Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέος συνταγματάρχης στην Κάλυμνο (24 φωτο & 4 video) Κύριο

 

Στις 31.3.11, ώρα 11πμ, στο στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ», πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής από το νέο συνταγματάρχη κ. Πρ. Παπαθανασίου (φωτο, αριστερά) της μονάδας του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων «Δελβινάκι».

Την τελετή ευλόγησε η τοπική εκκλησία διά του μητροπολίτη κ. Παϊσίου με ειδική για τις περιπτώσεις αυτές ακολουθία. Το νέο διοικητή παρουσίασε, κατά τους στρατιωτικούς τύπους, στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες της μονάδας ο επίσης νέος ταξίαρχος κ. Ε. Σπανός (φωτο, δεξιά), ο οποίος ανέλαβε προ ημερών τα καθήκοντά του στην Ταξιαρχία Κω.

Ο κ. Παπαθανασίου πριν 8 χρόνια υπηρέτησε στην Κάλυμνο ως διοικητής της ίδιας μονάδας με το βαθμό του ταγματάρχη και σήμερα επανήλθε στη γνώριμή του θέση ως διοικητής της αναβαθμισμένης μονάδας από Τάγμα σε Σύνταγμα. Στη νέα δομή της μονάδας ο μέχρι σήμερα διοικητής αντισυνταγματάρχης κ. Β. Τσιάκος (από Λέρο) θα έχει τα καθήκοντα του υποδιοικητή.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ. Δημ. Διακομιχάλης με τον αντιδ/ρχο κ. Π. Ζωίδη, η διοικητής του νοσοκομείου κ. Χρ. Συφουνιού, έφεδροι αξιωματικοί και πολίτες, ενώ το γεγονός κάλυψαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Μετά την εκδήλωση στο στρατόπεδο ακολούθησε η δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών, στην παραλιακή του Αγ. Στεφάνου. Το κλίμα ήταν φιλικό και οι χαιρετισμοί εγκάρδιοι. Μητροπολίτης και δήμαρχος δήλωσαν συμπαραστάτες του στρατού και έτοιμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, όταν τους ζητηθεί, ενώ ο μητροπολίτης ανακοίνωσε ότι ήδη παραχώρησε στο στρατό μεγάλη οικοπεδική έκταση στο Αργος.     

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version