Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσκαλούνται όλοι οι δημότες στην ορκωμοσία

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής θα γίνει στις 10 Αυγούστου, το απόγευμα,

στον όροφο του Αναγνωστηρίου.

Η θητεία της νέας Δημαρχίας (για 5 χρόνια)  αρχίζει από 1ης Σεπτέμβρη, αλλά την ορκωμοσία την έφερε μπροστά ο νέος δήμαρχος, κ. Γιάννης Γαλουζής, προκειμένου κατά τη μεγάλη αυτή μέρα και ώρα της Καλύμνου, να μπορούν να παραστούν και οι εκτός Καλύμνου συμπατριώτες, που ήρθαν στην Κάλυμνο για ολιγοήμερες διακοπές - συνήθως μέχρι της Παναγιάς.

Μέχρι την 31η Αυγούστου, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Διακομιχάλης και το παλαιό δημ. σ/λιο θα μένουν στις θέσεις τους και ο νέος δήμαρχος μαζί με τα στελέχη του θα συνεχίσουν να ενημερώνονται καθημερινά πάνω στα πράγματα του Δήμου, ώστε να είναι πανέτοιμοι, όταν  θα πάρουν τη σκυτάλη της διοίκησης του Δήμου την 1η του Σεπτέμβρη.

*

Για την ημέρα της ορκωμοσίας ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου – πρόσκληση προς όλους τους δημότες:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη της νέας Δημοτικής αρχής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 68/2014  (437/ΠΕ  23/2014) απόφαση του αρμόδιου πολυμελούς Πρωτοδικείου Κω, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Α. Γαλουζής σας προσκαλεί να παραστείτε στην προβλεπόμενη από το νόμο (άρθρο 52 παρ.2 του Ν. 3852/2010, ΦΕΚ Α΄ 87, «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκηση και       της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης») ορκωμοσία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (όροφος Πνευματικού Κέντρου), σε δημόσια συνεδρίαση, στις 10/08/2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 μμ.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλυμνίων

Ιωάννης  Α  Γαλουζής

*

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο διάστημα που κύλησε από τις εκλογές μέχρι σήμερα, αν και γίνεται πανικός στα κανάλια με δηλώσεις, καταγγελίες, άνοιγμα θεμάτων δευτερεύουσας σημασίας κ.λπ., με αποτέλεσμα ο λεγόμενος «δημόσιος διάλογος» να έχει εκφυλιστεί σε μικροπολιτικές εξυπνάδες, πολύ χοντροκομμένες, ο κ. Γαλουζής και τα μέλη της παράταξής του, φρονίμως ποιούντες άπαντες, απέχουν από αυτό το «παιχνίδι απελπισίας». Ούτε καν σε επιβεβαίωση «διαρροής» δεν έχει προβεί ο κ. Γαλουζής για το ποιους ετοιμάζει ως αντιδημάρχους και λοιπούς αξιωματούχους. Αυτή η σοβαρή στάση, ως πρώτο πολιτικό δείγμα, δίνει καλό μήνυμα.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version