The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Γαλουζής μπήκε δυναμικά στη μάχη Κύριο

Ο κ. Γιάννης Γαλουζής, επικεφαλής της παράταξης  ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ, πραγματοποίησε,

την Κυριακή το βράδυ, 8μμ, τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου (στο κέντρο της παραλιακής, στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας). Και με την ευκαιρία των εγκαινίων εκφώνησε την πρώτη του προεκλογική ομιλία, έστω και υπό βροχή, μπροστά σε πυκνό ακροατήριο.

Άσκησε σκληρή κριτική στα «έργα και τις ημέρες» του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη, τονίζοντας τις ασυνέπειές ανάμεσα στις απατηλές του «δεσμεύσεις», τις οποίες είχε αναλάβει κατά τις προηγούμενες εκλογές, και το «μηδενικό έργο» που έχει να παρουσιάσει μετά από τα 3,5 χρόνια της νέας του δημαρχιακής θητείας.

Για την καλύτερη οπτικοακουστική παρουσίαση της ασυνέπειας του κ. δημάρχου, ο κ. Γαλουζής ενδιάμεσα στην ομιλία του προέβαλλε και βιντεάκια σε οθόνη, στα οποία ο κ. Διακομιχάλης παρουσιαζόταν να εξαγγέλλει (στις προηγούμενες εκλογές) βαρύγδουπες «δεσμεύσεις» από τηλεοράσεως, με χαρακτηριστική εκείνη στην οποία επέμενε (προς έκπληξη της δημοσιογράφου – TV KOSMOS) ότι, αν μέσα σε 6 μήνες δεν προσλάβει 150 εργαζόμενους σε έργα αυτεπιστασίας, θα παραιτηθεί, και άλλες τέτοιες παρόμοιες.

Την κριτική του κ. Γαλουζή υπέστη και ο κ. Μαστροκούκος, για τον οποίο θύμισε ότι ήταν υπεύθυνος των πολιτιστικών επί δημαρχίας Διακομιχάλη και συμμετείχε στα «Παιχνίδια δίχως σύνορα» (στην Ιταλία), αλλά και επί Ρούσσου ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, επί δύο δημαρχιακές θητείες, δεν ολοκλήρωσε την αποχέτευση των τουριστικών περιοχών, έργο το οποίο τώρα υπόσχεται.

*

Οι δύο ταυτόχρονες συγκεντρώσεις, στις 8μμ της Κυριακής, αριθμητικά ήταν περίπου οι ίδιες, αν και η κάθε παράταξη «είδε» τη δική της συγκέντρωση μεγαλύτερη, όπως και τη νίκη των εκλογών προβλέπουν ως σίγουρη οι 4 από τις 5 παρατάξεις.

*

Ο κ. Γαλουζής σήμερα μας έστειλε την ομιλία του, με e-mail, και τη δημοσιεύουμε:    

 

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

 

Σας καλωσορίζουμε  και  σας   ευχαριστούμε  που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας, μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην είναι ιδανικές, όμως εσείς παρευρίσκεστε εδώ μαζί μας, για να μας δώσετε δύναμη και κουράγιο και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής, το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της νίκης!!!

ΚΑΛΥΜΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΙΟΙ

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, υπάρχει η ανάγκη έκφρασης μιας διαφορετικής πολιτικής για την ΚΑΛΥΜΝΟ . Μιας πολιτικής που, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, «παζάρια», μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής και πελατειακές σχέσεις, μπορεί να προτείνει συγκεκριμένες προοδευτικές λύσεις στα προβλήματα του νησιού. 

Εμείς καταθέτουμε ένα διαφορετικό  όραμα για τον τόπο μας το οποίο αποτελεί συνέχεια του προγράμματος που καταθέσαμε το 2010.

-Δεν συμφωνούμε στις στείρες  δημαρχοκεντρικές πολιτικές, αντιστεκόμαστε σε πολιτικές διχασμού , εκφοβισμού και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής  που οδήγησαν το νησί σε <<πολιτική ασφυξία>>, ύφεση  και παρακμή.

-Δεν συμφωνούμε με  μια τοπική αυτοδιοίκηση που αδιαφορεί για τα προβλήματα του δημότη, των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων που βρίσκονται σήμερα στο περιθώριο. 

-Δεν συμφωνούμε με πολιτικές  απλής διαχείρισης της καθημερινότητας, χωρίς όραμα, στρατηγικές επιλογές και στόχους , πολιτικές με  χαμένες ευκαιρίες, χαμένα έργα (έργα ΕΣΠΑ κ.α) που οδήγησαν το νησί μας σε οικονομικό μαρασμό, φτώχεια, μετανάστευση.

-Δεν συμφωνούμε με  την έλλειψη σχεδιασμού και προγραμματισμού,  την αδιαφορία , την <<δήθεν>> ανάπτυξη του τουρισμού, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής των κατοίκων μας.

-Δεν συμφωνούμε με ένα Δήμο που ασχολείται περιστασιακά και επιπόλαια με τα προβλήματα του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας και δεν παίρνει πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της ανεργίας.

-Θέλουμε ένα δήμο που μαζί με τους κατοίκους να αγωνίζεται για συγκροτημένες και ολοκληρωμένες προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του νησιού του δίνοντας την πρώτη θέση στον άνθρωπο.

-Θέλουμε τους νέους μας ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι του νησιού μας  και όχι περιθωριοποιημένους ή μετανάστες.

-Θέλουμε πολιτικές που εξισώνουν όλους τους δημότες, με σεβασμό σε κάθε ιδιαιτερότητα.

-Θέλουμε ένα δήμο της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ευαισθησίας, της μέριμνας για όλους τους δημότες.

-Θέλουμε ένα πολυφωνικό δημοτικό συμβούλιο, με τη συμμετοχή του πολίτη ,των φορέων, των  νέων μέσα από Συμβούλιο Νεολαίας. 

-Θέλουμε ένα δήμο που να υπερασπίζεται  τον δημόσιο χαρακτήρα κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών(καθαριότητα, ύδρευση και αποχέτευση, παραλίες, σχολεία, νοσοκομεία,…). 

-Θέλουμε ένα Δήμο που διεκδικεί από το κράτος όλους εκείνους τους αναγκαίους πόρους για τις κοινωνικές του λειτουργίες,  ένα Δήμο που δεν συμφωνεί με την ενίσχυση ανταποδοτικών λογικών για τις κοινωνικές του υπηρεσίες.

-Θέλουμε και σκοπεύουμε να τραβήξουμε μια διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν.

Στις προηγούμενες εκλογές επικαλούνταν την εμπειρία τους , για να παραδεχτούν αμέσως μετά τις εκλογές πως η κρίση δεν ήταν στα μέτρα των εμπειριών τους . Τώρα, προβάλλουν ξανά το επιχείρημα της εμπειρίας .       Εμπειρία που ;    Στην αποτυχία ;

Ας θυμηθούμε όμως, μερικές από τις υποσχέσεις του κου Διακομιχάλη  το 2010.

  1. Ειδική δράση για όλο το νησί ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ανεργίας.
  2. Υποσχέθηκε 150 θέσεις εργασίας στους 6 πρώτους μήνες, σε αντίθετη περίπτωση θα υπέβαλε την παραίτηση του. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ; Αύξηση της μετανάστευσης .
  3. Αξιοποίηση ιαματικών πηγών . Από τις πιο αγαπημένες –διαχρονικά εξαγγελίες του κου Διακομιχάλη. Αποτέλεσμα;
  4. Εκτέλεση όλων των έργων μόνο με Καλύμνιους εργατοτεχνίτες.

Αποτέλεσμα; Ελάχιστοι εργάτες απασχολήθηκαν  μετρημένοι στα δάκτυλα των χεριών μας.

  1. Αντιπλημμυρικά έργα . Αντιμετώπιση του προβλήματος του εμπορικού δρόμου.   Αποτέλεσμα ;  Όποτε βρέχει νεκρώνει η πόλη. 
  2. Αξιοποίηση της  Ψερίμου και της Πλάτης. Αποτέλεσμα ; Καμία παρέμβαση .
  3. Άμεση ολοκλήρωσης της Μαρίνας. Αποτέλεσμα;
  4. Ανάπτυξη καταδυτικού τουρισμού.

Αποτέλεσμα ;

  1. 9.       Ίδρυση Πρωτοδικείου στην Κάλυμνο.
  2. Ποιοτική αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αποτέλεσμα; Κατρακύλα του Δημοτικού συμβουλίου με ευθύνη του προέδρου του.
  3.  Επίδομα 3000 ευρώ σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες.
  4. Αφαλάτωση με τη συμμετοχή εταιριών από τον Καναδά. Τώρα μιλά για αρχαιολογικές ανασκαφές από την καναδική αρχαιολογική υπηρεσία . Όπως φαίνεται ο Καναδάς μας έχει μεγάλη αδυναμία .
  5.  Λειτουργία της επιτροπής αλληλεγγύης από τους μισθούς του Δημάρχου και Αντιδημάρχων. Αποτέλεσμα;

13. Μηνιαία οικονομική στήριξη απόρων: Βελτιωμένη εφαρμογή τροφοκάρτας. {150.000 ευρώ]

14. Εργαζόμενοι ΚΩ:  Μείωση 50% στα εισιτήρια του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ

15. ΚΑΠΗ: Ριζική αναβάθμιση της λειτουργίας του ΚΑΠΗ-Πόθιας – επαναλειτουργία ΚΑΠΗ Χώρας [προϋπολογισμός Δήμου]

16. ΤΣΑΜΑΔΟΥ: Ανέγερση πολυώροφης οικοδομής για τους απόρους Καλύμνιους φοιτητές {από εκποίηση ακίνητης περιουσίας του Δήμου στην Αθήνα και δωρεές}

17. Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Χώρα

18. Δέκα υποτροφίες: Ύψους 1500 Ευρώ σε απόρους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ {15.000 ευρώ ετήσια]

19. Δωρεά μεταφορά με τη δημοτική συγκοινωνία

20. Κατασκηνωτικά κέντρα Ψερίμου - Τελέντου.

21. ΑΜΕΑ: Ειδικές δράσεις

22. ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

23. Συνεργασία με Έλληνο- Ρωσικό Επιμελητήριο για επενδύσεις Ρώσων επιχειρηματιών και προσέλευση ρώσων τουριστών.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ  ΕΙΝΑΙ:

 -Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

-ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΣΚΑΦΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΟΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ .    ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

- H ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  RADAR  ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ  κ.α.

Όπως καταλαβαίνετε και σεις πρόκειται για μια δημοτική αρχή που υπήρξε όχι μόνο ανακόλουθη στις εξαγγελίες της, αλλά κατώτερη των περιστάσεων και εντελώς ακατάλληλη να διαχειριστεί το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.

Αποτέλεσμα αυτής της ανικανότητας, είναι να μην υπάρχει μια σαφής πολιτική, η κοινωνία να άγεται ανερμάτιστη και σημαντικό μέρος του πληθυσμού να αναζητά την τύχη του αλλού.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ , ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Αξίζει όμως αγαπητοί συμπολίτες να σταθούμε έστω και λίγο στην παράταξη του κου Μαστροκούκου.

Όπως θυμάστε, ο κος Μαστροκούκος υπήρξε κατά το παρελθόν υψηλόβαθμο στέλεχος της παράταξης Διακομιχάλη.

Ήταν πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού, ήταν αρχηγός της αποστολής στα «παιχνίδια χωρίς σύνορα».

Υπήρξε πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ για 8 χρόνια και ενώ σήμερα μιλά για αντιπλημμυρικά έργα ,την περίοδο της θητείας του δεν έκανε τίποτα και ούτε βέβαια ασχολήθηκε με την αποχέτευση των τουριστικών περιοχών –έργο της αρμοδιότητας του-ενώ δεν ασχολήθηκε καθόλου με την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων  όταν μέσα από το πρόγραμμα Θησέας, ΕΣΠΑ κ.α. υπήρχε η δυνατότητα άντλησης μεγάλων κονδυλίων γι’ αυτό το σκοπό. Δεν κατάφερε να υλοποιήσει την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο του Βαθύ όταν υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον δήμο για υλοποίηση αυτού του έργου. Αποτέλεσμα να αγορασθούν οι σωλήνες ,να παραμείνουν στις αποθήκες και στο τέλος η νέα διοίκηση με τον κ Κοπανέζο να τις τοποθετήσει στην περιοχή του στον Πάνορμο-Καντούνι και το έργο του Βαθύ να χαθεί.      Πόσες θέσεις εργασίας έδωσε σε εργατοτεχνίτες του νησιού μας σαν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ; και τώρα υπόσχεται δουλειά;

Πρέπει να γίνει αναφορά στο θέμα της ΑΝΕΚ και στην κατάχρηση από τον κεντρικό πράκτορα ποσού περίπου 450.000 ευρώ , τις ευθύνες θα αποδώσει η δικαιοσύνη.

Τέλος ,πρέπει να τονιστεί η απουσία του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο κάθε φορά που συζητούνταν δύσκολα θέματα. Ακολουθούσε συχνά πολιτική ερμαφρόδιτη, ήταν και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα .

Η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για το μέλλον των παιδιών μας,  είναι επιτακτική  πριν να είναι πολύ αργά.

Μας ενώνει η ανάγκη να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί : «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!»
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ να μη σέβονται την αξιοπρέπειά μας.

Και να το πούμε τόσο δυνατά, που να το ακούσουν όλοι, όσες ωτοασπίδες και αν βάλουν.

Απέναντι στην υποσχεσιολογία  της σημερινής δημοτικής αρχής και στην ανεπάρκεια της μείζονος αντιπολίτευσης η παράταξη  Νέα Κάλυμνος   καταθέτει  τις παρακάτω βασικές θέσει ς , δεσμεύσεις που θα βγάλουν το νησί μας από τη μιζέρια και την απομόνωση:

 

ΒΑΣΙΚΕΣ   ΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ü Χρηστή διοίκηση, με σύνεση και διαφάνεια, οργάνωση του Δήμου και των επιχειρήσεων  του ,αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του. Εφαρμογή της δημοσιοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου μας, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από την Ιστοσελίδα του Δήμου.

ü Τα προβλήματα της καθημερινότητας σε πρώτη προτεραιότητα με επίκεντρο τον συνάνθρωπο μας (Δημιουργία Γραφείου Καθημερινότητας, υπό την εποπτεία πολιτικού προϊσταμένου / Υπηρεσίες ποιότητας Ζωής). Θα θέσουμε σε εφαρμογή τις πρώτες 30 ημέρες από την ανάληψη της διοίκησης πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και τηλεφωνική γραμμή κατάθεσης των οποιοδήποτε προβλημάτων που έχουν οι δημότες, ώστε να καταχωρούνται όλες οι βλάβες και τα προβλήματα, τα οποία θα παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου αλλά και χρέωση στην αρμόδια υπηρεσία και υπάλληλο, και θα υπάρχει η παρακολούθηση της πορείας εξέλιξης και επίλυσης.

ü Δημιουργία Γραφείου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης &Οργάνωσης   

ü Δημιουργία Γραφείου Τεχνολογιών, Πληροφορικής & Επικοινωνίας ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές πληροφοριακών συστημάτων για τον δήμο της επόμενης 10-ετίας.

ü Δημιουργία Γραφείου Διαμεσολάβησης & Επικοινωνίας με τους απόδημους, το οποίο θα αρχίσει άμεση επαφή με του χιλιάδες συμπατριώτες μας, για την άμεση προβολή και επίλυση των προβλημάτων τους, αλλά και την στήριξη τους για την ανάπτυξη του τουρισμού, και την υποστήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

ü Δημιουργία Γραφείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (Αλιείας–Γεωργίας /Μελισσοκομίας–Κτηνοτροφίας /Υπηρεσίες Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

ü Δημιουργία Γραφείου Τουρισμού & Απασχόλησης στον Τουρισμό.

ü Δέσμευση μας, οι συχνές επισκέψεις του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων στις γειτονιές-συνοικίες του νησιού μας ανά περιοχή ευθύνης.

ü Τέλος στο διχασμό και στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.

ü Τέλος στην απομόνωση της Καλύμνου, ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τα γειτονικά νησιά.

ü Ανάδειξη της Καλύμνου ως έδρα Περιφερειακής Ενότητας.

 

ΝΗΣΙ ΟΜΟΡΦΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.

ü Άμεση διακοπή λειτουργίας κάθε χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων- ΧΑΔΑ/Χωματερή.

ü Τακτική αποκομιδή απορριμμάτων από τις γειτονιές και τις απομακρυσμένες περιοχές.

ü Επαρκής φωτισμός σε όλο το Δημοτικό Οδικό Δίκτυο & Δημόσιους Χώρους. Πρόγραμμα συμφωνίας πλαίσιο για την αντικατάσταση και υποστήριξη από τις κατασκευάστριες εταιρίες οικολογικών λαμπτήρων τους οποίους θα προμηθεύσουν αυτές και η πληρωμή θα γίνεται από την μεγάλη ποσοστιαία μείωση της κατανάλωσης από την ΔΕΗ και χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών μας.

ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ü Ενίσχυση της κοινωνικής αγωγής του πληθυσμού.

ü Τοποθέτηση και λειτουργία αυτόματου καρδιακού απινιδωτή στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας.

ü Προβολή των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας, μέσω διαδικτύου και διαφόρων τουριστικών εκθέσεων, με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

ü Ουσιαστική λειτουργία της αθλητικής επιτροπής του δήμου. (Υπάρχει μόνο στα χαρτιά, συνεδριάζει σπάνια, δεν ακούγεται η γνώμη των άλλων).

ü Λειτουργία Δημοτικών Ιατρείων.

ü Οργάνωση και λειτουργία συστήματος τηλεειδοποίησης για άμεση ανταπόκριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων των ηλικιωμένων και των ανήμπορων ατόμων.

ü Δημιουργία Κέντρου Πρόληψης για τα ναρκωτικά.

ü ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

ü Υποστήριξη της λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητρόπολης.

ü Οργάνωση και Λειτουργία Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου με αναβαθμισμένες παροχές στους πραγματικά αναξιοπαθούντες.

ü Αποστολή τροφίμων, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, στους άπορους φοιτητές.

ü Ενεργοποίηση των ομογενών μας στην κατεύθυνση υποστήριξης των αναξιοπαθούντων του νησιού μας.

ü Γενική ασφάλιση του πληθυσμού για αερομεταφορές ασθενών που χρήζουν άμεση νοσηλεία.

 

ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.

ü Δημιουργία περιμετρικού -περιφερειακού δρόμου (Θέρμα- Άγιος Σάββας).

ü Δημιουργία δρόμου παραλιακού από την παραλία  Βουβάλη στο Λαφάσι για αποφόρτιση της κυκλοφορίας.

ü Αποχέτευση Τουριστικών Περιοχών. Μικροί Βιολογικοί καθαρισμοί κλειστού τύπου compact( Βοθύνοι-Βλυχάδια, Τέλενδος, Ψέριμος κ.α).

ü ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, Έργο άμεσης προτεραιότητας.

ü Αξιοποίηση Ιαματικών Πηγών.

ü Δημιουργία ακτινωτών δρομολογίων των πλοίων της ΑΝΕΚ με έδρα την Κάλυμνο. Αξιοποίηση των πλοίων με σκοπό την ανάπτυξη της Καλύμνου.

ü Δρομολόγηση πλοίου της ΑΝΕΚ στη γραμμή Κάλυμνος-Κως-Κάλυμνος

ü Ανάδειξη και αξιοποίηση των παραδοσιακών Μύλων στην περιοχή της Καλυμνιάς (Χρυσοχεριά).

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

ü  Προωθούμε και συμμετέχουμε στην ίδρυση, σε συνεργασία με διάφορους φορείς, τοπικού φορέα προώθησης του καλυμνιακού τουρισμού στελεχωμένου με εξειδικευμένο προσωπικό και ικανά στελέχη. Ο φορέας θα ασχολείται με τη συντονισμένη διαχείριση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος και τη συνεργασία με τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις. Τη διαχείριση του φορέα αυτού θα την έχουν οι ιδιώτες και θα συνεργάζεται με φορείς του Δήμου (Γραφείο Τουρισμού, Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, Σύμβουλο τουρισμού, Δημοτικό Συμβούλιο).

ü Πρόσληψη, με σύμβαση έργου, ειδικού επιστήμονα ως συμβούλου σε θέματα τουρισμού και ανάθεσης του σχεδίου της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου μας.

ü  Οργανωμένη διαχείριση του μάρκετινγκ του τουριστικού προϊόντος.

ü  Ίδρυση επιτροπής αναρριχητικού τουρισμού. Που θα ασχολείται και θα εισηγείται στο ΔΣ θέματα που αφορούν την βελτίωση και επίλυση προβλημάτων του αναρριχητικού τουρισμού.  

ü  Προωθούμε την ίδρυση  ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ στην Κάλυμνο

ü  Αποχετεύσεις τουριστικών περιοχών. Μέχρι να ολοκληρωθούν, αγορά βυτιοφόρου και λειτουργία του από τη ΔΕΥΑΚ.

ü Προώθηση εναλλακτικών μορφών Τουρισμού.

ü Πρόσβαση στις εκκλησίες και στα μοναστήρια- εξωκλήσια, χάραξη διαδρομών για περιπατητές - περιηγητές. Χάραξη μονοπατιών στην Τέλενδο (Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Φώτιος). Ανάπτυξη θρησκευτικού τουρισμού, σε συνεργασία με την Μητρόπολη.

ü Καθορισμός και αναχάραξη μονοπατιών στον Προφήτη Ηλία, στην Παναγιά Γαλατιανή, Κυρά Ψηλή, Πυθάρι, Καστέλλι.

ü Μελέτη αξιοποίησης και ανάδειξης σπηλαίων Δήμου Καλύμνου και προώθηση του σπηλαιολογικού τουρισμού.

ü Οργάνωση, με τη συνεργασία ξενοδόχων, πρακτορείων και οδηγών ταξί, επισκέψεων στους αρχαιολογικούς χώρους.

ü Προσβασιμότητα και Αξιοποίηση Κάστρου Χώρας.

ü Ανάδειξη του Κάστρου και των Μύλων στην περιοχή της καλυμνιάς (Χρυσοχεριά).

ü Υποστήριξη δράσεων για εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

ü Υποστήριξη δράσεων αλιευτικού τουρισμού.

ü Υποδομές για την ενθάρρυνση της τουριστικής δραστηριότητας (θαλάσσια πάρκα, παρατηρητήρια, σημάνσεις διαδρομών, μονοπάτια, μουσεία, φεστιβάλ, κλπ) (Έργα δημόσιου χαρακτήρα).

ü Ανάδειξη βυθισμένης πολιτείας Τελένδου-Μυρτιών και αξιοποίηση της ως καταδυτικό αρχαιολογικό πάρκο.

ü Καταρτίσεις επαγγελματιών (έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρονικό εμπόριο, web-sites κα).

ü Προώθηση και προβολή του νησιού μας στα πιο έγκυρα τουριστικά περιοδικά, sites, εκπομπές με θεματικό τουρισμό κτλ.

ü Στοχευμένες συμμετοχές σε εκθέσεις.

ü Δημιουργία ή ενοικίαση χώρου στο Μασούρι ως κέντρο πληροφόρησης των αναρριχητών για διάφορες δράσεις -εκδηλώσεις.

ü Ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα, την αντιμετώπιση της ηχορύπανσης και την εμφάνιση του νησιού, στην αστυνόμευση (πρόσληψη με σύμβαση έργου) των τουριστικών περιοχών, στην άρτια λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας σε συντονισμό με το σωματείο TAXI, για την πλήρη εξυπηρέτηση των τουριστών. Επαρκής δημοτικός φωτισμός και αναπλάσεις τουριστικών περιοχών.

ü Ολοκλήρωση του θαλάσσιου και του χερσαίου τμήματος του καταδυτικού πάρκου.

ü  Χαρτογράφηση μονοπατιών - πληρέστερη σηματοδότηση των ήδη υπαρχόντων.

ü Διάνοιξη δρόμων για τα αναρριχητικά πεδία.

ü Δημιουργία Καταφυγίων Αναρριχητών. Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναρριχητικών πεδίων.

ü Δρομολόγηση του Kalymnos Star στη γραμμή Κάλυμνος -Κως -Κάλυμνος για οργανωμένη μετακίνηση ημερήσιων τουριστών.

ü Αύξηση του χρόνου παραμονής των ημερόπλοιων και κατ’ επέκταση και του ημερήσιου τουρισμού δημιουργώντας τις  κατάλληλες προϋποθέσεις (καταργώντας το κατά κεφαλή λιμενικό τέλος, ελκυστικότερα πακέτα εκδρομών κ.α.).

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ü Υποστήριξη δράσεων & πρωτοβουλιών (έργα υποδομής) για την Αλιευτική Παραγωγή, την Παραγωγή Παραδοσιακών Αλιευτικών Προϊόντων και Ειδών Διατροφής.

ü Ανάδειξη της Τοπικής Κουζίνας με βάση τη Θαλασσινή Παράδοση.

ü Δημιουργία Ναυτικού Ομίλου με έδρα τις τουριστικές περιοχές, ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας -διοργάνωση αγώνων σε συνδυασμό με κολυμβητικούς αγώνες.

 

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ.

ü Δημιουργία - Βελτίωση υποδομών (δημόσιες παρεμβάσεις).

ü Δημιουργία έργων υποδομής στον τομέα της Αλιείας, στη γεωργία και κτηνοτροφία, στην πρωτογενή παραγωγή (ψάρι, μέλι, γάλα, κλπ).

ü Καταρτίσεις επαγγελματιών πρωτογενή τομέα (έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρονικό εμπόριο, web-sites κα).

ü  Ενθάρρυνση δημιουργίας αμπελώνων, κυρίως στο Βαθύ, αναδιάρθρωση καλλιεργειών, δημιουργία συνεταιρισμού για παραγωγή επώνυμου ποιοτικού κρασιού και εξαγωγή του (π.χ. στους  ομογενείς του εξωτερικού).Καλλιέργεια μανταρινιών και πορτοκαλιών για παραγωγή χυμών ,αναψυκτικών με βάση αυτά τα προϊόντα.

ü Ίδρυση  και  λειτουργία Λαϊκών Αγορών σε διάφορες περιοχές του νησιού μας.

ü Είναι επιτακτική ανάγκη το Καλύμνικο θυμαρίσιο μέλι να φέρει και ανάλογη ταμπέλα, την διαφήμιση του προϊόντος σε όλες τις εκδηλώσεις του δήμου. Την καθιέρωση γιορτής μελιού, επιστημονικής ημερίδας και διάνοιξη νέων μελισσοκομικών πεδίων, την οργάνωση- εκπόνηση μελέτης για την καλύτερη ανάπτυξη της μελισσοκομίας.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ü Δίκτυα αποχέτευσης

ü Σταδιακή αντικατάσταση δικτύου αμιάντου.

ü Ολοκλήρωση ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ.

ü Ανακύκλωση, ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων.

ü Αντιπλημμυρική προστασία (φράγματα).

ü Ανάδειξη Δημοτικού Μεγάρου.

ü Ανάδειξη παραδοσιακών τμημάτων σε όλες τις περιοχές της Καλύμνου.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ü Πολεοδόμηση (Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο).

ü Χάραξη Αιγιαλού παραλιών.

ü Αναπλάσεις περιοχών.

ü Καταπολέμηση ηχορύπανσης.

ü Αναδείξεις παραδοσιακών και διατηρητέων κτιρίων.

ü Αναδείξεις μνημείων αλιευτικής-σπογγαλιευτικής κληρονομιάς.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ü Βελτίωση Πρόσβασης και Επισκεψιμότητας Περιοχών Αλιευτικού, Περιβαλλοντικού, Καταδυτικού και Αναρριχητικού Ενδιαφέροντος.

ü Ανάδειξη των Παραδοσιακών περιοχών της Καλύμνου.

ü Πρωτοβουλίες για τη προβολή της Ναυτικής, Ιστορικής και Μουσικής Παράδοσης της Καλύμνου.

ü Καθιέρωση του νησιού στους τουριστικούς οδηγούς, στα έντυπα ως το νησί των σφουγγαράδων.

ü Καθιέρωση εβδομαδιαίων εκδηλώσεων σε ανάμνηση της αναχώρησης των σφουγγαράδων.

ü Δημιουργία μνημείου <<ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ>> στην παραλιακή για τους ναυτικούς και τους σφουγγαράδες που χάθηκαν στις θάλασσες και καθιέρωση ετήσιας επιμνημόσυνης δέησης, ως ελάχιστος φόρος τιμής.

ü Δημιουργία πολιτιστικών διαδρομών. Ανάπλαση και ανάδειξη διαδρομής από το λιμάνι προς το Αρχαιολογικό Μουσείο και του περιβάλλοντος χώρου του.

ü Κατασκευή δρόμου προς το Κάστρο Χώρας. Δημιουργία υποδομών μέσα στο Κάστρο που θα είναι οργανικά συνδεδεμένες με το περιβάλλον και την ιστορία του χώρου.

ü Ανάδειξη πολιτιστικής ταυτότητας της Χώρας.

ü Αναδιοργάνωση -εκσυγχρονισμός του Αναγνωστηρίου Καλύμνου.

   Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.

 

Θεωρούμε κοροϊδία να δηλώνουν ότι θέλουν και μπορούν ν’ αλλάξουν τα πράγματα συνδυασμοί που έχουν ήδη κυβερνήσει το δήμο υποσχόμενοι ξανά εργασία, ευημερία, έργα που δεν ολοκλήρωσαν ποτέ  και ανάπτυξη που δεν είδαμε…

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , …ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ

να ταξιδέψουμε το ίδιο όνειρο, να συστεγάσουμε τις αγωνίες μας, να τραβήξουμε το δικό   μας  δρόμο.

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να στοιχηθείτε μαζί μας και να γίνετε συν-δημιουργοί του οράματος και του προγράμματος μας .

 

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους ,όσοι έχουν τις ίδιες αγωνίες με μας να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, με το συνδυασμό «ΝΕΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΣ» μια ανεξάρτητη δημοκρατική και ,σε τοπικό επίπεδο, υπερκομματική Δημοτική Παράταξη που μπορεί να εκφράσει κάθε δημοκρατικό πολίτη που θέλει να παραμείνει έξω από πολιτικές και προσωπικές συναλλαγές, γιατί   ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!

        ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΠΑΜΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Αγαπητοί συμπατριώτες .

Στις 18 Μαΐου 2014 θα κληθείτε να επιλέξετε τους ανθρώπους, που θα διαχειριστούν τις τύχες του νησιού μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Να επιλέξετε όχι μόνο την καλύτερη κατά τη γνώμη σας παράταξη, αλλά και τους καλύτερους από κάθε παράταξη. Μακριά από πελατειακές σχέσεις, ρουσφέτια, υποσχεσιολογία.

Η παράταξη ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι αποτελεί την πιο ελπιδοφόρα προοπτική για τον τόπο μας.

Έχοντας συνεργάτες μου συμπολίτες μας που έχουν όρεξη για δουλειά, που είναι καταξιωμένοι στη συνείδηση του κόσμου πρώτα ως άνθρωποι και κατόπιν ως πολιτικοί, με οράματα για την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτού του τόπου, με καθαρή σκέψη και ψυχή και με ευρύτητα πνεύματος έχω την πεποίθηση ότι συγκροτήσαμε ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ένα ιδανικό σχήμα για τη διακυβέρνηση του νησιού μας.

 

Οι υποψήφιοι μας είναι οι παρακάτω.

1.ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΣ

2.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

3.ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΜΠΟΡΟΣ-ΑΛΙΕΑΣ

4.ΒΑΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΑΛ. ΔΕΗ

5.ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

6.ΒΛΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ, ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ-ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

7.ΓΑΛΙΜΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΚΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, Τ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΤΑ, Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

8.ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ, ΣΥΝΤ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

9.ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ,  ΕΜΠΟΡΟΣ, ΠΤΥΧ. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΑΠ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΜΠ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

10.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

11.ΖΑΪΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

12.ΖΑΪΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ,

     ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

13.ΖΑΜΑΓΙΑ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ,ΔΑΣΚΑΛΑ

14.ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

15.ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

16.ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ,

     ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

17.ΚΟΡΦΙΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΜΠΟΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ

18.ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ ΝΟΜΙΚΗ του ΜΙΧΑΗΛ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

19.ΚΟΥΛΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

20.ΚΟΥΛΛΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΗΛΙΑ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

21.ΚΟΥΛΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΜΑΓΕΙΡΑΣ-

     ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

22.ΚΟΥΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΥΝΤ . ΝΑΥΤΙΚΟΣ

23.ΚΡΟΥΣΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ

     ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ

24.ΜΑΓΚΟΥΛΙΑΣ ΠΟΘΗΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ,

     ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, 1ΟΥ  ΝΙΚΗΦ. ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΓΕΝ.

     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ <<ΑΙ  ΜΟΥΣΑΙ>>

25.ΜΑΚΡΥΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  ΝΑΥΤΙΚΟΣ

26.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ 

     ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

27.ΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ, ΕΜΠΟΡΟΣ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

28.ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

29.ΜΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

30.ΜΟΥΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΣΠΟΓΓΑΛΙΕΑΣ,

     ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΓΓΑΛΙΕΩΝ

31.ΜΥΤΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

32.ΞΥΛΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ, ΠΤΥΧ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

     ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝ. , ΔΙΕΥΘ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

     ΚΑΛΥΜΝΟΥ 

33.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ,  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

34.ΠΑΛΑΜΑΡΙΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ.,

     ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

35.ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΥΝΤ Α΄ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Ν

36.ΠΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ

      ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ
37.ΠΙΖΑΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

38.ΠΛΑΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ 

     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 1ΟΥΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛ.

     ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

39.ΠΟΝΗΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ,  ΜΗΧ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

40.ΡΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΕΜΠΟΡΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Ν

41.ΡΗΓΑΣ ΜΙΚΕΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

     ΔΕΥΑΚ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΟ ΒΑΘΥ

42.ΣΚΥΛΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ, ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

43.ΣΜΑΛΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

44.ΣΥΝΔΙΚΑΚΗ ΕΥΗ του ΣΚΕΥΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

45.ΤΗΛΙΑΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ,

     ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΜΠ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ

46.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

47.ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΛΙΟΥ, ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ

      ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

48.ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,  ΜΑΡΑΓΚΟΣ

49.ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΤΥΧ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

     ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ ΑΘΗΝΩΝ, MASTER ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

50.ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

51.ΦΡΑΤΖΗΣ ΝΕΣΤΩΡ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΥΠΑΛ. ΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,

     MASTER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ,

     ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΕΠΙΣ

52.ΧΑΛΙΚΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ

53.ΨΑΡΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΙΚΙΑΚΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛ.

      ΓΥΝΑΙΚΩΝ

54.ΨΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜ..ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,     ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 

                                               ΚΑΛΥΜΝΟΣ 4/5/2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

Argo Kalymnos