The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ημέρες εντυπωσιακών αποκαλύψεων: Εσβησαν πανηγυρικά... 3 μεγάλα "βεγγαλικά" του δημάρχου

Ο δήμαρχος της πολύπαθης Καλύμνου, κ. Διακομιχάλης,  στην προσπάθειά του να δώσει φως στο σκοτάδι του έργου του, εξαπέλυσε τον τελευταίο μήνα 3 μεγάλα "βεγγαλικά", τα οποία έδωσαν μεν χαρά στους  «ορκισμένους» οπαδούς του, αλλά έσβησαν  αμέσως με τη στιγμιαία έκλαμψή τους.

 

ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ: Ήταν το στρατηγικό του προεκλογικό σύνθημα και η «δέσμευσή» του ότι θα αρχίσει αμέσως μετά τις εκλογές με 150 εργαζόμενους.  Αφού «έφαγε» 3,5 χρόνια  απραξίας, έφτασε να εξαγγείλει προ μηνών ότι ξεκινάει η αυτεπιστασία ανάπλασης των στενών δυτικά του Χριστού (από τα λεφτά για την ανάπλαση της πρώην Αστυνομίας Χώρας), με πρόσληψη εννιά (9) εργαζομένων.

Το έργο ξεκίνησε με 3 και μόνο δημοτικούς υπαλλήλους(!)και σε λίγες ημέρες,  «ώ του παραδόξου θαύματος» , σταμάτησε. Για ποιο λόγο; Η «κοινή γνώμη» άκουσε έκπληκτη τον κ. δήμαρχο να καταγγέλλει, από τηλεοράσεων,  την εταιρία 3Κ των αδελφών Κρούσκου, προμηθεύτρια υλικών του έργου , γιατί , όπως ισχυριζόταν, του προμηθεύει τσιμέντα σε μεγάλους σάκους, ενώ το συνεργείο του Δήμου θέλει σακιά των 40-50 κιλών.

Και η αλήθεια, αποκαλύφθηκε,  στις 9.8.13, κατά την ενημερωτική εκπομπή των δημοσιογράφων  Μ. Χαραμαντά – Μπ. Μαΐλλη, στο  ΑΙΓΑΙΟ TV, με καλεσμένο τον επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Μαστροκούκο και με την παρέμβαση του εργολάβου κ. Ν. Κρούσκου. Και η αλήθεια λέει ότι: Α) Η δημ. Αρχή δεν μπορεί να προσλάβει  εργατοτεχνικό προσωπικό, γιατί δεν έχει ορίσει ακόμη (!), μέσω του δημ. συμ/λίου, υπάλληλο στα χέρια του οποίου θα είναι ο κλειδάριθμος  και, κατά συνέπεια, η διαφάνεια των προσλήψεων. Β) Ο δήμαρχος έκανε προσλήψεις (κάτι που δεν γνώριζαν ούτε οι πολιτικοί ούτε οι δημοσιογράφοι), αλλά αυτές οι  προσλήψεις του κ. δημάρχου ακυρώθηκαν   ως  μη νομότυπες. Απαντώντας ο κ. δήμαρχος με τηλεφωνική του παρέμβαση δήλωσε με αυστηρό ύφος ότι θα ορίσει τον υπάλληλο μετά της Παναγιάς.  Και έτσι «τα σακιά και οι σάκοι» αποδείχτηκε ότι απλώς ένα «πρόχωμα» για προκάλυψη της  προβληματικής πολιτικής του κ. δημάρχου.

ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ: Με ένα απλό, πλην μαγικό,  ξύρισμα της βάσης από  μπετόν αρμέ για τη στήριξη της προβλήτας(!!!) Κάλυμνος θα βούλιαζε από τουρισμό.

Όμως και σ’ αυτό το θέμα ο κ. Μαστροκούκος, στην προαναφερόμενη τηλεοπτική του παρουσία,  αποκάλυψε την πραγματική αλήθεια: Το έργο δεν έχει ακόμη παραληφθεί από το Δήμο και πρέπει να περάσουν 15 μήνες από την κατασκευή του για να γίνει η παραλαβή. Στο διάστημα αυτό απαγορεύεται κάθε μελέτη και κάθε παρέμβαση για «ξύρισμα» ή… «κούρεμα» της υποθαλάσσιας βάσης της προβλήτας.  Επομένως, και εδώ οι Καλύμνιοι νόμιζαν ότι έβλεπαν φως με τη «δέσμευση» του δημάρχου για  το πρωτότυπο «ξύρισμα», αλλά αποδείχτηκε ότι έβλεπαν απλώς ένα άλλο βεγγαλικό απατηλών εντυπώσεων.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ BLUE STAR: Είπε πολλά ο κ. δήμαρχος για της επαφές του με την πλοιοκτήτρια εταιρία  ΑΤΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ, αλλά τη μεγάλη έκπληξη εδώ την επεφύλαξε ο ίδιος…, προ ημερών, εις βάρος της αξιοπιστίας του και της εγκυρότητας των λόγων του: διάβασε από τηλεοράσεως, εντελώς απρόσεκτα,  απαντητική επιστολή της εταιρίας, η οποία,  μέσα από την τυπική γραφειοκρατικά διατύπωση του εγγράφου της, αποκάλυψε tτην αλήθεια  λέγοντας του,  σε απλά λόγια, τα εξής:  «Δήμαρχε, μου έστειλες έγγραφο στις  10 Ιουλίου 2013 και μου ζητάς αύξηση δρομολογίων. Σου λέω λοιπόν: ευχαρίστως,  θα αυξήσουμε τα δρομολόγιά μας, 2 δρομολόγια την εβδομάδα το καλοκαίρι και 1 δρομολόγιο το χειμώνα, όμως υπό δύο απαράβατους όρους: 1) θα έχετε φτιάξει την προβλήτα σας, ώστε να έχει το απαιτούμενο βάθος,  και 2) θα υπάρχει επιβατική κίνηση. Αλλιώς, ξέχνα τα δρομολόγια».

Πότε λοιπόν άρχισε ο κ. δήμαρχος τις διαπραγματεύσεις του για τα καλοκαιρινά δρομολόγια; Η ΑΤΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ  αποκάλυψε ότι ο κ. Διακομιχάλης χτύπησε την πόρτα της εταιρίας μόλις στις 10 Ιουλίου. Την  αποκάλυψη αυτή την ανέδειξαν τηλεοπτικά ο κ. Μαστροκούκος και, προ ημερών, ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης, κ. Γ. Γαλουζής.

Μένουμε μόνο α’ αυτά τα 3 πρόσφατα «βεγγαλικά» (χωρίς να μπούμε σε θέματα ηθικής τάξης, ανοίκειας συμπεριφοράς του κ. δημάρχου εναντίον πολιτικών, πολιτών, δημοσιογράφων, προσώπων κ.α.)  και ρωτάμε: είναι δυνατόν η Κάλυμνος να κάνει ένα βήμα μπροστά με τέτοια ποιότητα «εφαρμοσμένης» πολιτικής;

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos