Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρακαλείται ο αντ/ρχος να αποκαταστήσει το χώρο Κύριο

Ο αντιδήμαρχος επί της καθημερινότητας, κ. Μικές Ρήγας, κατάργησε το χώρο στάθμευσης

αυτοκινήτων (ΙΧ) στο πλάτωμα της παραλιακής δίπλα στα αποχωρητήρια, κάτω από το Δήμο -  που είναι βέβαια της αρμοδιότητας του Δημ. Λιμενικού Ταμείου…

Για ποιο λόγο κατάργησε αυτό το χώρο πρόχειρης στάθμευσης; Έλυσε κανένα σοβαρό πρόβλημα της πόλης; Διευκολύνει καλύτερα την καθημερινότητα του πολίτη; Πώς και με ποιους το αποφάσισε; Μάλλον είναι απόφαση την οποία πήρε ο ίδιος και την οποία άμεσα εφάρμοσε.

Μήπως θεώρησε ο κ. αντ/ρχος δευτερεύουσας σημασίας τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών εκείνων που κατεβαίνουν (από Χώρα, Πάνορμο-Μυρτιές, Βοθύνους-Βλυχάδια κ.λπ.) στην Πόθια με το αμάξι τους και βρίσκουν τη λύση στάθμευσης, για μερικά λεπτά της ώρας, ώστε να κάνουν τις δουλειές του στη νευραλγική αυτή περιοχή που έχει τα πάντα: Δήμος, Βαθιώτες μανάβηδες, φαρμακεία, φούρνοι, ψαράδικα κ.α.

Θα μας στέλνει ο κ. Ρήγας στον Αγ. Στέφανο για παρκάρισμα και να κάνουμε αυτή τη διαδρομή πηγαινέλα με τις τσάντες στα χέρια;  

Παρακαλείται θερμά-θερμότατα να αποκαταστήσει το μικρό αλλά σωτήριο αυτό χώρο (μες στο χάος της Πόθιας), να τον ξαναδώσει στον κόσμο. Το παρκάρισμα εκεί αισθητικά δεν ενοχλεί, λειτουργικά δεν παρακωλύει την κίνηση ούτε τον περίπατο στην παραλιακή, και, τέλος, αυτό το χώρο (δίπλα στα αποχωρητήρια) ο Δήμος δεν μπορεί και δεν δικαιούται να τον αξιοποιήσει με άλλο τρόπο και για άλλο σκοπό.   

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos