Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σάκης Ζερβός προς Δ. Διακομιχάλη για την απάντησή του στην Ευ. Μπιλλήρη

Κύριε Δήμαρχε

Διάβασα με μεγάλο κόπο και  πλήρη επιστράτευση ΟΛΩΝ των αποθεμάτων υπομονής  που μπορώ να διαθέσω  την μακροσκελέστατη  απάντηση σας στην Κα Μπιλλήρη.

 

Είναι πράγματι εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη η διαμαρτυρία και αγανάκτηση που  βγάζει η πάρα κάτω αναφορά  του βαρύγδουπου κειμένου σας                                                           «……Στην ίδια όμως παράγραφο τον προβάλλετε ( τον Δήμαρχο κο. Δημήτριο Διακομηχάλη) προς την Καλυμνιακή κοινωνία (για την δημιουργία εντυπώσεων ασφαλώς), ως κατηγορούμενο για το ίδιο ακριβώς θέμα, προσπαθώντας λοιπόν με τον τρόπο αυτό να παρασύρετε ΕΣΕΙΣ τους Καλύμνιους και τις Καλυμνιές στην εντύπωση ότι δήθεν ο Δήμαρχος  από καταγγέλλων έγινε κατηγορούμενος δήθεν στο θέμα του ΧΥΤΑ..»   ( Η σύνταξη δική σας! )

Κύριε Διακομηχάλη, μήπως πρέπει να εμπεδώσετε , ότι παρά τα δύο «δήθεν»  που  χρησιμοποιήσατε στην πρότασή σας , ΕΙΣΤΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ , μολονότι καταγγέλλων στην ίδια υπόθεση;  Φταίει λοιπόν η Κα Μπιλλήρη που αναφέρει το  μοναδικό  και αληθινό  αυτό ΓΕΓΟΝΟΣ  ή μήπως ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ,  που καταφέρατε την εντυπωσιακή και ασφαλώς ασυνήθιστη αυτή  «Ταρζανιά»; 

Η μεγαλόστομη και με κεφαλαία γράμματα αναφορά σας ότι εσείς δεν ψηφίσατε την  τελευταία εσωτερική αλλαγή του προϋπολογισμού  (800.000 εκβραχισμοί  έναντι 200.000 οδοποιίας ,μετά από εισήγηση του κ. Ρούσσου ) είναι βέβαια  αληθής , αλλά άνευ ουσίας γιατί απλώς  δεν ήσασταν παρών!

 Όμως παραλείπετε να πείτε ότι την σημαντική πρώτη εσωτερική αλλαγή (700 .000 εκβραχισμοί έναντι 300.000 οδοποιίας ) πού ψηφίστηκε σε προγενέστερο  συμβούλιο , πάλι ομόφωνα , την ψηφίσατε και σεις !!  

Είναι γνωστό ότι η Κα Μπιλλήρη δεν σας είναι συμπαθής ! Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σας ψέξει, ή να σας κατηγορήσει γι’ αυτό . Όμως έχω την απαίτηση, από τον  πρώτο πολίτη του τόπου μου , να μην ξεκατινιάζεται με εκφράσεις του τύπου 

«…….Δεν έχετε μεταπτυχιακό, έτσι δεν είναι? Εγώ πάντως δεν έχω. Έχουν όμως αρκετοί άλλοι συνάδελφοι σας, οι οποίοι ταπεινά δεν βγαίνουν στις τηλεοράσεις για να διαλαλήσουν το ελάχιστο, μεταξύ αυτών μάλιστα υπάρχουν άλλοι που μπήκαν πρώτοι στη σχολή που εσύ απλά εισαχθήκατε (!!!) άλλοι πού έγιναν ελεγκτές δόμησης όπως εσείς ( δεν είναι και φοβερό δα)» κλπ. κλπ .   

Η ιερεμιάδα σας περιέχει και ένα ακόμα διαμάντι,  το οποίο παραπέμπει  ευθέως στον Γκέμπελς ! Ενοχοποιείτε και κατηγορείτε την Κα. Μπιλλήρη για την καταγγελία ,που έκαμε  ο πατέρας της,  για την παράνομη λειτουργία  της αίθουσας στον όροφο του ΚΑΠΗ!!  Ασφαλώς θα έχετε πληροφορηθεί ότι η εφαρμογή της  συλλογικής ευθύνης,  την οποία ενεπνεύσθη ο Γκέμπελς και εφήρμοσαν κατά κόρον οι Ναζί , έχει απαγορευθεί  από την διακήρυξη των   ανθρωπίνων δικαιωμάτων πού ψήφισε ο ΟΗΕ μετά τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο! Κάθε άνθρωπος έχει ευθύνη ΜΟΝΟ για τις δικές του πράξεις η παραλήψεις!!

Κάποια Γκεμπελικά κατάλοιπα, που δεν αποκλείεται να κυκλοφορούν   ανάμεσα μας, έχουν ασφαλώς άλλη άποψη . Ας σας επιβραβεύσουν αυτοί, με το ανάλογο καμάρι,   για το ολίσθημά σας , στα διάφορα μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης

Και για να επανέλθουμε στην ουσία του θέματος , η Κα. Μπιλλήρη έχει οριστεί από εμένα ως τεχνικός  μου σύμβουλος στην υπόθεση της δικαστικής εκκαθάρισης των ξεκάρφωτων και  αστήρικτων καταγγελιών  σας.   Η επιλογή μου αυτή δεν υπήρξε ασφαλώς τυχαία ! Εξετίμησα τόσο  την επιστημονική της επάρκεια, όσο και το συνολικό εργασιακό της ήθος, τα οποία δεν χρειάζεται  να συγκρίνω ,ανοήτως, με αυτά άλλων μηχανικών και να παραστήσω, όπως εσείς ,τον ανώτατο χορηγό τίτλων επιστημονικής επάρκειας .

Είναι ασφαλώς οδυνηρή Κε Δήμαρχε η αντιμετώπιση των συνεπειών της κακόβουλης , αστήριχτης και ηθικά αδίσταχτης,  «καταγγελίας»  σας , για το έργο του ΧΥΤΑ Καλύμνου!

Βέβαια, συνέτεινε  τα μέγιστα στο να κερδίσετε τις εκλογές του 2010 και ασφαλώς  θα σας βόλευε να ξαναπάτε στις επερχόμενες , με ανοιχτό το υποτιθέμενο  «σκάνδαλο» του   ΧΥΤΑ!!

 Ας μην ξεχνάτε  ωστόσο τον  «θείο»   Ηράκλειτο   

………. ΠΟΤΑΜΩ ΟΥΚ  ΕΣΤΙΝ ΕΜΒΗΝΑΙ  ΔΙΣ ΤΩ ΑΥΤΩ !!!                        

  Σάκης Αντ. Ζερβός

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos