Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κ. Χρ. Συφουνιού ορκίστηκε και ανέλαβε διοικητής στο Νοσοκομείο

Η πρώην έπαρχος Καλύμνου κ. Χρυσούλα Συφουνιού επελέγη, όπως είναι γνωστό, ως διοικητής του Βουβαλείου Νοσοκομείου Καλύμνου και ανέλαβε τα καθήκοντά της. Μετά την ορκωμοσία της εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ. 23.3.11):

 

 «Γνωρίζω ότι αναλαμβάνω την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου σε μια δύσκολη δημοσιο-οικονομική περίοδο για τη χώρα αλλά και για το ίδιο το Νοσοκομείο» είπε η κ. Συφουνιού Χρυσούλα αμέσως μετά την ορκωμοσία της που έγινε στη ΔΥΠΕ το πρωί της Δευτέρας 21/3/2011 παρουσία της Διοικήτριας  της Β΄ ΥΠΕ  κας Παπανικολάου Χριστίνας και του Υποδιοικητή της ΔΥΠΕ κ. Πλάτση Χαράλαμπο.

Διαβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται από αυτό στο πολίτη, για το νοικοκύρεμα του, αλλά και για το μάζεμα των δαπανών του.

 

Η ΑΡΓΩ εύχεται στην κα. Συφουνιού καλή επιτυχία στο έργο της.

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ δημοσιεύθηκε από ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ

    Εύχομαι στην κ Συφονιού κάθε επιτυχία στη νέα της θέση,προσωπικά πιστεύω ότι θα βοηθήσει ώστε ο Καλυμνιακός λαός( με τόσους ιατρούς επιστήμονες και το πολύ καλό προσωπικό του νοσοκομείου), να αποκτήσει μια αξιοπρεπή περίθαλψη.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

    ΣΩΤ. ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ
    ΚΗΦΙΣΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version