Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Ψέριμο Ι. Μαστροκούκος, Ι. Γαλουζής, Γ. Μαύρος

Για να επικοινωνήσουν  με τους κατοίκους και να σχηματίσουν  προσωπική εικόνα του μεγέθους των καταστροφών.

 

Είναι θετικό για το πολιτικό κόσμο της Καλύμνου ότι και οι τρεις επικεφαλείς των αντιπολιτεύσεων, κ.κ. Ιω. Μαστροκούκος, Ιω. Γαλουζής και Γεω. Μαύρος, επισκέφθηκαν, στις 29.11.13, την πληγείσα από τη θεομηνία Ψέριμο για να συμπαρασταθούν  ψυχολογικά στους κατοίκους, να δουν τις πραγματικές ζημιές, να αναζητήσουν τα αίτια  και να κάνουν προτάσεις στο δημ. σ/λιο, όποτε αυτό συνέλθει…

Και οι τρεις επικεφαλής των παρατάξεων της αντ/τευσης προέβησαν σε δηλώσεις, ενώ η παράταξη του κ. Γαλουζή εξέδωσε κι το παρακάτω δελτίο τύπου.

*

ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 29/16/2013  

Σήμερα κλιμάκιο της παράταξης μας, αποτελούμενο από τους κους Γαλουζή Ιωάννη, Διαμαντή Ιωάννη και Τρικοίλη Γεώργιο, επισκέπτεται την Ψέριμο, με σκοπό την διαπίστωση των ζημιών που έγιναν, την παρακολούθηση της προόδου των εργασιών αποκατάστασης και τη συνομιλία με του κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Γνωρίζοντας ότι υπάρχει γιατρός που επιθυμεί να υπηρετήσεις στο Ιατρείο Ψερίμου, καλούμε την δημοτική αρχή να πράξει όλα τα προαπαιτούμενα για την παραλαβή του Ιατρείου, προκειμένου αυτό να στελεχωθεί άμεσα από τον ενδιαφερόμενο ιατρό.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version