Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΤΑΡΓΟΥΙΝ Κύριο

Ο Δήμος του Ντάργουιν σε συνεργασία με την Επιτροπή Αδελφοποιησης Ντάργουιν-Καλύμνου,

το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου , στο Ορθόδοξο Ελληνικό σχολείο (17 Chapman Rd,Rapid Creek) στα πλαίσια ενημέρωσης σχετικά με τις κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης διοργανώνει σχετική ενημερωτική ημερίδα, με την ονομασία

"ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ στο ΝΤΆΡΓΟΥΙΝ".

Η σχετική ημερίδα -στην οποία συμμετέχουν περίπου 20 κοινωνικές δομές -του Δήμου του Ντάργουιν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιειται,έχει ως σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ενδυναμωση σχέσεων του Δήμου του Ντάργουιν με την Ελληνική Παροικία στην περιοχή, αφού ως γνωστόν οι Ελληνες που διαμένουν στην περιοχή είναι περισσότεροι από 10.000 κάτοικοι.

Η ημερίδα (5-8μ.μ) εκτός των άλλων συμπεριλαμβανει δραστηριοτητες για όλη την οικογένεια, ενώ θα δίνονται και οι σχετικές ενημερωτικές πληροφορίες προς τους ενδιαφερομενους για τις διάφορες κονωνικες δομές του Δήμου.

Την εκδήλωση εκτός τον Δήμο του Ντάργουιν ,και την NORTHERN TERRITORY GOVERMMENT στηρίζουν εμπράκτως η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα (παραχώρηση αίθουσας κ.α.) CHARLES DARWIN UNIVERSITY,YOUTH ADVISORY GROUP,DARWIN COMMUNITY LEGAL SERVICE κ.α.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version