Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Θα ιδρύσουμε "Σχολή Εμπορικού Ναυτικού" Κύριο

Ήταν η "κάθετη και αδιαπραγμάτευτη "δέσμευη" του κ. Δ. Διακομιχάλη, την προεκλογική περίοδο του 2010.

 

Και όταν η ΑΡΓΩ (Σακ. Τρικοίλης) εξήγησε για ποιους λόγους δεν είναι δυνατόν, για αντικειμενικούς λόγους, να ιδρυθεί αυτή η σχολή στην Κάλυμνο, κατατάχτηκε στους "εχθρούς της Καλύμνου". 

Το παραμύθι όμως το 'χαψαν οι Καλύμνιοι και, λίγο-πολύ, οι άλλες παρατάξεις, οι οποίες δεν είπαν τίποτα. Όλοι τότε πίστευαν ότι ο Διακομιχάλης θα το καταφέρει κι αυτό, γιατί έχει φίλο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η ΑΡΓΩ επαληθεύτηκε (δε μας αρέσει το "δικαιώθηκε", γιατί δεν διεκδίκησε κανένα δίκαιο...), αλλά οι παρατάξεις το ξέχασαν αυτό το "θαλασσινό παραμύθι".

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δημοσιεύθηκε από ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ..............
    ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟ 50 ΧΡΟΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΚΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ, ΑΝ ΕΝΘΥΟΥΜΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    (ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ) ΕΙΧΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΜΕ ΤΗ ΚΩ ΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΕΛΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΕΣ ΕΞΑΓΚΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑΚΟΜΗΧΑΛΗ.

    ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version