Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο υπουργός Υγείας με τους δημάρχους Ν. Αιγαίου Κύριο

Ευρεία συνάντηση του Υπουργού Υγείας για τη δημόσια υγεία στα νησιά του Ν. Αιγαίου.

 

Πολύωρη συνάντηση είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, με το σύνολο των δημάρχων του νοτίου Αιγαίου. Σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου, Δ. Κρεμαστινός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Β. Υψηλάντης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Π. Καλλίρης, η διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς και διοικητές νοσοκομείων (φωτο, δεύτερος από δεξιά ο νέος δήμαρχος Καλύμνου κ. Γιάννης Γαλουζής, ανάμεσα στους δημάρχους Αστυπαλιάς-Π. Κονταράτο, αριστερά του, και Κω-Γ. Κυρίτση).

Κατά τη διάρκειά της οι δήμαρχοι παρουσίασαν ενδελεχώς την κατάσταση της δημόσιας υγείας στα νησιά. Ο κ. Βορίδης, από την πλευρά του, αφού τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση, διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει κατά το μέγιστο δυνατό στην εύρυθμη λειτουργία και στην ενίσχυση των δομών υγείας της νησιωτικής Ελλάδος.

(Γραφείο Τύπου Υπουργού - Αθήνα, 26 Ιουνίου 2014)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version