Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ευχαριστήριο διπλής ανάγνωσης των μελισσοκόμων προς το δήμαρχο Κύριο

Ο μελισσοκομικός συνεταιρισμός Καλύμνου «Θυμαρίτης» έστειλε προς το δήμαρχο το παρακάτω έγγραφο, το οποίο έχει διπλή ανάγνωση.

Οι μελισσοκόμοι ευχαριστούν το δήμαρχο για την πρωτοβουλία του, αλλά πίσω από τις λέξεις κρύβεται (Αλέξης…) και η είδηση ότι ο δήμαρχος έκανε την πρόταση για τη μελισσοκομία χωρίς να κάνει μια κουβέντα με τους μελισσοκόμους. Αλλά και κάτι ακόμη, πιο σοβαρό,  που βγαίνει έμμεσα από την ευχαριστήρια επιστολή: οι μελισσοκόμοι ανησυχούν μήπως οι δρόμοι δεν ανοιχτούν για τη μελισσοκομία, αλλά για άλλο σκοπό. Γι’ αυτό λένε ότι περιμένουν να τους καλέσει ο δήμαρχος να μιλήσει μαζί τους για τη μελισσοκομία και τους περιβόητους δρόμους. Αυτά διάβασα εγώ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

ΘΥΜΑΡΙΣΙΟΥ ΜΕΛΙΟΥ Κάλυμνος, 11-07-2013

ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

«ΘΥΜΑΡΙΤΗΣ»

Άγιος Θεολόγος, 85200                                                                          Αρ. Πρωτ: 344  

Κάλυμνος

Τηλ-φαξ: 22430 59059

ΠΡΟΣ: Δήμο Καλυμνίων,

Δήμαρχο Καλύμνου κ Δ. Διακομιχάλη

ΚΟΙΝ: 1) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλυμνίων κ. Ν. Γαβαλά

2) Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γραφείο Υπουργού κ. Αθ. Τσαυτάρη

3) ΜΜΕ

Θέμα: Διάνοιξη μελισσοκομικών δρόμων 

Κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία σας να διανοίξετε δρόμους για τη μελισσοκομία, όπως αναγγείλατε στις 8 Ιουλίου 2013 σε κοινή σας εκδήλωση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία να μας καλέσετε να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας για τις τοποθεσίες και για τον τρόπο διασφάλισης της χρήσης των δρόμων αυτών πραγματικά (και) από μελισσοκόμους, και όχι για άλλους σκοπούς που δε θα συνάδουν με τη μελισσοκομία. Σε κάθε περίπτωση, θα αντιδράσουμε εάν χρησιμοποιηθεί το όνομά μας για να εξυπηρετηθούν άλλοι σκοποί.

Για το ΔΣ, ο Πρόεδρος

Ιωάννης Γαβαλάς

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου γιωργος δημοσιεύθηκε από γιωργος

    Ρε παιδιά αφού είναι ο Δήμαρχος των έργων γιατί δεν τον αφήνετε να κάνει ακόμα ένα μαζί με αυτά που έχει κάνει έως τώρα;

  • Σύνδεσμος σχολίου Μικές Β. Ρήγας δημοσιεύθηκε από Μικές Β. Ρήγας

    Με κίνδυνο να με αποκαλέσουν γκρινιάρη και συνωμοσιολόγο, ομολογώ ότι κάθε φορά που ο δήμαρχος κάνει τέτοιες εξαγγελίες πιστεύω ότι τις κάνει χωρίς να σκέφτεται και για να εντυπωσιάσει στιγμιαία. Ενθουσιάζεται εύκολα και κάνει πομπώδεις δηλώσεις. Θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα και σεβασμό προς την νοημοσύνη των πολιτών απο ένα αιρετό πολιτικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version