Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Καναδάς προσφέρει στους Έλληνες εργασία - Ο δήμαρχος Καλύμνου μπορεί... Κύριο

Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια εργασίας στον Καναδά, καθώς η κυβέρνηση της περιοχής Μανιτόμπα σε συνεργασία με την τοπική Ελληνική Πρωτοβουλία προσφέρει θέσεις εργασίας στους  Έλληνες.


Ειδικοί εκπρόσωποι του μεταναστευτικού προγράμματος της Μανιτόμπα θα επισκεφθούν την Αθήνα στις αρχές Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να έχουν στείλει το αίτημά τους.
· http://www.canadainternational.gc.ca/greece-grece/events-evenements/index.aspx#Manitoba

· Ο Δικτυακός τόπος της πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα
Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι κυρίως οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι εργαζόμενοι σε αγροκτήματα και σε κατασκευές και οι δάσκαλοι. Όπως αναφέρει στο Έθνος, το μέλος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας της Μανιτόμπα, Βικτώρια Δούση Σιντλ ο μέσος μισθός στη συγκεκριμένη επαρχία ανέρχεται στα 600 ευρώ την εβδομάδα (δηλαδή 2.400 ευρώ το μήνα) για ειδικότητες, όπως διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί. Για επαγγέλματα, όπως μηχανικός ή δάσκαλος, οι μισθοί είναι ακόμη μεγαλύτεροι.
Οι εργαζόμενοι στη Μανιτόμπα δικαιούνται πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ γίνονται κρατήσεις από τον μισθό τους για τη σύνταξή τους. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Έλληνες, η ιστοσελίδα της Ελληνοκαναδικής  Ένωσης Φιλίας, στην οποία αναγράφονται όλες οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διαδικασία των συνεντεύξεων «έπεσε» το μεσημέρι της Τετάρτης.
 

 

(Πηγή: Ο επιχειρηματίας, 7.6.13)

ΑΡΓΩ: Ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης, με τις ελληνοκαναδικές φιλίες που έχει, μπορεί να βρει θέσεις εργασίας για Καλύμνιους στον Καναδά ( η αυτεπιστασία στην Κάλυμνο, το «όνειρο προεκλογικής νυκτός»,  άντε να πιάσει τους 30 εργαζόμενους με αμοιβές ασιατικής  πείνας)  και να στείλει προς τα εκεί καμιά 300αριά άνεργους Καλύμνιους, αντί να τρέχουν όλοι στη μακρινή Αυστραλία.

Οι Καναδοί να βοηθήσουν εμάς, όχι εμείς τους Καναδούς.

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Ο Καναδάς είναι σοβαρό κράτος...στα προγράμματα που προκηρύσσει, ούτε πολιτικοί μεσάζοντες χωράνε, ούτε παρατρεχάμενοι..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version