The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολύ καλή η πρώτη συγκέντρωση Γ. Μαστροκούκου Κύριο

Η παράταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κ. Γιάννη Μαστροκούκου  

(διάδοχος του κ. Γ. Ρούσσου στην ηγεσία της παράταξης) πραγματοποίησε την πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση, το απόγευμα της 29.1.14, στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου.  Η συγκέντρωση ήταν πολύ καλή.

Ο κ. Μαστροκούκος έκανε μια σύντομη ομιλία με τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης, σε αδρές γραμμές, και παρουσίασε  τους πρώτους 24 υποψήφιους δημ. σ/λους – 2 ήταν εκτός Καλύμνου.  Η σύνθεση της ομάδας ήταν αντιπροσωπευτική από όλα, θα λέγαμε, τα κοινωνικά στρώματα και επαγγέλματα, αλλά και από όλες τις ενορίες-γειτονιές της Καλύμνου.

Να σημειώσουμε ότι παρόντα ήταν και σχεδόν όλα τα μέλη και στελέχη της (πρώην) παράταξης Ρούσσου. Επομένως, δεν αποκλείεται σε μια επόμενη παρουσίαση υποψήφιων δημ. σ/λων της παράταξης αυτής να ανέβουν στην εξέδρα και αυτά τα στελέχη – λέγεται ότι διεξάγονται «διαπραγματεύσεις». 

*

Προσοχή στη «νόσο» της αλαζονείας

Η αρχή για τον κ. Μαστροκούκο και τους υποψηφίους δημ σ/λους της παράταξής του ήταν καλή. Τώρα απομένει να μην τους χτυπήσει η μύγα της αλαζονείας, που αποτελεί, διαχρονικά, τη «νόσο» των πολιτικών, που ξιπάζονται μόλις αισθανθούν δυνατοί και κοντά στην εξουσία, πολύ δε περισσότερο όταν εφιππεύσουν στο άλογό της.

Αψυχολόγητες αντιδράσεις για το Γκάλοπ

Για την ΑΡΓΩ, η χθεσινή συγκέντρωση της παράταξης Μαστροκούκου έγινε κάτω από το κλίμα των ζωηρών εντυπώσεων που προκάλεσε το δημοσίευμά μας για το γκάλοπ που έγινε. Λυπούμαστε για τις ψυχολογικές παρενέργειες που ένιωσαν μερικοί «πολιτικοί» και προπάντων για τις αψυχολόγητες αντιδράσεις που σημειώθηκαν, ένθεν κακείθεν. Ηγετικά στελέχη παρατάξεων χάσανε την ψυχραιμία τους και παραμιλάνε.

Απάντηση προς Θανάτση-Διακομιχάλη

Όσον αφορά την επίθεση που δέχτηκα από την παράταξη Διακομιχάλη, μέσω τηλεοράσεως και διά του πολύ-εκπροσώπου της , δε με ξάφνιασε. Γνωρίζω τα συναισθήματά τους  και τους εύχομαι «περαστικά». Θεραπεία δεν μπορώ να συστήσω. Θα τους τονίσω όμως ότι (α) ο εκβιασμός τους να παρουσιάσω όλο το γκάλοπ, τάχατες για να είμαι σωστός, είναι αστείος και παιδιακίστικη πονηρία, (β) η παρουσίαση ενός γκάλοπ,  ως εργαλείου μιας παράταξης, δεν υπακούει στις διαταγές κανενός, αλλά και (γ) ούτε η ΑΡΓΩ είναι όχημα για ΚΑΜΙΑ παράταξη…  

Αυτά τα ξέρουν πολύ καλά οι Διόσκουροι . Στον εκβιασμό τους απαντώ ότι: 1) Ακυρώνω «με τη μία» τη δέσμευσή μου περισσότερων στοιχείων για το γκάλοπ, μη θεωρηθεί ότι υπάκουσα στις εντολές τους. Θα τους αφήσω να μετεωρίζονται στο ψυχολογικό τους κενό. Η κοινωνία ξέρει τι συμβαίνει με τη "λαοφιλία" τους.  2) Ο εκβιασμός τους με αφήνει «παγερώς αδιάφορο».

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos