The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

«Εξωγενείς παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα» Κύριο

Ο κ. Γ. Μαστροκούκος, επικεφαλής της παράταξης ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,

ο μεγάλος ηττημένος των δημοτικών εκλογών της 25ης Μαΐου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, το απόγευμα της Πέμπτης, 5/6/14, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημ. σ/λίου, στο Πνευματικό Κέντρο.

Στη εισηγητική πρωτολογία του έκανε ένα σύντομο απολογισμό της προεκλογικής μάχης και αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Τόνισε ότι το 49% που πήρε η παράταξή του τον φέρνει σχεδόν νικητή των εκλογών, αφού ένας στους δύο ψηφοφόρους τίμησε  την παράταξή του. Υπογράμμισε, επίσης: «είχαμε ξεκάθαρη πορεία προς το λαό», «δεν καταφερθήκαμε εναντίον κανενός και για κανέναν λόγο, και ηθικά εμείς είμαστε οι νικητές».

Ευχαρίστησε το λαό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθώς και τα μέλη της παράταξης και τους υποψηφίους του συνδυασμού του, για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν. Όσο για τα αίτια που οδήγησαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα, είπε ότι  «στις εκλογές ένας κερδίζει και ένας χάνει». Και συμπλήρωσε ότι η παράταξή του θα μείνει σταθερή στις αξίες της και ότι από τη θέση της αντ/τευσης θα πολιτευτεί με ήθος.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και η ΑΡΓΩ (Σακ. Τρικοίλης) ρώτησε (α) για ποιο λόγο καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο είχε στο απυρόβλητο το δήμαρχο κ. Διακομιχάλη, για τον οποίο ήταν αγανακτισμένος ο λαός, όπως δείχνει το ποσοστό του 22% που πήρε. Πού απέβλεπε αυτό το στρατήγημα; και (β) αν με τη φράση ότι είναι ηθικά νικητές αφήνει αιχμή για άλλη παράταξη.

Στο πρώτο ερώτημα ο κ. Μαστροκούκος απάντησε ότι άσκησε αυστηρή κριτική στον κ. δήμαρχο σε όλα τα μεγάλα θέματα και σε όλη την 4ετία – για την προεκλογική περίοδο δεν απάντησε. Με το δεύτερο ερώτημα ο ερωτών «ξεκλείδωσε» τα μέχρι τότε υπονοούμενα περί ηθικής και αξιών και ο κ. Μαστροκούκος είπε με έμφαση ότι «εξωγενείς παράγοντες, από Αυστραλία, διαμόρφωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα… Είναι πολλά  τα 517 αρνιά (εννοούσε: του Γιάννη Χαλίκου)» που μοίρασε η παράταξη του κ. Γαλουζή.      

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos