The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιχείρηση «καπελώματος» του Ολυμπιακού – «Δώσε και μένα μπάρμπα» Κύριο

Η περιβόητη «βιβλική καταστροφή» της Ψερίμου (κακοποίηση των εννοιών για πολιτική

εκμετάλλευση),από τη νεροποντή της 25.12.14, οδήγησε το δήμαρχο κ. Δ. Διακομιχάλη σε απανωτά «ολισθήματα», προφανώς λόγω των εκλογών που πλησιάζουν και εξαιτίας του πανικού που του προκαλεί το τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας που απέναντι στους Ψεριμιώτες (έταξε οικόπεδα, επένδυση 100 εκ. € κ.α., όλα του αέρα). 

Κορύφωση του «σχεδίου ανακατάληψης της Ψερίμου» ήταν η επιχείρηση «καπελώματος» της οικονομικής βοήθειας εκ μέρους του Ολυμπιακού Πειραιά προς τους πληγέντες της Ψερίμου. Η αντιπροσωπεία του συλλόγου που ήρθε στην Κάλυμνο,  στις 10.1.14, την αποτελούσαν οι κ.κ. κ. Κ. Καραπαπάς, διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ο  Γρ. Γεωργάτος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και ο Βασ. Τοτάκης, δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ήρθαν στην Κάλυμνο για να επιδώσουν επιταγές, συνολικά 40.000€, στους πλημμυροπαθείς, προσφορά των ποδοσφαιριστών από τα πριμ τους.  Τους υποδέχτηκε ο κ. δήμαρχος στο αεροδρόμιο και οι Καλύμνιοι της Θύρας 7: Αλέξης Μπουλαφέντης (πρόεδρος), Άρης Φλίτσης, Πέτρος Μάρθας, Παντελής Γεωργαντής, Αντώνης Ρεΐσης, Μιχάλης Κολουμούντρης και Μανόλης Κόκκινος.  Έως εκεί καλά…

Στη μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αναγνωστήριο, παρόντος και του  βουλευτή Δωδ/νήσου (ΝΔ) κ. Ιω. Παππά, του κ. Κ. Σταυλά, επάρχου,  και μελών του δημ. σ/λίου, ο κ. δήμαρχος, χαιρετίζοντας τους επισκέπτες,  αποδύθηκε σε ένα περιπετειώδες ιστορικό των προσπαθειών του (εντελώς αδιάφορο για τους φιλοξενούμενους και εκτός θέματος), για να καταλήξει στο ότι ο Ολυμπιακός με την αναφορά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας με έμφαση περισσή (=περιττή…) ότι ο πρόεδρος ευαισθητοποιήθηκε για την Κάλυμνο χάρη στις ενέργειές του και τη συνεργασία που είχε με τον κ. Παππά, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτή ήταν ο θεαματική κλωτσιά στον αέρα του κ. δημάρχου.

Και ήρθε άμεσα και επιτόπου η διάψευση με τις τοποθετήσεις και δηλώσεις που έκαναν οι τρεις της αντιπροσωπείας τα Ολυμπιακού (διαβάστε τις δηλώσεις Καραπαπά, πιο κάτω), ενώ ο κ. Παπάς έμεινε βουβός και, απλά χαμογελούσε (μάλλον του έφευγε το χαμόγελο ασυναίσθητα) όσο άκουγε τον κ. δήμαρχο. Η Κάλυμνος εκτέθηκε και ο δήμαρχος έτριβε τα χέρια του.

Αλλά ο κ. Διακομιχάλης στην επιχείρησή του αυτή (για ανακατάληψη της Ψερίμου) είχε και άλλη αποτυχία, διαρκείας μάλιστα. Πάλι εξαιτίας της πολιτικής του.  Από την επομένη της τελετής, μέχρι σήμερα, δέχεται αφόρητες πιέσεις και διαμαρτυρίες από τους Ψεριμιώτες γιατί,  κατά τη γνώμη τους, η λίστα των πληγέντων που κατάρτισε ο Δήμος ήταν αναληθής, αφού δόθηκαν λεφτά (οι επιταγές ήταν 500€ -1000€) σε μη πληγέντες. Τώρα όλοι απαιτούν, εδώ και τώρα, το δικό τους μερίδιο. Έγινε του «δώσε και μένα μπάρμπα».

Πιθανόν τους υπόλοιπους να τους τακτοποιήσει με την αναμενόμενη προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς πάλι για τους πληγέντες της Ψερίμου, κατά το «δωρεάν ελάβετε, φωρεάν δότε» των φιλεύσπλαχνων φιλοπτώχων δράσεων.  

Έτσι όμως προεκλογική εκστρατεία δεν είναι δυνατόν να κάμει.

Δηλώσεις (Sentra 103.3)

Γεωργάτος: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία στο νησί σας. Εγώ έρχομαι πρώτη φορά και από το αεροδρόμιο που ήρθα υπάρχει πραγματικά μια ζεστασιά από τους ανθρώπους εδώ. Το μόνο που θέλω να πω, γιατί εγώ δεν είμαι των πολλών λόγων και γενικά ποτέ τα λόγια δεν ήταν το φόρτε μου, μόνο οι πράξεις ήταν - έτσι έμαθα, έτσι γεννήθηκα κι έτσι είμαι - είναι ότι ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι τυπικός. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εδώ δεν λύνεται μόνο με ένα τηλέφωνο κι ένα "εντάξει, θα βοηθήσουμε", γιατί πραγματικά ο Ολυμπιακός σε αυτό το κομμάτι ειδικά τα τελευταία χρόνια κάνει τρομερή δουλειά. Η κίνηση του να έρθουμε εδώ είναι ουσιαστική. Για να μας δείτε, να έρθουμε κοντά σας, να δούμε κι εμείς αυτό που πάθατε εσείς, να το νιώσουμε κι εμείς και να είναι και για εμάς μεγαλύτερη η χαρά για τη βοήθεια που θα σας προσφέρουμε, θέλοντας να είναι ακόμα πιο πολύ ουσιαστική. Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά πάρα πολύ».

*

Καραπαπάς: Είμαστε εδώ στην Ψέριμο... Οι άνθρωποι εδώ είναι τυχεροί γιατί μένουν δίπλα από τη θάλασσα, αλλά πολλές φορές αντιμετωπίζουν δυστυχώς και την οργή της. Καταστράφηκε το μικρό γραφικό χωριό τους εδώ και δυο μήνες. Ο Ολυμπιακός κινητοποιήθηκε άμεσα και βρήκαμε τον τρόπο για να φτάσουμε εδώ.

 

Ο Ολυμπιακός βρήκε τους τρόπους κι έφτασε μέχρι εκεί, τα χρήματα από πριμ ποδοσφαιριστών θα δοθούν στον κόσμο για να ανακουφιστεί λίγο. Τα γραφειοκρατικά θέματα είναι δύσκολα και χρονοβόρα. Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία άλλωστε στους θαλασσινούς γιατί οι ναυτικοί μεταλαμπάδευσαν τον Θρύλο του Ολυμπιακού σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Κι ο πρόεδρός μας είναι ένας άνθρωπος της θάλασσας.

Η αγάπη που πήραμε κι εδώ και στην Κάλυμνο είναι συγκινητική. Είναι 30-40 οικογένειες. Ήταν μεγάλη η καταστροφή, κάποιοι έφυγαν πήγαν Κάλυμνο, άλλοι στο εξωτερικό…

Εχουν γίνει πολλές επισκέψεις αυτές τις μέρες. Πέραν της γραφειοκρατίας όμως πρέπει να γίνονται δράσεις. Εμείς πάμε μόνοι μας στα σπίτια των ανθρώπων. Τα δίνουμε κατευθείαν σε κλειστούς φακέλους. Δεν μπαίνει σε γραφειοκρατικά λούκια. Είναι μαζί μας ο Γρηγόρης Γεωργάτος κι άλλοι άνθρωποι του Ολυμπιακού και να νιώσουν ότι είμαστε κοντά τους.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα μάτια των ανθρώπων. Το ανταποδίδουν στο χιλιαπλάσιο. Ενα τεράστιο κομμάτι της ολυμπιακής οικογένειας έχει αποφασίσει ότι αυτή θα είναι η δράση του. Όταν είσαι η μεγαλύτερη κοινωνική αναφορά στην Ελλάδα πρέπει την αγάπη που δέχεται ο σύλλογος να την ανταποδίδει κυρίως σ' αυτούς που την έχουν ανάγκη. Μακάρι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι σύλλογοι να το κάνουν κάποια μέρα.

Μεγαλώνουν οι σύλλογοι οι αθλητικοί, δίνεται κι ένα μήνυμα κι αυτό είναι το πνεύμα του αθλητισμού και το να είσαι κάτι παραπάνω από μια ομάδα και ειδικά τώρα που υπάρχουν άνθρωποι με τεράστια ανάγκη.

Με το που είδαμε την είδηση, ήταν σκέψη όλων μας στον Ολυμπιακό, διοίκησης, παικτών. Αυτή η ιδέα μας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και ο σύνδεσμος και οι ντόπιοι να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η βοήθεια εδώ. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, η δράση αυτή είναι 365 μέρες το χρόνο και δεν είναι μόνο η σύμπραξη με την Unicef. Το να εμβολιάζεις 50.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο, αυτός είναι ο μεγαλύτερος θρίαμβος. Τίτλους και θριάμβους έχουμε ζήσει και θα ζήσουμε ακόμα περισσότερους στο μέλλον...

Σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός κι ο πρόεδρος βέβαια, πράγματα που κάνουμε εδώ στην Ψέριμο πρέπει να προβάλλονται και να γίνουν κι από άλλους. Αυτή την αγάπη που δέχεται η ομάδα, πρέπει να την ανταποδίδει. Και με το Ολυμπιακός foundation η δράση αυτή θα γίνει πιο σωστή κι ακόμα μεγαλύτερη.

Υπάρχουν πολλά γραφειοκρατικά θέματα... Εδώ κι ένα χρόνο γίνονται οι διαδικασίες... Εμείς θα το ιδρύσουμε όμως. Αν τα ποσά που εκταμιεύονται από τον Ολυμπιακό για μεταγραφή θα είχαμε πολλές χιλιάδες κόσμου στο αεροδρόμιο...

Στην Κάλυμνο υπήρχε ένας φίλος του Παναθηναϊκού και ήταν πολύ ευγενικός. Κι ένας κάμεραμαν ήταν ΑΕΚτζής και μας είπε μακάρι να γυρίσει η ομάδα μου και να έχει κι αυτή τέτοια δράση. Εμείς πήγαμε με ένα καΐκι που έγραφε Θύρα 7. Ο σύνδεσμος μας μετέφερε!».

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ενας Παρατηρητης δημοσιεύθηκε από Ενας Παρατηρητης

    Απορω και εξησταμαι,διοτι εχουν περασει σχεδον 3 μηνες, δεν ακουσα ουτε και διαβασα σε καμια εφημεριδα τοπικη ουτε και δωδεκανησσιακη τι εγηναν ολα τα υποσχομενα απο τη δημοτικη αρχη, την περιφερια, την πολιτεια.
    Εχουν επισκευθει τη κακομοιρη τη Ψεριμο,Δημαρχος, αρμοδιος απο τη περιφερεια,Υπουργος, ακομα και ο Προεδρος της Δημοκρατιας.
    Δυστιχως δεν εχω ακουσει τιποτα να εκαμαν μονο υποσχεσεις.
    Θα ευχαριστησω για μια ακομα φορα τους παραγοντες του Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Υ που επισκευθηκαν το αμοιρο νησσακη μας και εδειξαν την αγαπη τους στους δοκημαζομενους κατοικους του.
    Δεν θελω να καμω κανενα αλλο σχολιο για τους πολιτικους αλλα ας αφησουν κατα μερος τη γραφειοκρατια και ας καμουν αυτο που εκαμαν οι παραγοντες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
    Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ παιδια του Ο Λ Μ Π Ι Α Κ Ο Υ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos