Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ευχάριστη είδηση, Φανή Καπελλά-Κουτούζη

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, απονεμήθηκαν

τα "Βραβεία Κοινού"  των πολυκαταστημάτων "Public "σε δέκα(10) κατηγορίες βιβλίων. Τα βραβεία αναδείχθηκαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία από 200.000 αναγνώστες. Ανάμεσα στους βραβευθέντες συγγραφείς περιλαμβάνεται και η εξ αγχιστείας αλλά και "δικαιωματικά" Καλυμνιά  νηπιαγωγός και συγγραφέας κ. Ρένα Ρώσση- Ζαΐρη (φωτο). Η Ζαΐρη απέσπασε το α! βραβείο στην κατηγορία μυθιστορήματος με τον "πιο ερωτικό χαρακτήρα ",για το βιβλίο της τα  "Δίδυμα Φεγγάρια". "Τα βραβεία του κοινού με κάνουν να πετάω σαν παιδί από χαρά" δήλωνε  η κ. Ζαΐρη.

Πολλοί την θυμόμαστε το περασμένο καλοκαίρι να μας παρουσιάζει  το συγκεκριμένο βιβλίο της, μ' έναν γοητευτικό τρόπο, στην επίσης γοητευτική αυλή του αϊ -Γιάννη, στο Μασούρι, με πρωτοβουλία του Αναγνωστηρίου  μας. Χαιρόμαστε κι' εμείς με τη χαρά της και της ευχόμαστε υγεία και άλλες τέτοιες πολλές χαρές.

Φανή Καπελλά -Κουτούζη

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version