Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλο το παζάρι του Δήμου, μικρή η αγορά Κύριο

Την Παρασκευή το βράδυ, 20.12, 13, άνοιξε τις πύλες του το μεγάλο παζάρι του Δήμου,

στην κλειστή αίθουσα του γυμναστηρίου μπάσκετ. Οι εκθέτες πολλοί, οι τιμές λογικές, αλλά οι αγοραστές ολίγοι, προφανώς λόγω οικονομικής κρίσης.

Παραγωγοί και δημιουργοί εξέθεσαν τα προϊόντα τους όπως και αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και σύλλογοι γονέων δημοτικών σχολείων.

Τη βραδιά εμπλούτισε μουσικά η κ. Ιωάννα Μελά με τη χορωδία και ορχήστρα της, σε χριστουγεννιάτικα κάλαντα.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Γαβαλας Ιωαννης δημοσιεύθηκε από Γαβαλας Ιωαννης

    Πάρα πολλοι συμπολίτες μας ρωτούν γιατί δεν πήραν μέρος φέτος οι μελισσοκόμοι στη τόσο πετυχημένη εκδήλωση; Και έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε ότι ο δήμος και συγκεκριμένα ο κ.Ταυλαριος μας απέκλεισαν από την εκδήλωση γιατί είμαστε λέει επαγγελματίες και έτσι έπρεπε μας διώξουν από την εκδήλωση.....Και ξαναλέω ότι ο πρωτογενής τομέας δεν πρέπει να λείπει από καμία εκδήλωση, πόσες φορές θα το πούμε ακόμα....Μήπως μέχρι τον Μάιο;;;;;;

  • Σύνδεσμος σχολίου Ποθητός Μαγκούλιας δημοσιεύθηκε από Ποθητός Μαγκούλιας

    Θα ήθελα να προσθέσω ένα σχόλιο σχετικά με το παζάρι του Δήμου .Πολύ ωραία η διοργάνωση και η συμμετοχή του κόσμου δείχνει πως την έχει αγκαλιάσει και "ζεσταίνει" κάπως τις διαθέσεις συμμετεχόντων και επισκεπτών .Ωστόσο θεάματα ,όπως χοροί οριεντάλ ή άλλου είδους χοροί, δε ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν με το περιεχόμενο και το αληθινό μήνυμα των ημερών .Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρόκειται για θεάματα εντελώς αταίριαστα αλλά και ενοχλητικά αταίριαστα στο θέαμα και στο περιεχόμενο .Αντίθετα ,τα κάλαντα αλλά και τραγούδια των ημερών από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας δημιουργούν μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα .
    Καλές γιορτές και ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version