The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ο κ. Γαλουζής μπήκε δυνατά, η συγκέντρωσή του είχε παλμό Κύριο

Ζωηρό προεκλογικό παλμό και κλίμα ενθουσιασμού είχε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψ. δημάρχου κ. Γιάννη Γαλουζή,

το απόγευμα της Τετάρτης, 19.2.14, στο ισόγειο του (πρώην…) Πνευματικού Κέντρου.

Ο κ. Γαλουζής ξεκίνησε την ομιλία του με την παρουσίαση 27 υποψ. δημ. σ/λων (ένας απουσίαζε) και συνέχισε με την πολιτική του ομιλία, η οποία είχε δύο εστιακά κέντρα, (α) την πολιτική γαλήνη και ηρεμία  που θα εμπεδώσει ως δημοτική  Αρχή και (β) τις αναπτυξιακές επιλογές που θα δώσουν στην Κάλυμνο κίνηση ανάπτυξης και απελευθέρωση από το σημερινό τέλμα της υπανάπτυξης.

Ήταν πολλές οι αποστροφές του λόγου του, στις οποίες επαναλάμβανε την ανάγκη να απαλλαγεί η Κάλυμνος από το κλίμα της μισαλλοδοξίας και εκδικητικότητας που την μαραζώνει κοινωνικά και πολιτικά. Τη λέξη «τέλος» την πρότασσε σε κάθε πρόβλημα της πολιτικής παθογένειας που κατατρύχει την Κάλυμνο: μηνύσεις, αγωγές, πιέσεις, εκβιασμοί κλπ.

Στις αναπτυξιακές του επιλογές έδωσε προτεραιότητα στην ανασυγκρότηση της παραγωγικής μηχανής του Δήμου, την καλλιέργεια κλίματος ηρεμίας και γαλήνης, την πλήρη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, και την ανοικτή πόρτα για συνεργασία με πολίτες που έχουν τις ικανότητες και θέλουν να προσφέρουν στο νησί τους.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Γαλουζής στην ανάπτυξη του τουρισμού και του πρωτογενή τομέα και στις υποδομές που θα επιτρέψουν στην Κάλυμνο να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης και να οικοδομήσει μια ουσιαστική Αλλαγή.

Δεν παρέλειψε ο κ. Γαλουζής να τονίσει ότι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η μαραζωμένη Κάλυμνος σοβαρές ευθύνες φέρουν και οι πολίτες-ψηφοφόροι, οι οποίοι στηρίζουν με την ψήφο τους την εναλλαγή της εξουσίας και όχι την Αλλαγή . Έθεσε τους πολίτες προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται κάθε φορά μετά τις εκλογές εναντίον των δημοτικών αρχόντων  για την αθέτηση των προεκλογικών  υποσχέσεων τους, που «αφειδώς» και χωρίς υπευθυνότητα προσφέρουν στο λαό και τον ξεγελάνε με τα «Θα» και «Θα». Μεθοδολογία την οποία καταλόγισε κυρίως στη δημαρχία Διακομιχάλη.

Στην πρώτη ομάδα των 27 υποψηφίων δημ. σ/λων ο κ. Γαλουζής παρουσίασε κυρίως νέους ανθρώπους που χαρτογραφούν μια πλήρη κοινωνική διαστρωμάτωση. Επιστήμονες αλλά και ανθρώπους της καθημερινής βιοπάλης και του παραγωγικού ιστού της Καλύμνου.

Ως ομιλητής ο κ. Γαλουζής αποδείχτηκε δεξιοτέχνης καθώς συνδύαζε τον πολιτικό λόγο με προγραμματικές θέσεις και θεμελιώδεις επιλογές ανάπτυξης, με το προεκλογικό «μπαλκόνι», θα λέγαμε.  Το ύφος του και το χρώμα του λόγου του εξέπεμπε ειλικρίνεια και πάθος για προσφορά. Και το ακροατήριο ήταν εξαιρετικά πυκνό και ενθουσιώδες. Συχνά διέκοπτε τον ομιλητή με θερμά χειροκροτήματα. Ο ζωηρός προεκλογικός παλμός ήταν ένα χρώμα που τα τελευταία χρόνια είχε ξεθωριάσει εντελώς.

Η συγκέντρωση του κ. Γαλουζή συγκρινόμενη με τις προηγηθείσες, των κ. Γ. Μαύρου και  Γ. Μαστροκούκου, αν και είναι παρακινδυνευμένο να κάνει κανείς τέτοιου είδους συγκρίσεις, αξίζει να τονιστεί ότι ήταν ποσοτικά, με την πιο συγκρατημένη εκτίμηση, τουλάχιστον ισοδύναμη, ενώ ποιοτικά, δηλαδή, σε κλίμα και παλμό υπερτερούσε εμφανώς.

Για τους δύο αυτούς λόγους, την ποσοτική και την ποιοτική σύγκριση, η πρώτη συγκέντρωση του κ. Γαλουζή  θα ανάψει τις «μηχανές» των άλλων παρατάξεων, ειδικά αυτών που διεκδικούν τη δημαρχιακή εξουσία.  Ο κ. Γαλουζής έδωσε ηχηρό μήνυμα ότι μπήκε δυνατά στην προεκλογική αναμέτρηση.    

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Καραντωνης Αντώνης δημοσιεύθηκε από Καραντωνης Αντώνης

    πολυ καλη και δυναμικη η συγκεντρωση σασ. Λυπάμαι που ειμαι μακρια σας και δεν μπορω να προσφερω τιποτα. Σας εύχωμαι καλη δυναμη στο πολυ δυσκολο αγωνα σας και καλη επιτυχία. στεναχωριεμαι που δεν μπορω να βοηθησω. Απο μακρια θα ειμαι κοντα σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos