Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μαστροκούκος: Η ΑΝΕΚ άντρο του βολέματος Κύριο

«τακτοποιούνται δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 12-10-2013

Θέμα : «Όταν η ψήφος έχει συναλλακτική αξία»

«Η ψήφος είναι ιερή» , αν τυγχάνει και του ανάλογου σεβασμού, τότε τα αποτελέσματα είναι ευεργετικά για όλους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι μακριά από την ιερότητα. Οι λογοκόποι της πολιτικής, αετοί στο είδος τους, διαλαλούν την πραμάτεια τους, ως περιπλανώμενοι γυρολόγοι, πουλώντας μετεκλογικές υποσχέσεις. Και βέβαια ο λαός τρέχει, για να μη χάσει την ευκαιρία, και αγοράζει την ελπίδα που θα του δώσει λύση στο πρόβλημά του, προσφέροντας αφειδώς την ψήφο του. Όλα μετεκλογικά όμως αποδεικνύονται κάλπικα και δεσπόζουσα θέση παίρνει η πίκρα και η απογοήτευση των πολιτών. Λίγοι είναι οι τυχεροί.

Το φαινόμενο όμως της δημοτικής αρχής του Δήμου της Καλύμνου, είναι μοναδικό κι σπάνιο. Βολεύονται, τακτοποιούνται σε δουλειές δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου, οι υποψήφιοι του, τα παιδιά τους και οι λοιποί παρατρεχάμενοι με τα μεγάλα λόγια.

Η ΑΝΕΚ είναι το Άντρο του βολέματος. Εκτός της πρόσληψης του δημοτικού συμβούλου κ. Τσουκαλά Θεοχάρη, ως καπετάνιου του Νήσος Κάλυμνος, πρόσφατα προσλήφθηκε στο ίδιο πλοίο κι άλλος δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου, ο κ. Χατζηδάκης Θέμελης. Ως Περιτύλιγμα της πράξης, μπορεί να μας πλασαριστεί καμιά παραίτηση, που εκτός των άλλων θα προσδώσει ηρωική χροιά στη πράξη, ίσως δε προκαλέσει και φιλολαϊκά αισθήματα. Άριστο αναπτυξιακό έργο της δημοτικής αρχής. Και κρυφά μονολογούν οι βολεμένοι… «εις υγεία στα κορόιδα»! Ψηφίζετε εσείς να βολευόμαστε εμείς !

Α! ρε κυρίαρχε Λαέ!!!.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

(σ.σ. άντρο = σπηλιά, καταφύγιο)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version