The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο εμπρηστικά δ.τ. και μια αποστομωτική απάντηση (vd)

Πρώτη φορά δόθηκε τέτοια «αερομαχία» στην Κάλυμνο για την παρατήρηση που έκανε

σε μια καθαρίστρια ο δημότης κ. Θεολόγος Κουλλιάς, ελεύθερος επαγγελματίας και στην Καθαριότητα κοντά 20 χρόνια, επί των δημαρχιών Ρούσσου, Διακομιχάλη και τώρα επί Γ. Γαλουζή.

Η ΑΡΓΩ ερεύνησε το θέμα και βεβαιώθηκε ότι επιπόλαια ή σκόπιμα σηκώθηκε ένας  πρωτοφανής «πόλεμος» κατά υποτιθέμενου εχθρού και για την υπεράσπιση δήθεν απειληθείσας καθαρίστριας, η οποία εργαζόταν με σύμβαση ως καθαρίστρια στο Δημοτικό Στάδιο και της έλαχε η μοίρα να γίνει θέμα δ.τ. δύο μέρες πριν τη λήξη της σύμβασής της.

Ήρθαν στην ΑΡΓΩ τα δ.τ., από την παράταξη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (Λ.Σ.) του κ. Σάκη Χούλη και την παράταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κ. Γιάννη Μαστροκούκου. Δεν τα δημοσιεύσαμε αμέσως, γιατί, εφόσον σηκώθηκε πολύ ψηλά ένα πολιτικό θέμα, θεωρήσαμε χρέος μας να ερευνήσουμε το θέμα. Και ο λόγος ήταν ότι διαβλέψαμε κάποιες αδικαιολόγητες υπερβολές και διαφαινόταν ότι η πληροφορία περί απειλής κυκλοφόρησε κατά το σύστημα «αντιγραφή-επικόλληση» (copy–paste).

Ζητήσαμε λοιπόν διευκρινίσεις από τον «κατηγορούμενο» κ. Κουλλιά (η φερόμενη ως απειληθείσα πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε για την Κρήτη), από τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Καθαριότητας, τον κ. Νικήτα Καμπούρη και από υπάλληλο του Δημοτικού Σταδίου. Η απάντηση του κ. Κουλλιά ήταν αποστομωτική, καμία απειλή. (φωτο, αριστερά ο κ. Καμπούρης, δεξιά ο κ. Κουλλιάς)

Σχηματίσαμε πλήρη και σαφή εικόνα. Και σε «καθαρά» γεγονότα, η αφορμή  που γέννησε την «είδηση» και η περιγραφή-αναπαραγωγή της «είδησης» έχει ως εξής:

«ΦΑΣΗ 1η»: Ο κ. Κουλλιάς κατεβαίνοντας προς την Πόθια με το μηχανάκι του, είδε μία κυρία (η καθαρίστρια) να βγαίνει από το Στάδιο κρατώντας δύο σακούλες σκουπίδια. Την πρόσεξε και είδε να τις εναποθέτει έξω από τον κάδο σκουπιδιών, που υπάρχει στην έξοδο του Σταδίου. Σταμάτησε και τη ρώτησε γιατί δεν τις έβαλε μες στο κάδο, και πήρε την απάντηση ότι την «πονάνε τα χεράκια της». Κατέβηκε από το μηχανάκι ο κ. Κουλλιάς  πήρε τις σακούλες,  τις έβαλε μες το κάδο και της έκανε την εξής παρατήρηση:  «Οι σακούλες είναι πολύ λαφριές γιατί έχουν μέσα κουτιά της koka kola. Τα χεράκια σου μπορούσαν και τις έφεραν έως εδώ αλλά πονούσαν να τις πετάξεις μες στον κάδο; Άλλη φορά να τις πετάς μες στον κάδο και αν σε ξαναδώ θα σου κάνω και πάλι την ίδια παρατήρηση».

«ΦΑΣΗ 2η»: Η κυρία θεώρησε τον εαυτό της υποτιμημένο, επειδή έτυχε να βρίσκεται εκεί και τρίτο πρόσωπο. Μετά η καθαρίστρια εξέφρασε το παράπονό της σε υπάλληλο του Σταδίου εξηγώντας όμως ότι δεν την έβρισε ο κ. Κουλλιάς, αλλά της μίλησε με έντονο ύφος και μπροστά σε τρίτο πρόσωπο. Κάτι που το θεώρησε υποτίμηση.  

«ΦΑΣΗ 3η»:  Ανέβηκε στο Στάδιο ο κ. Νικ. Γιαννικουρής, τέως δημ. σ/λος της παράταξης Διακομιχάλη και  υπεύθυνος του Σταδίου,  πληροφορήθηκε το γεγονός, έφυγε αμέσως και επέστρεψε με έγγραφο στο οποίο έβαλε την καθαρίστρια να υπογράψει. Στο έγγραφο η «υποτίμηση» έγινε «απειλή», σκόπιμα ή από άγνοια, αλλά η καθαρίστρια δεν το πρόσεξε.

«ΦΑΣΗ 4η»:  Η «είδηση» περί «απειλής» κυκλοφόρησε αστραπιαία, την πήρε η Λ.Σ. και την έκανε πύρινο δελτίο τύπου, διανθισμένο με «μνήμες» από τους γκαουλάιτερ του ναζιστικού καθεστώτος στην Γερμανία του Χίτλερ.

(Σημείωση:  Γκαουλάιτερ ήταν, επί ναζισμού, ο διοικητής  μιας περιφέρειας (Gau), διοριζόταν από το Κόμμα και είχε πολύ μεγάλες αρμοδιότητες. Διοικητής στο Γκάου του Βερολίνου ήταν ο περιβόητος Γκέμπελς, Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ).

«ΦΑΣΗ 5η»:  Όταν η καθαρίστρια άκουσε από την τηλεόραση το δ.τ. της Λ.Σ. στενοχωρήθηκε πολύ, γιατί, όπως είπε και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο, δε μίλησε ποτέ για απειλή. Την ίδια εξήγηση έδωσε η εν λόγω κυρία και στο δημοτικό κατάστημα, σε γραφείο που έτυχε να συναντηθεί με τον κ. Κουλλιά. Μπροστά σε πολλούς παρόντες επανέλαβε ότι δεν είπε στον κ. Γιαννικουρή ότι «απειλήθηκε», αλλά ότι «υποτιμήθηκε».

«ΦΑΣΗ 6η»:  Μετά τη Λ.Σ.  ακολούθησε  η παράταξη  ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κ. Γ. Μαστροκούκου, με το δικό της δ.τ. και με αναφορά σε «εξωθεσμικούς»

 Συμπέρασμα:  Ένας μίλησε για «απειλή», ο κ. Ν. Γιαννικουρής, από παρανόηση ή με μικροπολιτική πονηρία, και βγήκαν φουριόζες τρεις αντιπολιτεύσεις: Διακομιχάλη, Χούλη, Μαστροκούκου να καταγγείλουν  την «απειλή». 

Απάντηση στα δ.τ. έδωσε ο κ. Κουλλιάς, ενώ ζητήσαμε και από τον προϊστάμενο της Καθαριότητας να εξηγήσει το ρόλο του κ. Κουλλιά. Παραθέτουμε τα δύο δ.τ. και το βίντεο με την απάντηση Καμπούρη-Κουλλιά, αλλά προηγουμένως θέλουμε να ρωτήσουμε τις αντιπολιτεύσεις για  δυο απλά πραγματάκια:  

1)  Στο εξής απαγορεύονται οι υποδείξεις στις κυρίες που αφήνουν τα σκουπίδια τους έξω από τον κάδο. Η παρατήρηση θα θεωρηθεί υποτίμηση και προσβολή της προσωπικότητας;  (σαν το προηγούμενο, πάλι με τα σκουπίδια, που αγανάκτησαν οι πάντες με την ψεύτικη κάμερα δίπλα στον κάδο, γιατί ήταν, λέει, παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, να μην αποκαλύπτεται αυτός που ρίχνει τα σκουπίδια. Σκέψου να ήταν και αληθινή η κάμερα!) Μήπως οι ίδιοι  οι γείτονες πρέπει να κατσαδιάζουν τις γυναίκες που αφήνουν τις σακούλες των σκουπιδιών τους  έξω από τον κάδο, χωρίς να λογαριάζουν ευαισθησίες και «υποτιμήσεις»;   

2)  Οι δύο παρατάξεις της αντ/τευσης, του κ. Μαστροκούκου και του κ. Χούλη, πριν εξαπολύσουν το δ.τ. ρώτησαν τη φερόμενη ως απειληθείσα, αν πράγματι απειλήθηκε;  Εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω ότι ελλοχεύουν στην πολιτική μας ζωή νεοναζιστικά στοιχεία, αλλά όχι στην κατεύθυνση που τα «είδε» η Λ.Σ.

***

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ποιος δίνει το δικαίωμα σε «εθελοντές» να απειλούν εργαζόμενους και πολίτες; Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλύμνου  καταγγέλλει τις απειλές και υποδείξεις του επικεφαλής των ¨εθελοντών¨, σε βάρος συμβασιούχου εργαζόμενης στην Καθαριότητα ΑΕ, όπως προκύπτει έπειτα και από επώνυμη καταγγελία της. ¨Εθελοντής¨ που ως σύγχρονος Γκαουλάιτερ, ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, χωρίς όμως ο ίδιος να λογοδοτεί πουθενά. Την ίδια ώρα μάλιστα που ο εν λόγω ¨εθελοντής¨ περιφέρεται στις γειτονιές της Καλύμνου, διαφημίζοντας και τη σύσταση εταιρίας από συγγενικό του πρόσωπο, που με απευθείας ανάθεση θα αναλάβει τη καθαριότητα. Ο ¨εθελοντισμός¨ τελικά αποδείχθηκε εξαργύρωση προεκλογικών δεσμεύσεων; Σίγουρο πάντως είναι ότι με αυτή τη στάση τους συκοφαντούν ακόμα και την έννοια του εθελοντισμού…

 Πολύ περισσότερο που η διοίκηση του Δήμου, καλεί σε εθελοντικό καθαρισμό, για ένα 10ήμερο του νησιού μας, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν  και εξαγγελίες στελεχών της δημοτικής παράταξης για εκχώριση εκμετάλευσης της χωματερής σε ιδιώτες. Τέτοιες κινήσεις τον μόνο που δεν οφελούν είναι τον λαό της Καλύμνου ο οποίος θα κληθεί να φορτωθεί το κόστος τέτοιων «επενδύσεων» πληρώνοντας μεγαλύτερα τέλη καθαριότητας ώστε να διασφαλιστεί το υπερκέρδος των ιδιωτικών συμφερόντων.

Οι όποιες προεκλογικές δεσμεύσεις υπήρξαν , πολύ σύντομα διαψευστήκαν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλύμνου καλεί τα λαϊκά στρώματα του νησιού, τους εργαζόμενους, να δημιουργήσουν τους όρους της πραγματικής Λαϊκής Αντιπολίτευσης. Να βάλουμε φρένο στη προσπάθεια για ξεπούλημα των υπηρεσιών που έχει ανάγκη ο λαός. Να βάλουμε εμπόδια στη παραπέρα φοροεπιδρομή σε βάρος του λαού του νησιού μας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Τρίτη 23 Σεπτέμβρη.

 

*

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 24-09-2014

                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Καταγγελία εργαζόμενης στο Δήμο Καλυμνίων»

 Τα Νέα Ήθη και οι πρακτικές φαίνεται να εδραιώνονται καθημερινά στα δρώμενα του Δήμου, μεγαλώνοντας καθημερινά το χάσμα και την απογοήτευση  του κοινωνικού μας συνόλου.

Μετά την κυκλοφορία  «πειρατικών» οχημάτων  στην καθαριότητα, σειρά έχει η με αρθ. Πρ.20387/19-09-2014 επιστολή- καταγγελία συμβασιούχου εργαζόμενης ως καθαρίστριας στο Δήμο μας. Η εργαζόμενη καταγγέλλει ότι δέχθηκε «σκληρές» παρατηρήσεις με «απειλητικό ύφος» από πρωτοπαλίκαρο της Δημοτικής Αρχής. Αν και εξωθεσμικός, μη έχοντας καμία σχέση με την υπηρεσιακή δομή του Δήμου, εντούτοις κινείται με αξιοπερίεργο τρόπο στην υπηρεσία καθαριότητας, δίνοντας μάλιστα και απειλητικές εντολές προς εργαζόμενους, σύμφωνα με την ανωτέρω καταγγελία.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σεβαστεί την υπαλληλική λειτουργία και μην επιτρέπει τέτοιου είδους θεσμικές εκτροπές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ....ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ!!!
    ΟΤΑΝ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΟΥΛΛΙΑΣ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ' ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΡΟΥΣΣΟΥ- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ-ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ "ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ" ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η`Ο κ.ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΤΟ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ;
    Η ΔΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ;) ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ(ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ κ.ο.κ).
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΤΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos