Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγκινητική αποχώρηση του Ταξ/χου κ. Βελεγράκη Κύριο

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

 Σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα έγινε την Τρίτη στο στρ/δο “Κων/νου Παλαιολόγου ΙΑ” (282 Μ/Κ ΤΕ), η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Δ/σης της 80ης ΑΔΤΕ από τον Ταξίαρχο κ. Βελεγράκη (που αναλαμβάνει Υποδ/της στην 95η ΑΔΤΕ) στο συμμαθητή, κουμπάρο και φίλο του, Ταξ/χο κ. Ευάγγελο Σπανό. Στην τελετή παρέστησαν ο Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος κ. Καΐσερλης, ο Δ/της της ΑΣΔΕΝ Αντ/γος κ. Ζάρας, λοιπές τοπικές και στρατιωτικές Αρχές και φορείς από την Κω και την Κάλυμνο.

Μετά την καθιερωμένη τελετή, που έγινε με τη δέουσα στρατιωτική εθιμοτυπία και την παρέλαση της σημαίας και των ένστολων, ακολούθησε στην αίθουσα ψυχαγωγίας της μονάδας, επίδοση αναμνηστικών πλακετών από το Σεβασμιότατο, τις λοιπές ένοπλες δυνάμεις και τους εφέδρους Κω και Καλύμνου.

Το σημείο που στιγμάτισε την ομιλία του απερχόμενου Ταξ/χου κ. Βελεγράκη ήταν η αναφορά στη μητέρα του που ήρθε από την Κρήτη για να του κάνει έκπληξη.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version