Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕ.Π.Α. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

 Δελτίο τύπου από τον Δήμο Καλυμνίων

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε στους συμπατριώτες μας την λειτουργία  Γραμματείας ΚΕ.Π.Α.(Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας ), κατόπιν σχετικής απόφασης που ελήφθη από την κεντρική διοίκηση του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ.

Η Γραμματεία  θα λειτουργεί από την προσεχή Δευτέρα 19/1/2015 στο κτίριο του ΙΚΑ Καλύμνου, όπου και θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να παραλαμβάνονται οι φάκελοι με τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ενδιαφερομένων συμπατριωτών μας.

Ο Δήμος μας, σε συνέχεια των σχετικών ανακοινώσεων του Δημάρχου Καλυμνίων κου Γαλουζή Ιωάννη -σε προγενέστερη συνέντευξη τύπου- και μέσα από  συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες της Υπηρεσίας Πρόνοιας, επιδίωξε έντονα και εξασφάλισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την ιδιαίτερα σημαντική αυτή εξέλιξη.

Είναι δεδομένο, ότι η λειτουργία της Γραμματείας ΚΕ.ΠΑ. στο νησί μας, θα συμβάλει σημαντικά στο να  αποφευχθεί στο μέλλον η όποια άσκοπη ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας, από τις εκτός Καλύμνου μετακινήσεις.

 

 

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version