Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Μανιάειο 6 ο Δ. Σ. στην Ιρλανδία με το Comenius & 6 χώρες Κύριο

ΜΑΝΙΑΕΙΟ 6ο 10/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Πληροφ. : Μουζουράκης Ι.

 

Τηλέφωνο  : 2243051255-2243050735

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ιστοσελίδα: http://6dim-kalymn.dod.sch.gr

Κάλυμνος, 26-3-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του προγράμματος Comenius που συμμετέχει το σχολείο μας για τα σχολικά έτη 2012-14 με θέμα  «Greener Schools for a Greener Europe », πραγματοποιήθηκε το δεύτερο ταξίδι στις 9 Μαρτίου 2013, στο Newbridge της Ιρλανδίας,.  Έξι  εκπαιδευτικοί και τέσσερις μαθητές,  συμμετείχαν  στο ταξίδι αυτό, κατά το οποίο  επί μία εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπαιδευτικούς και μαθητές από τη Γερμανία, τη Μαγιόρκα της Ισπανίας, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ιρλανδία και εκεί ν’ ανταλλάξουν  απόψεις σχετικές με το πρόγραμμα, να παρουσιάσουν  δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία τους, να συνεργαστούν μεταξύ τους στο πρόγραμμα που ετοίμασε το σχολείο υποδοχής και να εξετάσουν την πορεία υλοποίησης του προγράμματος.

Το επόμενο ταξίδι στα πλαίσια του προγράμματος είναι στη Μαγιόρκα, στις 13 Μαΐου, στο οποίο θα λάβουν μέρος 4 εκπαιδευτικοί .

Ο Διευθυντής του σχολείου

Μουζουράκης Ιωάννης

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos