Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέδριο της Διεθνούς Ακαδημίας στη Ρόδο Κύριο

Για τη μελέτη του Τουρισμού στη Ρόδο

 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) για την τουριστική προώθηση της χώρας αποφάσισε να χρηματοδοτήσει πέντε projects.
Ειδικότερα αποφασίστηκε:
- Θα καλύψει το κόστος αεροπορικού εισιτηρίου Βιέννη - Αθήνα - Βιέννη, προκειμένου ο δημοσιογράφος Gerald Sturz να επισκεφθεί τα νησιά Μήλο, Σίφνο και Ύδρα έως και τις 3 Μαϊου, με σκοπό την δημοσίευση πολυσέλιδου αφιερώματος στο εβδομαδιαίο περιοδικό Format το οποίο απευθύνεται σε ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό (115.000 αναγνώστες).

-Ενέκρινε τη διάθεση ποσού 3.300 ευρώ  που αφορά στην οικονομική συμμετοχή του Οργανισμού στην διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου «International Association of Cultural and Digital Tourism»/ IACUDIT με θέμα: Forms and Norms of Tourism and Culture in the Age of Innovation” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 21 έως τις 24 Μαΐου.

-Ενέκρινε τη δέσμευση ποσού  2.700 ευρώ  που αφορά την οικονομική συμμετοχή του ΕΟΤ στην διοργάνωση συνεδρίου της Διεθνούς Ακαδημίας για τη μελέτη του Τουρισμού (I.A.S.T) που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 24  έως τις 29 Μαΐου.
-Θα διαθέσει το ποσό των  3.000  ευρώ  συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ως οικονομική συμμετοχή του ΕΟΤ στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας Ερασιτεχνών 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σκύρου από 22 έως τις 24 Μαΐου.
-Θα καλύψει το κόστος αεροπορικού εισιτηρίου  Άμστερνταμ – Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ  για την κ.  Marieke Hendriks, που θα συμμετέχει σε fam trip στη Θεσσαλονίκη από 16 έως 19 Μαΐου.
(Πηγή: enikonomia.gr)

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version