Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Απενεργοποιημένα τα λεωφορεία της δημ. συγκοινωνίας» Κύριο

«Κανείς από την δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε ότι ,για να συντηρηθούν τα οχήματα έπρεπε να γίνει εγκαίρως η μελέτη και ο διαγωνισμός προμήθειας ανταλλακτικών»

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 3/6/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν οι Καλύμνιοι από την παντελή έλλειψη δημοτικής συγκοινωνίας. Σκανδαλώδης και δυσφημιστική  η εικόνα που εξάγει το νησί μας με την  πρωτόγνωρη αποδιοργάνωση, εγκατάλειψη του μεταφορικού έργου.

Ποιός ξένος θα αποφασίσει να επισκεφτεί ξανά την Κάλυμνο ,όταν βιώνει τέτοια ταλαιπωρία?

Ποιός θα προγραμματίσει εκ νέου διακοπές στο νησί μας, όταν πλέον οι ξεχειλισμένοι κάδοι απορριμμάτων αποτελούν το μόνιμο ντεκόρ των δρόμων?

Η προκλητική αδιαφορία των υπευθύνων «αρχόντων» ξεπέρασε κάθε απαισιόδοξη πρόβλεψη.

Ως επισφράγισμα έρχονται οι  κατά ριπάς oι  κλασικές και βαρετές πια δικαιολογίες-προφάσεις:

Φταίει η Τρόικα, φταίει η οικονομική κρίση, φταίει ο τύπος των λεωφορείων, έκλεισε το εργοστάσιο κατασκευής των οχημάτων, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά  κ.λ.π.  κ.λ.π.

Τα ολοκαίνουρια λεωφορεία μας, βρίσκονται απενεργοποιημένα. Κανείς από την δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε ότι ,για να συντηρηθούν τα οχήματα έπρεπε να γίνει εγκαίρως η μελέτη και ο διαγωνισμός προμήθειας ανταλλακτικών.

Κανείς δεν σκέφτηκε ότι η σύμβαση των ενοικιαζόμενων λεωφορείων, για την κάλυψη του  μεταφορικού έργου, έληξε στις 31-5-2013,με αποτέλεσμα το νησί να μείνει χωρίς δημοτική συγκοινωνία.

Κύριοι της Δημοτικής αρχής, δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να ταλαιπωρείτε και συγχρόνως να δυσφημίζετε τον τόπο μας.

Αφήστε τις μηνύσεις ,τα δικαστήρια , τις τηλεοράσεις  και ασχοληθείτε έστω και τώρα με τα προβλήματα του νησιού. Δεν σας ζητάμε πλέον να παράξετε έργο, αφού δεν είστε ικανοί,προσπαθήστε τουλάχιστον να συντηρήσετε αυτά που βρήκατε .

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version