Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Ρόδο το 23ο «Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Σκάκι», 26-27/2/11

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ),  διοργανώνει για 3η συνεχόμενη φορά στη Ρόδο, την προκριματική φάση του 23ου Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στο Σκάκι για το Νότιο Αιγαίο.  

 

Στους αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα παιδιά Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων ή Λυκείων (ιδιωτικών ή δημόσιων) που επιθυμούν και διαμένουν στην Ρόδο, Κω, Κάσο, Κάρπαθο, Τήλο, Σύμη, Χάλκη.  Οι αγώνες διοργανώνονται σε συνεργασία με το Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Ροδίων Παιδεία», στις εγκαταστάσεις του οποίου θα γίνουν και οι αγώνες το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011. 

Ο «ΙΠΠΟΤΗΣ» προσκαλεί όλα τα παιδιά που παίζουν ή θέλουν να παίξουν σκάκι να συμμετάσχουν και να διαγωνιστούν, διεκδικώντας την πρόκριση και συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια Ευβοίας (Ξενοδοχείο  ERETRIA VILLAGE RESORT  & CONFERENCE CENTER), από 17 έως 18 Απριλίου 2011.

Πληροφορίες στα Ρούσος Ιωάννης (6934 720000), Νίκος Βασιλάκης  (6945 973959) καθώς και στο «Ροδίων Παιδεία» Δήμητρα Αυγενικού (22410-60750)

 

Αναλυτικά :

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Φεβ 2011     17:00  ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

      17:15 – 17:50            1ος ΓΥΡΟΣ

      18:05 – 18:40            2ος ΓΥΡΟΣ

      19:00 – 19:45            3ος ΓΥΡΟΣ

      20:00 – 20:45            4ος ΓΥΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Φεβ 2011      11:00 – 11:35            5ος ΓΥΡΟΣ

      11:45 – 12:20            6ος ΓΥΡΟΣ

      12:30 – 13:05            7ος ΓΥΡΟΣ

      13:30 – 14:00            ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: θα υπάρξουν οι παρακάτω κατηγορίες

Μια κατηγορία για κάθε τάξη του δημοτικού (6 κατηγορίες). Μια κατηγορία για το γυμνάσιο. Μια κατηγορία για το λύκειο.

Σε περίπτωση που κάποια κατηγορία δεν έχει αρκετούς διαγωνιζομένους, θα υπάρξει συγχώνευση με την αμέσως επόμενη ή προηγούμενη αναλόγως με τον αριθμό συμμετεχόντων σε αυτές τις κατηγορίες.

Σε περίπτωση που οι κατηγορίες γυμνασίου και λυκείου έχουν πολλούς διαγωνιζομένους θα γίνει διαχωρισμός ανά τάξη.

  1. ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με απόφαση της Τ.Ε. Σ. Σ. ΑΙΓΑΙΟΥ οι προκρίσεις για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που αναλογούν στην κατηγορία νοτίου ομίλου Δωδεκανήσου είναι συνολικά 8 εκ των οποίων οι 2 πρέπει να είναι υποχρεωτικά σε κορίτσια.

Οι προκρίσεις θα δοθούν ως εξής.

Για το γυμνάσιο (1 πρόκριση):

Το πρώτο αγόρι από το γυμνάσιο σε περίπτωση ενοποιημένης κατηγορίας γυμνασίου. σε περίπτωση διαχωρισμού ανά τάξη ο πρώτος της τάξης εκείνης της οποίας συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς.

Για το Δημοτικό (5 προκρίσεις +2 κοριτσιών):

Οι Νικητές κάθε τάξης εξαιρουμένου της τάξης εκείνης της οποίας ο νικητής έχει συγκεντρώσεις τους λιγότερους βαθμούς. Τα δυο κορίτσια τα οποία συγκέντρωσαν τους περισσοτέρους βαθμούς στην κατηγορία τους.

Σημείωση: σε περίπτωση όπου θα υπάρχει ενοποίηση κατηγοριών θα υπάρξει διαφοροποίηση στον τρόπο που θα δοθούν οι προκρίσεις.

Προκρίσεις που δεν θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (Ξενοδοχείο  ERETRIA VILLAGE RESORT  & CONFERENCE CENTER στην Ερέτρια Ευβοίας, από 16 έως 18/4/2011) θα μεταβιβάζονται στον άμεσος επόμενο της κατηγορίας που ενδιαφέρεται.

  1. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ορίζεται ο Μιχελάκης Βαγγέλης.
  2. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λάμψας Γιώργος, Πράπας Κων/νος, Μαργαρίτης Αντώνης, Φωτιάδης Ιορδάνης, Μενίκος Δημήτρης, Μπόνης Αντώνης, Καραμποίκης Σπύρος, Ρηγόπουλος Κων/νος,  Καράβας Σταμάτης.
  3. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ: Βασιλάκης Νίκος, Ρούσος Γιάννης, Διαμάντης Κώστας.
  4. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ : Ένσταση θα γίνεται γραπτός μετά από κατάθεση παραβόλου 30 ευρώ (το οποίο δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση) , στην επιτροπή ενστάσεων προ της διεξαγωγής επόμενου γύρου και εντός 30 λεπτών από την στιγμή του συμβάντος. Επιτροπή Ενστάσεων ορίζεται με πρόεδρο τον κ.Βαγγέλη Μιχελάκη, και μέλη τον κ. Ρηγόπουλο Κώστα  και Γιώργο Λάμψα.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version