Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Πλήθος κόσμου, Καλύμνιοι και επισκέπτες του νησιού,  συνέρρευσε

 στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου γεμίζοντας το, για να απολαύσει  τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου με τους γνωστούς καλλιτέχνες Βασίλη Καρρά και Στέλιο Ρόκκο.  

Το μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε  ποπ και λαϊκά τραγούδια για όλα τα γούστα.  Οι τραγουδιστές  ήταν σε κέφια και η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Άξιος διοργανωτής της βραδιάς ήταν  ο Ραφαήλ Τεζάρης, που πλέον έχει ειδικευθεί ως ο μοναδικός επιχειρηματίας  που αναλαμβάνει να φέρει στην Κάλυμνο μεγάλα ονόματα της κεντρικής μουσικής σκηνής της χώρας μας.  Και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε αυτή η προσπάθεια , αλλά και το ρίσκο, αξίζει κάθε επιβράβευση.

*

Μόνιμη πληγή σε τέτοιες βραδιές είναι η ρύπανση ολόκληρου  του σταδίου. Ο κάθε θεατής πιστεύει πως πρέπει να τον ακολουθεί ένας καθαριστής για να μαζεύει τα απορρίμματά του: μπουκάλια, σακούλες φαγητών και κάθε είδους αποφάγια σκορπισμένα σε όλο τον χλοοτάπητα.  Πότε θα μάθει  ο καθένας να πετάει τα σκουπίδια του στους κάδους και να σέβεται το χώρο που βρίσκεται;      

 

                                                                                                                             Wink

Τελευταία τροποποίηση στις

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version