The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Τούμπα" Ρ. Σπυρόπουλου Κύριο

Απίστευτο  και όμως αληθινό: ο Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος  Σπυρόπουλος

συμμορφώθηκε στο τελεσίγραφο του κ. Διακομιχάλη και  αποδέχτηκε τα νούμερα που δημοσιοποίησε ο δήμαρχος της Καλύμνου για τους «τυφλούς»  όλων των νησιών… της Επαρχίας, και «διόρθωσε» τα νούμερα των γιατρών του ΙΚΑ που κατέβηκαν στην Κάλυμνο  για έλεγχο των «μαϊμού»-τυφλών.  Ω της γελοιότητος!

«Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» 

Ο κ. Σπυρόπουλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να το «παίξει» κάτι σαν  «Ρομπέν των Χαζών»,  έκανε τη θεαματική «τούμπα» στον αέρα εκδίδοντας το παρακάτω διορθωτικό δελτίο τύπου (22.7.13), «προς αποκατάσταση των πραγματικών δεδομένων». Δε δίνει καθόλου εξηγήσεις, ούτε αναφέρει αναλυτικά τους αριθμούς των «τυφλών» κατά νησί, όπως έκανε στο πρώτο δ.τ. που εξέδωσε αρχικά, αλλά, ενώ μιλάει ονομαστικά για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου (Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Αστυπαλιά και ξεχνά το Αγαθονήσι!), τελικά δίνει αθροιστικά νούμερα. Άλλο κόλπο κι αυτό. Έτσι,  «ούτε γάτα, ούτε ζημιά» - και το κράτος εκσυγχρονίζεται….

Αστείες καταστάσεις 

Πετάει ο κ. Σπυρόπουλος μια αερολογία και νομίζει ότι έτσι καθάρισε: «διευκρινίζεται ότι από λανθασμένους υπολογισμούς των αρμοδίων υπηρεσιών δημοσιοποιήθηκαν εσφαλμένα στοιχεία σε ότι αφορά τους μη δικαιούχους χορήγησης επιδόματος τυφλότητας». Δεν εξηγεί ποιος κομπιούτερ του ΙΚΑ (Αθήνας) έβγαλε τα πρώτα νούμερα και ποιος τα δεύτερα, ούτε προφανώς δεν λέει ποιος είναι το μεγάλο «νούμερο», που υπέγραψε το πρώτο δελτίο τύπου και ποιος το δεύτερο. Αντ’ αυτού, ο «σύντροφος» Σπυρόπουλος ρίχνει στάχτη στα μάτια όσων έχουν επιφυλάξεις λέγοντας το κλασικό και «ιπτάμενο»: «έχει κινηθεί διαδικασία διερεύνησης τυχόν πειθαρχικών ευθυνών». Για «τυχόν» πειθαρχικές ευθύνες. Δηλαδή: μην περιμένετε και άλλα, αρκεί αυτό εδώ το «σωστό» δελτίο τύπου.

Ο πρωθυπουργός να ρίξει μια ματιά και καμιά σφαλιάρα 

Ο πρωθυπουργός, κ. Σαμαράς,  δεν πρέπει να ρίξει και εκείνος μια «ματιά» στη διοίκηση του ΙΚΑ και, μαζί  καμιά σφαλιάρα "φυσήματος" στο συνεταιράκι της συγκυβέρνησης; Να κάνει και ο πρωθυπουργός τη «διορθωτική» του κίνηση;  Αλλά και ο Βενιζέλος, ως φίλος του κ. Διακομιχάλη και δεινός… σοσιαλιστής,  δεν πρέπει να «βοηθήσει» στην εξυγίανση της πολιτικής μας ζωής και στην πάταξη της «επαγγελματικής» ληστείας του ελληνικού κράτους;

***

ΙΚΑ

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2013 

Δελτίο Τύπου

Αποκατάσταση των στοιχείων επανάκρισης επιδοματούχων τυφλότητας στην Κάλυμνο

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θεωρεί υποχρέωσή της, προς αποκατάσταση των πραγματικών δεδομένων και σε συνέχεια του από 19/07/2013 Δελτίου Τύπου, να ανακοινώσει τα εξής:
Σχετικά με τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την επανάκριση επιδοματούχων τυφλότητας, στο εξεταστικό κέντρο Καλύμνου (όπου εξετάστηκαν επιδοματούχοι Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Λειψών και Πάτμου), διευκρινίζεται ότι από λανθασμένους υπολογισμούς των αρμοδίων υπηρεσιών δημοσιοποιήθηκαν εσφαλμένα στοιχεία σε ότι αφορά τους μη δικαιούχους χορήγησης επιδόματος τυφλότητας.
Συγκεκριμένα, από τη διεξοδική επανεξέταση των στοιχείων προκύπτει ότι στο εξεταστικό κέντρο Καλύμνου, από τους 89 κληθέντες για επανεξέταση, προσήλθαν τελικά 80 εκ των οποίων οι 28 κρίθηκαν ως μη τυφλοί (ποσοστό 35%).
Σε ότι αφορά τη γνωστοποίηση των λανθασμένων στοιχείων έχει κινηθεί διαδικασία διερεύνησης τυχόν πειθαρχικών ευθυνών.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos