The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο κ. Μπούκης αποφάσισε να κατέβει στο β΄ βαθμό Τ.Α.

Ο κ. Μιχ. Μπούκης, δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης, του κ. Γ. Μαστροκούκου,

και πρώην αντιδήμαρχος (επί δημαρχίας Γ. Ρούσσου), σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, εγκαταλείπει το στίβο των δημοτικών μας πραγμάτων και οδεύει προς το Επαρχείο. Η απόφαση του αυτή έφτασε να γίνει οριστική, αφού και η απόφαση του να απόσχει από τα δημοτικά έγινε πια οριστική αμετάκλητη. Σήμερα (10.2.14) είπε το "ναι" στην πρόσκληση του περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη. Τώρα, αναμένονται αναταράξεις στα δημοτικά και στα επαρχιακά μας πράγματα για τους παρακάτω λόγους.  

-     Η παράταξη του κ. Μαστροκούκου χάνει ένα έμπειρο και ικανό στέλεχος, ήπιων τόνων και καλής κοινωνικής εικόνας.  Επιπλέον, η μη συμπαράταξη του κ. Μπούκη στην παράταξη Μαστροκούκου, συμπλέει με την απόφαση και των άλλων «αδελφών» της πρώην ομάδας Ρούσσου, των κ. Αγ. Σκουμπουρδή, Απ. Τρουμουλιάρη και Φιλ. Χριστοδούλου (ο πρώτος απ’ αυτούς δεν εκφράστηκε ακόμη δημόσια), οι οποίοι αρνούνται να κατέβουν στις εκλογές υπό τον κ. Μαστροκούκο. Έτσι, από τον πρώην πυρήνα του κ. Ρούσσου μένει δίπλα στον κ. Μαστροκούκο μόνον ο κ. Μιχ. Λελέκης, φυσικά και οι κ. Σ. Ζερβός και Μαν. Μουσελής. Επίσης δεν επισημοποίησε ακόμη το τι θα κάνει και ο κ. Μικές Καλικάτζαρος, πρ. δημ. σ/λος του κ. Ρούσσου – αν και λέγεται ότι είναι δεδομένη η αρνητική του απόφαση.

Τη βραδιά της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του κ. Μαστροκούκου (20.1.14), αντίθετα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν, διαφαινόταν μια κάποια πιθανότητα συμπόρευσης των πρώην «αδελφών», καθώς ήταν παρόντες όλοι. Γρήγορα όμως έσβησε αυτή η πιθανότητα.  Τελικά η «χημεία» μεταξύ της παράταξης Μαστροκούκου και του Μπούκη έμεινε προβληματική, όπως προβληματική ήταν και του δημ. σ/λου κ. Γ. Μαύρου, ο οποίος, μόλις ανέλαβε την αρχηγία της παράταξης ο κ. Μαστροκούκος μετά την παραίτηση του κ. Ρούσσου, αποχώρησε και δημιούργησε δική του παράταξη.  

-      Και στο «μέτωπο» του Επαρχείου αναμένεται να σημειωθεί συνωστισμός, καθώς το «κατεστημένο» των τοπικών περιφερειακών συμβούλων (της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου) με το ψηφοδέλτιο του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη θα το ταράξει, ειρηνικά βέβαια, ένας ακόμη «σύντροφος». Και αυτό σε μια κρίσιμη στιγμή, που η δύναμη της πλειοψηφίας στην Επαρχία Καλύμνου από τους 3 περιφερ. σ/λους μειώνεται στους 2, λόγω μείωσης του πληθυσμού (αντίθετα με τις ελπίδες μας ότι με τη δημαρχία Διακομιχάλη θα επιστρέψουν οι Καλύμνιοι του εξωτερικού, θα σταματήσει η μετανάστευση κ.α. Δυστυχώς συνέβη το αντίθετο). Έτσι η μάχη για μια θέση στο Επαρχείο θα είναι σκληρή.  

Οι εκλογές έχουν ακόμη πολύ και δύσκολο δρόμο.  «με του καιρού τ’ αλλάματα αναπαημό δεν έχουν / μα στο Καλό κι εις το Κακό περιπατούν και τρέχουν…» (Ερωτόκριτος) δημιουργείται μια συνεχής κινητικότητα και πλέγμα εξελίξεων στην παράταξη Μαστροκούκου. Παράλληλα, και στο συσχετισμό δυνάμεων στην είσοδο του Επαρχείου.

Δεν είναι αδύνατη ούτε απίθανη η ήπια εκτόνωση των αντιθέσεων, όμως αυτό μέλλει να αποδειχτεί. Τώρα θα μετρηθούν οι «διπλωματικές» δεξιότητες και οι αντοχές όλων.  

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ MAKAΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ MAKAΡΟΥΝΑΣ

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΧΑΝΕΙ" ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΩΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΚΗ ΣΤΟΝ Β`ΒΑΘΜΟ Τ.Α ,ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ,Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,Η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Μ.ΜΠΟΥΚΗ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΙΧΑ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos