(αρνί/ριφάκι σε σφραγισμένο μισοπίθαρο ή και σε μεταλλικό δοχείο). Με τη διαδικασία που ορίζει το παμπάλαιο καλυμνιακό έθιμο και ακολουθούμε πιστά όχι μόνο οι ντόπιοι αλλά και οι όπου Γης Καλύμνιοι, προπάντων στην Αυστραλία και την Αμερική.
Στο δικό μας φούρνο (Σακ. Ν. Τρικοίλη – ΑΡΓΩ) το συνεργείο ήταν πολυπληθές. Μια πολύ καλή και ευχάριστη παρέα, 8 άτομα. Το γενικό πρόσταγμα το είχε ο Μιχάλης Γιαννικούρης. Βοηθοί οι Γιάννης Χειλάς και ο γιός Γιώργος (ο δραστήριος πιτσιρικάς της παρέας), ο Σταύρος Δούκης, ο Παντελής Βρόντος με τον πατέρα του Νικήτα Βρόντο, και οι Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης και Γιάννης Κρούσκος – που κέρασε και το προσωπικό με κρασί, τσίπουρο και πράσινες ελιές. Την φωτογραφική και βιντεοσκοπική κάλυψη είχε η Πόπη Σακ. Τρικοίλη.
Το αποτέλεσμα ήταν άριστο, από κάθε άποψη, και την επομένη το πρωί η όρεξη στις φόρμες της.