Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Τρώνε τα μούτρα τους» χτυπώντας το Μιχ. Λελέκη Κύριο

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια – Την κοπάνησαν απ’ το κανάλι 

 

Στελέχη της δημ. Αρχής διάλεξαν σαν στόχο τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Μιχ. Λελέκη, πιστεύοντας ότι έχουν πεδίο δόξης λαμπρόν. Κατά καιρούς εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του, οι οποίες επιεικώς θα τις λέγαμε άστοχες. Κάθε φορά Δημ. Αρχή και διοικ. σ/λιο της ΑΝΕΚ (δεν είναι μόνο ο πρόεδρος, ο κ. Θανάτσης, είναι και τα μέλη του δ.σ.) «τρώνε τα μούτρα τους». Και κομπορρημονούν με απρέπεια προσβάλλοντας τον κ. Λελέκη ως «αγράμματο», «αστοιχείωτο», «άσχετο» κ.α.   – μάλλον πιστεύουν ότι υπερτερούν σε γράμματα, μόρφωση και άλλα πλεονεκτήματα.   Όμως ο κ. Λελέκης κάθε φορά τους «βάζει τα γυαλιά» και οι «μορφωμένοι» εκτίθενται. Και ο λόγος είναι ότι η δημ. Αρχή-ΑΝΕΚ «τσογάρει» επικοινωνιακά σε φθηνά πυροτεχνήματα , που αποκαλύπτονται πανηγυρικά εντός 24ώρου, καθότι τα «ψέματα έχουν κοντά ποδάρια».

Λελέκης

Δεν μπορούν να ανεχτούν ότι ο κ. Λελέκης υπερτερεί γιατί:

1.   Υπηρέτησε με αυταπάρνηση την ΑΝΕΚ, όσο κανένας πριν απ’ αυτόν και μετά απ’ αυτόν. Μέρα-νύχτα ήταν στα πλοία και τα γραφεία της ΑΝΕΚ.

2.   Στα 7 χρόνια της θητείας του, ως προέδρου της ΑΝΕΚ, δεν πήρε δραχμή, και φαίνεται ότι αυτό δεν του το συγχωρούνε.  

Και τα δύο αυτά σημεία υπεροχής του κ. Λελέκη, είναι σημεία ηθικής υπεροχής και πασχίζουν να τα αμαυρώσουν. Υπάρχει όμως και η λαμπρή επιχειρηματικότητά του:

3. Παρέλαβε μια εταιρία-φάντασμα με το Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ να έχει καταντήσει σαπιοκάραβο και αυτό υπό κατάσχεση, και τους παρέδωσε τρία διαμάντια του Αιγαίου, (α) Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ με καινούριες μηχανές και ανακαινισμένο στην τρίχα, (β) τα ταχύπλοα KALYMNOS STAR και KALYMNOS DOLPHIN που έφεραν κοντά την Κω με την Κάλυμνο, ταξιδάκι 15΄λεπτών .

Δημαρχία Διακομιχάλη

Απέναντι σ’ αυτό το έργο του κ. Λελέκη, η παρούσα δημ. Αρχή-ΑΝΕΚ τι παρουσιάζουν:

1.   Επισκεύασαν το Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ σε λαμαρίνες, το κόστος των εργασιών ξεκίνησε (πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις τους) κάτω από τις 100.000€, το ανέβασαν μετά στις 145.000€, γίνεται λόγος για 200.0000€, και επίσημα στοιχεία δεν παρουσιάζουν.

2.   Κάηκε… η μηχανή του DOLPHIN: (α) κόστος 80-90.000€, (β) πόρισμα αναμένεται εδώ και τρεις μήνες. Τέτοια διαφάνεια!

3.   Παρουσιάσανε περί τις 80.000€ δήθεν για επισκευές της δήθεν ελαττωματικής μηχανής του DOLPHIN (που τάχατες την επισκεύαζαν πριν καεί), που όμως όταν παρουσίασαν ( τέτοια σύγχυση) οι «επισκευές» ήταν φίλτρα και λάδια!

4.   Παρουσίασαν (με δελτίο τύπου της ΑΝΕΚ) ότι οι επισκευές στο Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ έγιναν με «προσφορές», μετά μίλησαν για «διαγωνισμό» (αλλά επειδή δεν είχαν προκήρυξη να παρουσιάσουν) ξαναγύρισαν στις «προσφορές, που πρακτικά σημαίνει απευθείας αναθέσεις των 90.000€!!! Εντωμεταξύ ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ πέταξε και μια κουβέντα ύποπτη, ότι οι μηχανές που είχε βάλει η προηγούμενη διοίκηση στο Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ τις είχε πάρει με προσφορά, κάτι που διαψεύδει η προηγούμενη διοίκηση της ΑΝΕΚ. Πού «στοχεύει» όμως αυτή η μη αληθής… αναφορά;

Άλλαξαν οι καιροί…

Η δημ. Αρχή εμφανίζει συμπτώματα πανικού. Και ο λόγος είναι ότι έχει το ψέμα  για εξυπνάδα – προφανώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις . όμως δεν έχουν συνειδητοποιήσει  ότι άλλαξαν οι καιροί. Ο κ. Λελέκης βγήκε στην αντεπίθεση και η παράταξη Διακομιχάλη γεύθηκε την πρώτη επίθεση Λελέκη με δύο χτυπήματα:

Α) Ο κ. Λελέκης απαίτησε να βγει στον «αέρα» τηλεφωνικά, στη συνέντευξη που έδινε ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Γ. Θανάτσης στο TV12 (25.10.13) , γιατί αναφέρθηκε πολλές φορές το όνομά του, αλλά στάθηκε αδύνατο. Η άρνηση του κ. Θανάτση ήταν κάθετη. Οπότε, ο κ. Λελέκης τους είπε σε δεύτερο τηλεφώνημά του ότι κατεβαίνει τώρα αμέσως στο σταθμό. Και το αποτέλεσμα; Διέκοψαν τη συνέντευξη, κλείσανε το σταθμό και την κοπάνησαν. Έγινε και αυτό στην Κάλυμνο!

Β)   Ο κ. Λελέκης απείλησε ότι θα κινήσει το θέμα των εκκλησιαστικών συμβουλίων, για τα οποία ο κ. Διακομιχάλης καταδικάστηκε και του καταλογίστηκε ένα τεράστιο ποσό (και σε άλλους δημ. σ/λους, αλλά το θέμα το έβαλαν κάπου να «κοιμάται» και όλοι κρατούσαν ιερή σιωπή, μην τυχόν και ξυπνήσει ). Αν ανοίξει και αυτό το θέμα θα γίνει κόλαση η Κάλυμνος.

Σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες

Μέχρι στιγμής η συγκομιδή του κ. Διακομιχάλη και των στελεχών του από τους «ανέμους που σπέρνουν καθημερινά, εδώ και τρία χρόνια, θέρισαν δύο θύελλες (1) ήρθε στην επιφάνεια η ψευδής δήλωση προς την ΕΕ ότι ολοκληρώθηκε η αποχέτευση Πανόρμου, και (2)   ξαναζεστάθηκαν τα εκκλ/κά σ/λια, και κάτω από αυτά πήραν φωτιά (α) το κάψιμο της μηχανής του DOLPHIN, (β) η επισκευή των 80 χιλ. ευρώ σε φίλτρα και λάδια, (β) το κόστος της επισκευής του Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ, (γ) η «επισκευή» του λιμενοβραχίονα που «έφαγε» περί τις 400 χιλ. ευρώ και στο τέλος βγήκε ακατάλληλος για τα μεγάλα καράβια που ονειρευόταν ο κ. Διακομιχάλης, (δ) η φούσκα της αυτεπιστασίας, (ε) οι καπνοί της καρκινογόνου χωματερής – για την οποία επιβάλλεται η επέμβαση του εισαγγελέα, όπως γινόταν και επί… Ρούσσου, (στ) η κλειστή αγορά (ισόγειο δημοτικού μεγάρου) και το αστυνομικό τμήμα Χώρας, και άλλα, ών ουκ έστιν αριθμός, διότι ουκ έστι πολιτική, π.χ. Κοινωνικό Παντοπωλείο (!!!), Κοινωνικό Φαρμακείο (!!!), ΟΚΑΝΑ (εν τοις υψίστοις)…, ΚΕΘΕΑ κλπ. κλπ.

Και το «όπλο» του κ. Διακομιχάλη συνεχίζει να είναι οι προσβολές κατά προσώπων, οι απειλές και οι μηνύσεις. Η αδυναμία επιτέλεσης έργου και η μανία αυτοκαταστροφής τον οδηγούν από περιπέτεια σε περιπέτεια.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version