The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο ρόλος του επαρχείου στην επανέναρξη λειτουργίας της Σχολής Δυτών Κύριο

Δεν έχει αποτυπωθεί η συμβολή του επάρχου κ. Κώστα Σταυλά

 

Το ευχάριστο για την Κάλυμνο γεγονός της επαναλειτουργίας της Σχολής Δυτών έγινε κατ’ επανάληψη θέμα ανακοινώσεων, τηλεοπτικών δηλώσεων και σχολίων χωρίς όμως να αναδειχθεί ο ρόλος και η συμβολή του «εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου περιφερειακής ενότητας Καλύμνου» (επάρχου, πιο απλά), του κ. Κώστα Σταυλά.  

Είναι αυτονόητο ότι ο πρόεδρος του συλλόγου δυτών Καλύμνου, κ. Παντ. Γεωργαντής, ήταν αυτός που έτρεξε το θέμα μέσω του τεχνικού-μελετητικού γραφείου της κ. Πολύμνιας Γ. Ρούσσου, η οποία συνέταξε και προώθησε πρόταση-αίτηση με τα απαιτούμενα στοιχεία τεκμηρίωσης του αιτήματος. Επίσης, ο κ. δήμαρχος έκανε τις δικές του παρεμβάσεις για την επαναλειτουργία της σχολής.

Επικοινωνιακά όμως το θέμα μπήκε στο «κάδρο» ως υπόθεση Γεωργαντή (Ρούσσου) – Διακομιχάλη και ξεχάστηκε ο καθοριστικός ρόλος του επάρχου κ. Σταυλά, από τον οποίο πέρασε η όλη υπόθεση. Και χάρη στη δική του εισήγηση προς τον περιφερειάρχη κ. Γ. Μαχαιρίδη εξασφαλίστηκαν όχι μόνο τα λειτουργικά έξοδα για φέτος αλλά και για το επόμενο έτος, 2013 & 2014. Και η διοικητική οργάνωση της σχολής, το πρόγραμμα σπουδών κλπ. ήταν στην αρμοδιότητα του επαρχείου και της περιφέρειας.

Η Σχολή Δυτών λειτουργεί κανονικότατα, με διευθυντή το λιμενάρχη Κω (λόγω βαθμού) και υποδ/ντή το λιμενάρχη Καλύμνου. Για την πληρέστερη παρουσίαση του θέματος επανήλθαμε.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Θανάσης Αθανασίου δημοσιεύθηκε από Θανάσης Αθανασίου

    Ήμαρτον, με τα "κατόπιν ενεργειών μου" και την προβολή αυτών, μια τόσο πεπαλαιωμένη, "παλιομοδίτικη", παλαιοκομματική νοοτροπία, εν έτει 2013, σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σ' ένα ιστορικό μεταίχμιο, να επιμένουν οι πολιτικοί να προβάλλονται για τις ενέργειές τους. Δεν υπάρχει λόγος κανείς να "υπερπροβάλλει" το αυτονόητο. Ειδικά για την επαναλειτουργία της Σχολής Δυτών, αντί να ακούμε δηλώσεις αυτοκριτικής από όλους τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, που τόσα χρόνια ήταν κλειστή και να στηλιτεύεται η αναλγησία της εξουσίας, της οποίας είναι και οι "δικοί μας" μέρος και αναπόσπαστο κομμάτι της, αντ' αυτού διαπιστώνεται η "απαίτηση" απονομής Δαφνών. Ο "αγχωτικός" αγώνας δρόμου για την προβολή ως αποτέλεσμα ενεργειών τους των αιρετών, που γι' αυτό εκλέχτηκαν και στην σημερινή κατάσταση κάνουν απλώς το αυτονόητο και το ελάχιστο, δεν μπορεί πλέον να διαμορφώσει την κοινή γνώμη και να αποφέρει δάφνες και επαίνους.
    Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο μέσο (Αργώ), αλλά στην πολιτική νοοτροπία, το μέσο έχει άλλο σκοπό και ρόλο και καλώς κάνει τη δουλειά του και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos