The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση στην Ψέριμο Κύριο

Κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο, στις 17.4.15, ο δήμαρχος Καλύμνου κ. Γ. Γαλουζής

προανάγγειλε στους κατοίκους του νησιού, με τηλεοπτική κάλυψη (ΑΙΓΑΙΟ TV), το ορατό ενδεχόμενο κατασκευής  μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο σκοπός της επίσκεψης

Ο κ δήμαρχος επισκέφθηκε την Ψέριμο με  δύο συνεργάτες του: τον αντιδήμαρχο για τα έργα κ. Κώστα Ζαΐρη και τον υπάλληλο της Πολεοδομίας κ. Μικέ Ρήγα, έναν αστυνομικό και έναν λιμενικό. Ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν διττός. Αφενός μεν να καταγράψει ανάγκες και ελλείψεις,  ενόψει της τουριστικής περιόδου, ώστε να προετοιμάσει  εγκαίρως το νησί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις  της τουριστικής περιόδου: καθαριότητα, φωτισμός, παραλία, όρια επιχειρήσεων επί της παραλιακής ζώνης  κ.λπ. Αφετέρου, να καταγράψει αυθαίρετες κατασκευές (σπίτια, παράγκες, αποθήκες κ.α.) με σκοπό να παρουσιάσει στο δημ. σ/λιο εμπεριστατωμένη εισήγηση για το μεγάλο πρόβλημα της Ψερίμου, που δεν είναι άλλο από τις καταπατήσεις της δημοτικής περιουσίας, την αυθαίρετη ανέγερση κατοικιών και άλλων στεγασμένων χώρων και την περιμάντρωση μεγάλων οικοπεδικών εκτάσεων.  

Η μεγάλη είδηση

Η μεγάλη όμως είδηση που έβγαλε ο κ. Γαλουζής (αν και η είδηση αυτή κυκλοφορούσε εδώ και μήνες σε τοπικά πολιτικά γραφεία) είναι ότι ο Δήμος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με (μη Καλύμνιο) επενδυτή, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον για κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες οκ. δήμαρχος, γιατί ακριβώς βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν υπάρχει ακόμη κάτι το τελειωτικό . Προφανώς πολύ σύντομα θα προβεί σε λεπτομερείς ανακοινώσεις.

Η ΑΡΓΩ

Η ΑΡΓΩ (όπως και τα πολιτικά γραφεία που προανέφερα) έχει τις εξής ενδιαφέρουσες πληροφορίες ότι:  1) Η μονάδα αυτή θα εγκατασταθεί στον μεγάλο, βαθύ και γραφικό κόλπο Μαραθώντα (πιο μεγάλος και από τον κόλπο του λιμανιού - φωτο), που βρίσκεται στο ΒΑ μέρος του νησιού και «βλέπει προς την Τουρκία. 2) Θα είναι μονάδα –χωριό που θα παρέχει κάθε είδους υπηρεσία στους πελάτες του. 3) Θα χρειαστεί μερικές χιλιάδες στρέμματα και θα έχει περί τα 500 κρεβάτια.

Το μεγάλο πρόβλημα για τη δημ. Αρχή και περισσότερο προσωπικά για τον κ. Γαλουζή είναι πώς θα διασφαλίσει το επωφελές για την Κάλυμνο αυτής της επένδυσης. Πώς θα εξασφαλίσει έναν ανοικτό «δρόμο επικοινωνίας» με την Κάλυμνο, ώστε και η οικονομία της Καλύμνου να πάρει μια ανάσα.   

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ενας Παρατηρητης δημοσιεύθηκε από Ενας Παρατηρητης

    Καλα τα λογια για επενδυσεις,αλλα υπαρχει ενα αλλα, υπαρχουν και μερικες εκατονταδες αιγοπροβατα που πινουν νερο απο τα Μαραθοντα και ειναι το μοναδικο νερο στη περιοχη για τα ζωα, το αλλο αλλα ειναι τι θα γηνουν οι κτηνοτροφοι αυτοι που εχουν τα ζωα τους στη περιοχη?
    Οσον αφορα τα αυθερετα κτησματα τωρα ξυπνησανε η Δημαρχια ? οταν με τις ευλογιες των εκαστοτε δημοτικων αρχοντων δημαρχων και συμβουλων εκτηζοτανε σπιτια τι κανανε?
    Δυστιχως τα ηταν ο αποτερος σκοπος των πολητευτων, και στρουθοκαμηλιζανε.

    Ενας Παρατηρητης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

Argo Kalymnos