The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γαλουζής, όχι στην πρόσκληση του Tvkosmos

Τριάμισι χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε… έχει μοναδικό σκοπό να διασώσει τον κ. Δ. Διακομιχάλη

 

Με αφορμή την, από 06/05/2014, πρόσκληση που έλαβε ο αρχηγός της παράταξης μας από τον τηλεοπτικό σταθμό  Tv kosmos, για συμμετοχή  στην εκπομπή «Ο κόσμος σήμερα» ,με θέμα τις εκλογές για το δήμο Καλύμνου, μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους της  Καλύμνου ,έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:

1.Ο τηλεοπτικός σταθμός tvkosmos ,τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε να συνομιλήσει  με την  παράταξη μας για κανένα θέμα ,σημαντικό ή μη.

2.Με  δεδομένο τον τρόπο με τον οποίο «πολιτεύτηκε» ο συγκεκριμένος σταθμός στις προηγούμενες εκλογές ,δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η πρόσκληση έχει μοναδικό σκοπό να διασώσει –πολιτικά-  τον απερχόμενο δήμαρχο Καλυμνίων  κο Διακομιχάλη Δημήτριο, με τον οποίο άλλωστε ο κος  Κλέανθης  Λοΐζος όχι μόνο συνδέεται συγγενικά ,αλλά και μέλη της οικογένειας του κου Διακομιχάλη είναι μέτοχοι του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού. Αδυνατούμε λοιπόν να πιστέψουμε ότι η παρούσα πρόσκληση απορρέει από το πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού για τα πολιτικά δρώμενα της Καλύμνου.

3.Η παρουσία του ανωτέρω σταθμού στην Κάλυμνο είναι αποσπασματική και επιλεκτική και εντείνεται μόνο κατά την προεκλογική περίοδο.

4.Τέλος με, το από 04/05/2014, δελτίο τύπου η παράταξη μας απηύθυνε  πρόσκληση στους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων να συναινέσουν στη διεξαγωγή   τηλεοπτικών «στρογγυλών τραπεζιών» είτε σε επίπεδο αρχηγών παρατάξεων είτε σε επίπεδο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, γεγονός που δείχνει την προσήλωση της παράταξης μας στην κατεύθυνση της ενημέρωσης του κόσμου ,κάτω όμως από ορισμένες αρχές και προϋποθέσεις.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η παράταξη μας δε θα συμμετάσχει στην ανωτέρω εκπομπή και δε θα συναινέσει σε κακόγουστες επαναλήψεις του παρελθόντος . Δηλώνει όμως πάλι  την επιθυμία της για διεξαγωγή τέτοιων εκπομπών στους τηλεοπτικούς σταθμούς του νησιού μας ,με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων. (δ.τ. 6.5.14)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos