Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόταση του κ. Γ. Ρούσσου για «ΑΚΤΗ CAMPBELL OHIO»

 

Ονομασία της ακτής από «Λιμεναρχείο έως στροφή Ξενοδοχείου Ολυμπίτη με το όνομα «ΑΚΤΗCAMPBELL OHIO

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                         Α.Π.: 0002/11-03-11

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»               

ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ

ΠΡΟΣ:

1.Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Διακομιχάλη Δ.

2.Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γαβαλά Ν.

 ΚΟΙΝ:

1.Ομοσπονδία Καλυμνιακών Οργανώσεων Αμερικής , Πρόεδρο κ. Φράγκο Μ.

2.Επιτροπή «PAN- KALYMNIAN EVENTS ”  της Ομοσπονδίας Καλυμνιακών οργανώσεων Αμερικής και Σύλλογο των Καλυμνίων του Campbell Ohio ,  Πρόεδρο κ. Καλουρή Ν.

3.Συλλόγους και οργανώσεις Καλυμνίων εκτός Καλύμνου, εντός και εκτός Ελλάδας κ.κ. Προέδρους

4.ΜΜΕ Καλύμνου

 

 

ΘΕΜΑ: Ονομασία της ακτής από «Λιμεναρχείο έως στροφή Ξενοδοχείου Ολυμπίτη με το όνομα «ΑΚΤΗ CAMPBELL OHIO

 

Κύριε Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε του Δ.Σ.

            Με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη επί της δικής μας θητείας ως Δημοτικής Αρχής και μετά από πρόταση μας στην βάση αιτήματος-πρότασης του Προέδρου του συλλόγου Καλυμνίων του CAMPBELL OHIO , αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Καλυμνιακών Οργανώσεων Αμερικής και προέδρου της Επιτροπής «PAN- KALYMNIAN EVENTS ”  της Ομοσπονδίας Καλυμνιακών Οργανώσεων Αμερικής κ. Καλουρή Ν , αποφασίστηκε η ονομασία της ακτής του δρόμου και του πεζοδρομίου  από «Λιμεναρχείο έως στροφή Ξενοδοχείου Ολυμπίτη με το όνομα «ΑΚΤΗ CAMPBELL OHIO”.

            Η ανωτέρω απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κάλυμνος Μητρόπολις των Καλυμνίων όπου Γης» όπως αυτό με τη σειρά του εντάσσεται στο ομόφωνα ψηφισμένο Τετραετές Επιχειρησιακό Σχέδιο 2010-2013 του Δήμου μας και έρχεται ως συνέχεια των ακόλουθων όμοιων αποφάσεων που ήδη έχουν υλοποιηθεί:

1. Την απόφαση ονομασίας της οδού από ΙΚΑ προς Φλασκά, πίσω από Νοσοκομείο σε οδό DARWIN που ελήφθη και υλοποιήθηκε επί Δημαρχίας του κ. Ζαϊρη.

2.Την απόφαση ονομασίας του περιφερειακού δρόμου «Μασούρι-Μυρτιές» με το όνομα “ARLES-SALIN de Jiro” που ελήφθη και υλοποιήθηκε επί δικής μας θητείας ως Δημοτικής Αρχής.

3.Την απόφαση ονομασίας της ακτής από Δημαρχείο έως Πλατεία Διαμαντή ως “ΑΚΤΗ TARPON SPRINGS” που ελήφθη και υλοποιήθηκε επί δικής μας θητείας ως Δημοτικής Αρχής

            Το νόημα και ο στόχος αυτών των αποφάσεων ήταν και είναι η ένταξη στο καθημερινό λεξιλόγιο όλων των Καλυμνίων των ονομάτων των κυριότερων κέντρων της Καλυμνιακής Διασποράς με ισχυρό συμβολισμό στο ίδιο το νησί – μητρόπολη των Καλυμνίων όπου Γης και με αυτόν τον τρόπο , η ενδυνάμωση της συνειδητοποίησης από όλους τους Καλύμνιους μιας δομικής συνιστώσας της σύγχρονης Καλύμνου που είναι το σύνολο των  εκτός Καλύμνου Καλύμνιων ως ισότιμων και δυναμικά αλληλεπιδρώντων Καλύμνιων με τους εντός Καλύμνου, Καλύμνιους και επίκαιρη δύναμη ανάπτυξης και συγκριτικού πλεονεκτήματος της Καλύμνου στον διαρκώς παγκοσμιοποιούμενο σύγχρονο κόσμο.

            Σε συνέχεια λοιπόν των ανωτέρω σας εισηγούμαστε να φέρετε το θέμα «Ονομασία της ακτής από «Λιμεναρχείο έως στροφή Ξενοδοχείου Ολυμπίτη με το όνομα «ΑΚΤΗ CAMPBELL OHIO”» για συζήτηση στην προσεχή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για λήψη των απαραίτητων αποφάσεων προς υλοποίηση της προηγούμενης αρχικής σχετικής απόφασης που αναφέρθηκε στην αρχή του παρόντος εγγράφου. Αν δεν έχετε αντίρρηση μπορούμε να εισηγηθούμε το θέμα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

(τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

πρ. Έπαρχος Επαρχίας Καλύμνου)

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version