The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσπάθεια τα 3 θέματα για το ραντάρ να γίνουν 1 Κύριο

Καταφανέστατη είναι η προσπάθεια της δημ. Αρχής τα 3 θέματα που γέννησε η αγορά του ραντάρ:

σκοπιμότητα αγοράς  – κόστος – βλάβη υγείας, να περιοριστούν στο 1, στο θέμα της υγείας.

Η προσπάθεια αυτή είναι συστηματική και συνοδεύεται ακόμη και με απειλές για μηνύσεις. Μόλις χθες (14.1.14) δέκτης της απειλής για μήνυση υπήρξε ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης, κ. Γ. Γαλουζής, όταν παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς του, στο ΑΙΓΑΙΟ TV,  και είπε ότι το ραντάρ των 120.000€ που αγόρασε ο Δήμος, υπάρχει στην αγορά, πανομοιότυπό του, μόνο με 20.000€.

Ο κ. Γαλουζής, χωρίς να απορρίπτει ασυζητητί το θέμα αν και σε ποιο βαθμό υπάρχει θέμα με τη βλαπτικότητα του ραντάρ, που είναι τεράστιο σε ισχύ και έχει εγκατασταθεί μες στον  οικισμό της Πόθιας (100μ. & 200μ. από το αμφιθεατρικό σχήμα της πόλης και 2,5 χιλ. από τη Χώρα), επέμεινε στο κόστος των 120.000€, το οποίο αξιολογεί ως υπερβολικό, προσέχοντας να μην αφήσει καμιά αιχμή κατά του Δήμου.   

Η Ένωση Γονέων Καλύμνου μένει στο θέμα της βλαπτικότητας του ραντάρ στην υγεία μας.  Για να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και να φρενάρει τη δημ. Αρχή, πραγματοποιεί, σήμερα, 16.1.14, έκτακτη Γενική Συνέλευση, στο Αναγνωστήριο, 7μμ. Το θέμα της γ.σ. είναι συγκεκριμένο (όπως το διαβάσαμε από μια πρόσκληση του συλλόγου προς πολιτικό πρόσωπο): «Η τοποθέτηση του ραντάρ στο λιμάνι του νησιού και οι επιπτώσεις στην υγεία όλων μας». Προσκαλεσμένος για να τοποθετηθεί είναι ο κ. δήμαρχος.

Ποιος όμως θα αναλύσει τις επιπτώσεις του ραντάρ στην υγεία μας;

Οι γονείς στην πρόσκλησή τους αφήνουν την ακόλουθη αιχμή που προκάλεσε δυσαρέσκεια στη δημ. Αρχή:  «Ακόμη και αν δεχτούμε ότι η ακτινοβολία που εκπέμπει αναλογεί με την ακτινοβολία 2,5 κινητών τηλεφώνων (σύμφωνα με τον κ. δήμαρχο) δεν είμαστε διατεθειμένοι να το δεχτούμε γιατί αυτή θα είναι αθροιστική στην ήδη βεβαρημένη από την ακτινοβολία καθημερινότητά μας».  

Αλλά υπάρχει και το θεμελιακό ζήτημα της σκοπιμότητας της αγοράς. η τρίτη διάσταση του ζητήματος. Ενώ οι γονείς μιλάνε για τη βλαπτικότητα του ραντάρ και ο κ. Γαλουζής για το αδικαιολόγητα μεγάλο κόστος της αγοράς, η αξ. αντ/τευση διά του κ. Σ. Ζερβού θέτει πιάνει το θέμα πριν τη γέννηση του και τονίζει  ότι το ραντάρ δεν χρειάζεται καθόλου για την ασφάλεια του λιμανιού, καθώς υπάρχου ή και λειτουργούν συστήματα ασφαλείας πολύ πιο αξιόπιστα και ισχυρά από το ραντάρ. Ήταν μια περιττή αγορά.

Από τις 3 αυτές διαστάσεις του προβλήματος ο κ. Δ. Διακομιχάλης, ως δήμαρχος και ως πρόεδρος του Δημ. Λιμεν. Ταμειου, αλλά και σύμπασα η δημ. Αρχή (δημ. σ/λοι και οι πέριξ…), προτιμούν το δημόσιο διάλογο μόνο πάνω στο θέμα της υγείας, για το οποίο εκφράζονται με βεβαιότητα ότι δεν υφίσταται ούτε αυτό το θέμα. Προσπαθούν τα 3 ζητήματα να τα κάνουν 1...  

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δημοσιεύθηκε από ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΚΗ,
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΗ ΜΟΥ ΣΑΚΗ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΕΤΗΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ A.I.S ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΟΧΟΥ ( ΠΛΟΙΟΥ ) ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ-ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ( A.I.S )
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΛΛΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΒΑΡΚΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ?.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΗΖΕΙ ΟΤΙ ΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΙ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ.
    ΑΧ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ((( ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ Π.... ΘΑ ΤΟ ΠΕΖΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ))) ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.
    ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑ ΑΡΩΤΗΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ?
    2. ΠΟΣΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?
    3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΥΠΟΤΥΠΩΣΗΣ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ?
    4. ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΗΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ V.H.F / GMDSS CONSOLE COMMUNICATION / DSC ( DIGITAL SELECTIVE CALLING).
    ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΑΝΤΑΡ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΑΘΜΑΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΗΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝ ΠΑΡΑΛΗΛΩ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

  • Σύνδεσμος σχολίου ΣΑΚΗΣ δημοσιεύθηκε από ΣΑΚΗΣ

    TO RADAR ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΠΡΟΣ ΒΛΥΧΑΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Ν.ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΛ0- ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΠΑΤΜΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΩΣ ΠΑΤΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΙΜΙΑ
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΤΛ ΜΕ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ-ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΗΜΗΤΡΗ?
    ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ?
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΔΕΣΜΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ?
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΧΡΗΣΗ RADAR ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ !EΛΕΟΣ !
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΗΜΑΡΤΟΝ !

  • Σύνδεσμος σχολίου ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ δημοσιεύθηκε από ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

    θα γραψω το σχολιο μου στη παλαια Καλυμνικη διαλεκτο μια και την καθομηλουμενη δεν την καταλαβαινεουν Αυτοι που αποφασησαν την τοποθετηση του περιβοητου Ρανταρ.

    Λοιπουμε πολυ διοτι Ο Δημαρχος μας εχει 2 Δημοτικους συμβουλους Πλοιαρχους Α' ταξεως και γνωριζουν πολυ καλα την λειτουργια του Ρανταρ και πως τα εκπεμπομενα ηλεκτρομαγνητικα κυμματα οπου ακουμπισουν αντανακλονται και επιστρεφουν στον πομποδεκτη τους. Με αποτελεσμα το ρανταρ αυτο να ελεγχει μονο το τριγωνο απο τον Πριωνα εως τα Θερμα, διοτι δεν μπορουν τα εκπεμπομενα ηλεκτρομαγνιτηκα κυμματα να διαπερασουν την χερσονησσο της Χαλης και το καβο του Αγιου Γεωργιου στις Πεζουλες.
    Ευχαριστω για τη φιλοξενια
    Ενας απλος παρατηριτης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos