The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Δ. Μαραγκός & Γ. Μαστροκούκος σε προεκλογική σύμπραξη Κύριο

Ο κ. Δημ. Μαραγκός, ο οποίος έχει υπηρετήσει την πολιτική και την Κάλυμνο επί 40 χρόνια ως αιρετός

(στο Δήμο, τη Νομαρχία, την Περιφέρεια), και ο κ. Γιάννης Μαστροκούκος, επικεφαλής της παράταξης ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (πρώην παράταξη Ρούσσου), ανακοίνωσαν από κοινού τη σύμπραξη τους για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  της 18ης Μαΐου 2014.

Ο κ. Μαραγκός (φωτο, αριστερά) κάλεσε τα τοπικά ΜΜΕ, το μεσημέρι της 21.2.14, στον όροφο του Αναγνωστηρίου για την ανακοίνωση του αυτή. Με μια ευσύνοπτη ομιλία εξήγησε την απόφασή του να συμπράξει με την παράταξη του κ. Μαστροκούκου, αφού πρώτα ακολούθησε μακρά διαδικασία επαφών και συζητήσεων με όλες τις παρατάξεις. Και στο τρίτο γύρο επαφών κατέληξε στον κ. Μαστροκούκο.

Ως παλιός πολιτευτής ο κ. Μαραγκός (στηριζόμενος από τη ΝΔ της οποίας είναι μέλος) διακρινόταν πάντα και ξεχώριζε για το ήπιο πολιτικό ύφος και ήθος, την πολιτική του εντιμότητα και σοβαρότητα. Η όξυνση των πολιτικών παθών, όπως τόνισε, τον ώθησε να αναλάβει ενεργό ρόλο ώστε να εμπεδωθεί η καταλλαγή των παθών και η ηρεμία στο νησί.   

Για την επιλογή του να συνεργαστεί με την παράταξη του κ. Μαστροκούκου, είπε ότι διέγνωσε ταυτότητα απόψεων, ειλικρινή διάθεση για συνεργασία και κοινούς σκοπούς. Εξήγησε ότι η νέα παράταξη που γεννήθηκε, με τη σύμπραξη της δικής του παράταξης με αυτήν του κ. Μαστροκούκου, θα έχει δύο επιτελείς που θα συναποφασίζουν.

Για συμπλήρωση του ψηφοδελτίου (ο κ. Μαστροκούκος είχε ανακοινώσει 24 ονόματα, στα 41 που προβλέπονται ως μέγιστος αριθμός υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο), ο κ. Μαραγκός είπε ότι θα αποφασίσουν από κοινού στην επιλογή των προσώπων.  Την ίδια διαδικασία της συναπόφασης θα ακολουθήσουν και για την κατάρτιση του προγράμματος.  

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η «αποκάλυψη» του κ. Μαραγκού ότι ο κ. Μαστροκούκος του προσέφερε και την ηγεσία της ενωμένης νέας παράταξης, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Προτίμησε να είναι δύο συναρχηγοί.

 

Μετά την ομιλία του κ. Μαραγκού, σηκώθηκε από την πλευρά του ακροατηρίου ο κ. Μαστροκούκος (φωτο, δεξιά), που παρακολουθούσε την ανακοίνωση του κ. Μαραγκού, ασπάστηκε το νέο στέλεχος της παράταξής του, και κάθισε δίπλα του, για να απαντήσουν  μαζί στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο κ. Μαστροκούκος τόνισε ότι η παράταξή του έκανε πράξη τα όσα έλεγε για ενότητα, πολιτική και κοινωνική. Ότι προχώρησε σε συνεργασία με τον κ. Μαραγκό χωρίς προαπαιτούμενα, και ότι με αυτή τη σύμπραξη δημιουργείται κάτι το διαφορετικό και δυνατό που θα φέρει την ανατροπή της δημαρχίας Διακομιχάλη.  Επανέλαβε και πάλι το προσκλητήριό του: «ελάτε μαζί μας ή εμείς να έλθουμε μαζί σας».

  

(Στο βίντεο που ακολουθεί μιλάνε ο κ. Μαραγκός και ο κ. Μαστροκούκος, και στη συνέχεια ακούγεται η ερώτηση του Σακ. Τρικοίλη, στην οποία απάντησαν και οι δύο ομιλητές.)  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos