /2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ηλ/κή Δ/νση :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                    

ΦΑΞ                :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα κο Φιλ. Ζανετίδη και τον Έπαρχο Καλύμνου κο Γ. Θεμέλαρο είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής,  παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας κου Κ. Ζαΐρη και του δημοτικού συμβούλου κου Χ. Πλάτση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την επεξεργασία προτάσεων σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος .

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του κου Αντιπεριφερειάρχη καθώς και θέματα σχετικά με τον καθορισμό προτεραιοτήτων σε έργα ενταγμένα στο τεχνικό πρόγραμμα Περιφέρειας.

Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον κο δήμαρχο η αναγκαιότητα πρόταξης -προς υλοποίηση-  συγκεκριμένων  έργων,  όπως είναι οι αναπλάσεις- πλακοστρώσεις του ιστορικού κέντρου του νησιού μας και η αποκατάσταση –εκβάθυνση του λιμανιού, που κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει η  δυνατότητα προσέγγισης μεγάλων πλοίων.

Εξετάστηκε, επίσης, η δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, των απαραίτητων εργασιών επισκευής και συντήρησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Τέλος, συζητήθηκε και το φλέγον ζήτημα των ημερών, το μεταναστευτικό, προς την κατεύθυνση της  αντιμετώπισης των  συνεχώς αυξανόμενων ροών προς το νησί μας, την επίσπευση των διαδικασιών επαναπροώθησης προς τις χώρες προορισμού τους καθώς και τους προσφορότερους και ασφαλέστερους τρόπους προσωρινής φιλοξενίας των άτυπων μεταναστών, ούτως ώστε να μην δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version