Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Κάθε μέρα, κάθε μέρα, πρόβλημα, πρόβλημα;» Κύριο

Αγανάκτησαν ακόμη και οι τουρίστες που επέλεξαν για τις διακοπές τους

τα ωραιότατα ξενοδοχεία, που βρίσκονται στη λεωφόρο προς Αργινώντα, μετά το Μασούρι (φωτο, στο βάθος).

Κάθε μέρα ρωτάνε για το λεωφορείο του Δήμου και κάθε μέρα ακούνε τα ίδια και τα ίδια από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων: «Πρόβλημα, κύριε».  Το δημοτικό λεωφορείο πάει μέχρι το Μασούρι, αλλά 500 μ. πιο πέρα, προς Καστέλι, δεν… μπορούν να πάνε.

Πρόβλημα και με το νερό. Πρέπει οι ξενοδόχοι, όπως μας είπε ένας εξ αυτών, να φτιάξουν δεξαμενές, γιατί συχνά το νερό δεν πάει μέχρι τα ξενοδοχεία τους.  Και αυτό το πρόβλημα το βλέπουν οι τουρίστες και απορούν με την κατάσταση στην Κάλυμνο.

Αγανάκτησαν μέχρι και οι τουρίστες που βλέπουν το καθημερινό χάλι, που ο Δήμος έχει αφήσει την περιοχή αυτή στο έλεος του Θεού.  Ρωτάνε τι συμβαίνει και ακούνε από τον ξενοδόχο την απάντηση απελπισίας: Πρόβλημα, κύριε! Και έφτασαν να απαντάνε απαξιωτικά: every day, every day, problem, problem?

Οι επιχειρηματίες, που έβαλαν τα λεφτά τους για την ανάπτυξη του νησιού σ’ αυτό το σημείο της τουριστικής ζώνης (έξω από το Μασούρι!), μάταια πιέζουν τους υπεύθυνους αντιδημάρχους.  Λύση δεν έχει κανένας τους.  Κι ας διακήρυσσαν προεκλογικά με περηφάνια και εγωισμό ότι είναι οι μόνοι ικανοί και πεπειραμένοι  για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα καθημερινότητας. Για ανάπτυξη, ούτε λόγος βέβαια…

(Και στην παραλία του Μελιτσάχα, όπου κάνει μπάνιο ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης, βλέπει το πρόβλημα της παραλίας, που την κατέσκαψε το χειμώνα ο χείμαρρος, και είναι υπόθεση μισής ώρας η επούλωση του προβλήματος με μια μπουλντόζα, περνάει πάνω από το πρόβλημα και δεν το βλέπει)

Η απάντηση της «ικανής» δημ. Αρχής σε ξενοδόχο της περιοχής Καστελιού είναι αφοπλιστική: Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θα τα φτιάξει η επόμενη Δημαρχία, από το Σεπτέμβρη. Δηλαδή, η εγκατάλειψη αυτή είναι ένα είδος τιμωρίας του λαού; 

Τελευταία τροποποίηση στις

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου γιαννης δημοσιεύθηκε από γιαννης

    ξεφτιλες ολοι τους ντροπη τους γιατι οσο ειναι η περιοδος των εκλογων κανουν τα παντα για να παρουν ψηφους μεχρι και λογαριασμους πληρωνουν και μετα κανουν την παλαβη!!ποιος φταιει ομως οι βλακες που τους ψηφιζουν για φτυσιμο ειναι ολοι τους!!!γιαννης

  • Σύνδεσμος σχολίου medusa by the sea δημοσιεύθηκε από medusa by the sea

    γιατι δεν περνατε και απο το βαθυ που ειναι ενα απο τα πιο γραφικα χωρια για να επισκεφτεις σαν ερθεις διακοπες στην καλυμνο? πρωτα πρεπει να πληρωσεις ταξι να ρθεις και να φυγεις και καλα να το κανεις απο δικη σου επιλογη αλλα να το κανεις γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος του να κανεις οτοστοπ και να σε φορτωσει κανενας χριστιανος σε καμια καροτσα .....
    ας αφησουμε το μεταφορικο να παμε στα σκουπιδια........... ΒΟΥΝΑΑΑΑ μεσα και εξω απο τους καδους, οι οποιοι παρεπιμπτοντως φοβασαι να τους πλησιασεις μηπως και αρπαξεις καμια αρρωστια απο τη βρωμα. να καταληξουμε στις δημοσιες τουαλετες....μαλλον πρεπει να δινουμε σκαφανδρα για να μπορεσει καποιος να αντεξει εστω και ενα λεπτο εκει μεσα!!!!!
    φαντασου να μην ειχαμε τοσους βαθιωτες δημοτικους συμβουλους στην απερχομενη δημοτικη αρχη τι αναπτυξη θα ειχαμε!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version