Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λαϊκή Συνέλευση Χώρας: λύση από το κοινοβούλιο Κύριο

Για τη Λαϊκή Συνέλευση της Χώρας, στις 25.5.13, η συντονιστική επιτροπή εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Στις 25/Μαίου/2013 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Λαϊκή Συνέλευση των Κατοίκων της Χώρας Καλύμνου, στον αυλόγυρο της Παναγιάς των Τσουκχουών.

Θέμα της συνέλευσης ήταν η απόρριψη, εκ μέρους της ΕΛ.ΣΤΑΤ., της αίτησης θεραπείας που είχε καταθέσει ο Δήμος Καλυμνίων, ενημέρωση των μελών και λήψη αποφάσεων για τις περαιτέρω κινήσεις.

Μετά από την ενημέρωση που έλαβαν τα μέλη, από τον κ. Μαστροκούκο Ιωάννη ακολούθησε διαλογική συζήτηση, κατά την οποία λήφθεισαν οι παρακάτω αποφάσεις.

  1. 1) Η προσφυγή της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ενέχει κινδύνους, μη αναστρέψιμους και ως εκ τούτου η λύση αυτή κρίνεται επικίνδυνη και ανεπαρκής.
  1. 2) Ενημέρωση όλης της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου αρχής γενόμενης από τους Βουλευτές του νομού όλων των κομμάτων.
  1. 3) Ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση, εδώ που έφτασε η υπόθεση, είναι η πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις για λύση του προβλήματος μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η συντονιστική επιτροπή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version