Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επαφές του δημάρχου κ. Γ. Γαλουζή στην Αθήνα Κύριο

Για έργα επισκευής–συντήρησης, το ακτοπλοϊκό & την Ιχθυόσκαλα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

   ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος   24 / 3 /2015                      

Ηλ/κή Δ/νση   :grafeioepikoinwnias@gmail.com

Τηλέφωνο     : 22430- 59141                                                                     

ΦΑΞ              :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εκδήλωση της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, παρευρέθηκε μετά από επίσημη πρόσκληση, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής τη Δευτέρα 23/3/2015. Στην εκδήλωση, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του Συλλόγου έγινε και η παρουσίαση του λεξικού του Καλυμνιακού ιδιώματος-έκδοσης του Αναγνωστηρίου Καλύμνου.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κος δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κο Σακ. Τηλιακό, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπ. Οικονομίας-Υποδομών-Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Στη συνάντηση εργασίας συμφωνήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης έργων επισκευής και συντήρησης των κτιρίων του Λιμενικού ταμείου, όπως και των κτιρίων όπου στεγάζεται η δημοτική  Φιλαρμονική και το Λιμεναρχείο. Επίσης, οριστικοποιήθηκε η έγκριση και χρηματοδότηση της μελέτης για την απαραίτητη επισκευή στο λιμανάκι του Μελιτσάχα.

Με τους παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας συζητήθηκαν επίσης και θέματα που αφορούν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Επαρχίας μας με τον Πειραιά αλλά και το κέντρο της Περιφέρειας, ιδιαίτερα εν όψει της τουριστικής περιόδου, που βρίσκεται προ των πυλών.

Τέλος, συνάντηση εργασίας είχε ο κος δήμαρχος και με τον πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) κο Παν. Σταμπουλίδη, σχετικά με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και διαχείριση της Ιχθυόσκαλας και του πρωτογενούς εμπορίου στο νησί μας .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version