Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μιχάλης Καμπουράκης: Κλέβει καρδιές και διεθνώς Κύριο

Ο Μιχάλης Καμπουράκης έχει καταφέρει με την ομορφιά του να… κλέψει καρδιές στον χώρο της μόδας.

 

Με καταγωγή από την Κάλυμνο, ο 24χρονος Έλληνας κάνει περήφανη την χώρα μας στο εξωτερικό και μαγεύει με την παρουσία του στις πασαρέλες διεθνώς. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για μια σειρά σημαντικών προτάσεων για συμμετοχή σε διαφημιστικά, φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και επιδείξεις.

«Ζούμε στην πιο φωτεινή χώρα του κόσμου κι όμως είμαστε υποχρεωμένοι ν' αναζητούμε την τύχη μας στο εξωτερικό. Εύχομαι να φτιάξουν σύντομα τα πράγματα στην Ελλάδα, η οικονομία μας να ανακάμψει και όλοι μας να μπορούμε να βρίσκουμε πιο εύκολα δουλειές, γιατί όλα είναι δύσκολα πια» αναφέρει στην «Espresso» ο Μιχάλης Καμπουράκης και συνεχίζει: «Αισθάνομαι τυχερός, γιατί αν και βρίσκομαι λίγα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ, έχω καταφέρει ήδη να κάνω κάποιες δουλειές που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα, όπως το διαφημιστικό που έκανα πρόσφατα για πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών, στο οποίο υποδύθηκα έναν πυροσβέστη. Το διαφημιστικό ήδη προβάλλεται σε Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία».

«Εγκατέλειψα την αγαπημένη μου Κάλυμνο, όπου μεγάλωσα, πριν από επτά χρόνια, γιατί ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τότε δεν με απασχολούσε και πολύ το θέμα της ομορφιάς, γι' αυτό και δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό η ενασχόληση με τον χώρο της μόδας. Αξίζει να πω ότι τότε ήμουν 20 κιλά παραπάνω, αφού έκανα ακοντισμό». (Πηγή: http://www.gossip-) 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version