Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διακομιχάλης: Αμεσα γεν. σ/ση στην ΑΝΕΚ, αλλιώς στο δημ. σ/λιο

Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, σε συνέχεια της συνέντευξης που έδωσε στα ΜΜΕ για την υπόθεση των κλεμμένων επιταγών στην ΑΝΕΚ, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (δ.τ.11.3.11):  

 

Τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην Α.Ν.Ε.Κ. και η σιωπή τόσον του κ. Ρούσσου, όσον και του προέδρου κ. Λελέκη αλλά και των μελών του Δ.Σ., με αναγκάζουν, για την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας, να ζητήσω από το Δ.Σ. της Α.Ν.Ε.Κ. να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού της εταιρείας, με τα παρακάτω θέματα :

  1.  Ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας
  2.  Ενημέρωση για τις ενέργειες που έγιναν από το Δ.Σ. για να διασφαλιστεί η απόδοση των οφειλομένων χρημάτων προς την εταιρεία από τον κεντρικό πράκτορα
  3.  Παραίτηση των μελών του Δ.Σ.  .

Εάν εντός πέντε ημερών δεν συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση, τότε το θέμα θα συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version