Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οικογ. Τηλιακού: Αυτοί τι έχουν προσφέρει στο νησί μας από την τσέπη τους;

Παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες την παρέλαση στελεχών της παράταξης Μαστροκούκου να διαπομπεύει το όνομα μας,

με μόνο σκοπό να κερδίσει την δημαρχιακή καρέκλα. Ποιο το έγκλημα που διαπράξαμε; Η συνεργασία μας με την εταιρεία του Δήμου την ΑΝΕΚ. Δεν θα μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε σε κακοήθειες. Είμαστε αναγκασμένοι να αναφέρουμε στο κόσμο της Καλύμνου, που μας περιβάλλει με την στοργή του τα σαράντα χρόνια λειτουργίας μας, τι του προσφέραμε. Ως υποχρέωση μας προς τους συμπατριώτες μας.

  1. Προσφέρουμε ετήσια μισθοδοσία και ασφάλιση στα πληρώματα μας με τζίρο  400.000 ευρώ.
  2. Χρησιμοποιούμε καλύμνικα συνεργεία και προμηθευτές με τζίρο στις τοπικές μας επιχειρήσεις ετησίως 500.000 ευρώ.
  3. Κάναμε δωρεά στο Νοσοκομείο Καλύμνου ένα πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο όχημα το οποίο μέχρι και σήμερα χρησιμοποιείται.
  4. Χρηματικές προσφορές στα περισσότερα σχολεία της Καλύμνου.
  5. Χρηματοδοτήσαμε το εργαστήριο Πλοιάρχων του ΕΠΑΛ Καλύμνου για την κατασκευή θρανίων των μαθητών.
  6. Δωρεάν μεταφορά της Κίνησης Συμπαραστάσεως των Φυλακισμένων Κω της Καλύμνου.
  7. Δωρεάν μεταφορά με έκτακτα δρομολόγια των πυροσβεστικών οχημάτων, όποτε είχε πρόβλημα η Κάλυμνος.
  8. Δωρεάν  μεταφορά των παιδιών και του συλλόγου ΑΜΕΑ αλλά και των παιδιών του ειδικού σχολείου.
  9. Από το 1974 διαθέτουμε μειωμένα εισιτήρια στους εργάτες μας που πηγαινοέρχονται από την Κω.
  10. Χρηματοδότηση κατασκευής μελισσοκομικών δρόμων στην Κάλυμνο.
  11. Χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων, κατασκευή στολών τους και διάθεση μειωμένων εισιτηρίων στις μεταφορές τους.
  12. Χρηματοδότηση ιερών ναών για την ανακαίνιση τους.
  13. Διάθεση δωρεάν πετρελαίου στο γηροκομείο.
  14. Ναυπηγήσαμε το πλοίο μας ΗΛΙΑΣ Τ. στην Κάλυμνο αποδεικνύοντας ότι το νησί μας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα άλλα ναυπηγεία της Ελλάδος. Αξία 400.000 ευρώ στην τοπική οικονομία.
  15. Πίστωση σε επιχειρήσεις του νησιού μας που δραστηριοποιούνται στην Κω που φθάνουν και τα δύο χρόνια, προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα οικονομικό.
  16. Δωρεές στο στρατόπεδο μας αλλά και στην 80 ΑΔΤΕ.

Ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι μακρύτερος. Θα περιμέναμε από αυτούς που κακολογούν την οικογένεια μας, τη στιγμή που μέλος της με την γυναίκα του βρίσκονται στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους και το οποίο ούτε τον εαυτό του δεν έχει ψηφίσει, να αναφέρουν στον κόσμο της Καλύμνου, μια και κόπτονται γι’ αυτόν, τι έχουν προσφέρει στο νησί μας, από την τσέπη τους.

Θλιβόμαστε για άτομα που βρίσκονται στην παράταξη του κυρίου Μαστροκούκου και οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και όμως σιωπούν για φτηνό ψηφοθηρικό λόγο. Εμείς θα τους κοιτάμε στα μάτια και μετά τις εκλογές, αμφιβάλλουμε αν αυτοί θα τολμούν να το κάνουν.

Οικογένεια Ηλία Σ. Τηλιακού

Τελευταία τροποποίηση στις

4 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου anonymous δημοσιεύθηκε από anonymous

    Και μόνο το ότι η οικογένεια Τηλιακού προχώρησε στην σύμπραξη με την ΑΝΕΚ, δείχνει ότι ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου. Σκέφτεται κανείς να υπήρχαν δύο εταιρίες οι οποίες θα κονταροχτυπιούνται σε ένα περιβάλλον το οποίο μπορεί να συντηρήσει μόνο μία; Τι θα έμενε στο τέλος;

  • Σύνδεσμος σχολίου Ευαγγελία Μπιλλήρη δημοσιεύθηκε από Ευαγγελία Μπιλλήρη

    Aγαπητέ Σακελλάρη,
    θεωρώ σωστό να συμβάλω με την μαρτυρία μου στην αποκατάσταση της αλήθειας.
    Προφανώς η πληροφόρηση που μεταφέρθηκε στην οικογένεια Τηλιακού είναι εσφαλμένη και εξ αυτού του λόγου, προκάλεσε την δικαιολογημένη αγανάκτηση τους. Από όσα έχουν ειπωθεί στην δημόσιο διάλογο, δεν ετέθη ούτε προσωπικό ούτε επαγγελματικό ζήτημα για την οικογένεια Τηλιακού, αλλά αντίθετα επιδοκιμάστηκε η καλή επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας. Ειπώθηκε σε κάθε τόνο ότι η σύμπραξη της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ με την ΑΝΕΚ θα πρέπει να έχει στόχο την ανάπτυξη της Καλύμνου, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, την "γέφυρα" της Καλύμνου με το διεθνές αεροδρόμιο της Κω και όχι το επιχειρηματικό κέρδος στη συγκεκριμένη συνεργασία. Η επισήμανση της σύγκρουσης - του ασυμβίβαστου της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου με την ιδιότητα ενός μέλους μια εταιρείας δεν αποτελεί για κανένα σκεπτόμενο άνθρωπο προσωπική μομφή για κανένα πολίτη και καμία οικογένεια. Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος συναισθηματικής φόρτισης και ιδίως σύνδεσης με το πρόβλημα υγείας, το οποίο ανθρώπινα όλοι εύχονται να ξεπεραστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.
    Με τιμή
    Ευαγγελία Μπιλλήρη

  • Σύνδεσμος σχολίου Γ.Σ.Τηλιακος δημοσιεύθηκε από Γ.Σ.Τηλιακος

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΛΙΑΚΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ...

  • Σύνδεσμος σχολίου ΣΑΚΗΣ ΑΝΤ. ΖΕΡΒΟΣ δημοσιεύθηκε από ΣΑΚΗΣ ΑΝΤ. ΖΕΡΒΟΣ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Κ. ΤΗΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version