Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η εκδήλωση του Δημ. Παιδ. Σταθμού (vd 8, φ. 24) Κύριο

Την πανηγυρική εκδήλωση για το σχολ. έτος 2014-15 πραγματοποίησε ο Δημοτικός

Παιδικός Σταθμός «Μάνα Ιωάννα Καρπάθιου», το απόγευμα της Τετάρτης, 10 Ιουνίου, στην αυλή του σταθμού και το συνεχόμενο ελεύθερο χώρο της παιδικής χαράς.  

Η παρουσία γονέων-κηδεμόνων, παππούδων, και συγγενών των παιδιών ήταν μεγάλη. Μαζικές και οι απαθανατίσεις  σκηνών και φάσεων του προγράμματος με φωτογραφικές μηχανές, κάμερες και άλλα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος και πρόεδρος του σταθμού κ. Ιω. Γαλουζής, ο αντιδ/ρχος κ. Ιω. Γαλιμιτάκης, ο αντ/δρος του σταθμού κ. Ν. Φραζής (πατέρας παιδιού) και οι δημ. σ/λοι  κ. Σεμ. Ψαρομπά (γιαγιά παιδιού) και  κ. Γ. Μελάς.

Η εκδήλωση είχε ως θεματικό άξονα τραγούδια από τον «Ελληνικό Κινηματογράφο», που ήταν και ο τίτλος της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε σε δύο ανεξάρτητα προγράμματα αλλά  συνεχόμενα στον ίδιο σκηνικό χώρο, με την ίδια επιμέλεια του σκηνικού και τη μουσική επένδυση – και με ένα… μικρόφωνο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το Α΄ τμήμα της βρεφ/κόμου κας Ευδοκίας Λάππα και στη συνέχεια ακολούθησε το Β΄ τμήμα της κας Πόπης Σ. Τρικοίλη.

Το κάθε τμήμα είχε τη δική του «θεματική», σύμφωνα με τις  επιλογές της κάθε βρεφ/κόμου, τη παιδαγωγική της οπτική και τη δική της αισθητική. Ήταν, κατά κάποιο τρόπο, ένας «λιλιπούτειος καλλιτεχνικός διαγωνισμός» ανάμεσα στα δύο τμήματα. Όμως και τα δύο πήραν ως κοινό βραβείο τα πολύ θερμά χειροκροτήματα των θεατών/ακροατών τους, γιατί όλα ήταν υπέροχα: οι χοροί, οι μουσικές, τα τραγούδια κ.λπ.

Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα σε γονείς και παιδιά: παγωτά σε χωνάκι, προσφορά της κας. Σεμ. Ψαρομπά, και ποικιλία από γλυκά, δώρα των γονέων. Η χαρά της ωραίας γιορτής ανέβασε στα ύψη… την επιθυμία μικρών-μεγάλων για ένα χωνάκι παγωτό και για γλυκάκια.  Σημειώθηκε ενθουσιώδης συνωστισμός.

Και μια απορία: Ο κ. δήμαρχος κ. Γαλουζής, αν και πρόεδρος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, γιατί δεν απηύθυνε ούτε τον καθιερωμένο τυπικό χαιρετισμό, μετά το χαιρετισμό της δ/ντριας ή στο τέλος της γιορτής; Ήταν… εκτός προγράμματος, απέφυγε τις δηλώσεις, ήταν… βραχνιασμένος; Πρώτη φορά…

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιωργος δημοσιεύθηκε από Γιωργος

    Δεν χορταινουμε να βλεπουμε ξανα και ξανα τα βιντεακια με τις μικρες "Αλικες" και τους μαγκες "Δημητρηδες"! Σούπερ γιορτη για παιδια τετοιας ηλικιας!Συγχαρητηρια κα. Πόπη!Γνωριζουμε τη ξεχωριστη δουλεια σου χρονια τωρα, σε αγαπαμε και σε θαυμαζουμε!!

  • Σύνδεσμος σχολίου mariamk δημοσιεύθηκε από mariamk

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ!!!!Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΠΗ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version