The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επίκαιρο άρθρο μετά από 12 χρόνια! «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» Κύριο

Αυτή η κολόνια κρατάει 12 χρόνια. Οι Γερμανοί έρχονται, φεύγουν, ξανάρχονται και η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Όμως,  δικαιώνει την πολ. μηχανικό  και δημοσιογράφο κα. Ευαγγελία Μπιλλήρη-Γλυνάτση για το άρθρο της το 2002, στην εφημερίδα « Δωδεκάνησος»  (του κ. Δρ. Ταυλάριου, σημερινού ειδικού συνεργάτη του δημάρχου κ. Διακομιχάλη).

 

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο αυτό γιατί έγινε και πάλι επίκαιρο, τραγικά… επίκαιρο …

"Πώ πώ επενδυτές! Φαίνεται ότι η Κάλυμνος, ο ομφαλός της γης έλκει τους επενδυτές κάπως σαν ένας τεράστιος μαγνήτης το οποίου το μαγνητικό πεδίο φθάνει μέχρι τα πέρατα της οικουμένης ! Και φυσικά ο μόνος που μπορεί να χειριστεί όλους αυτούς τους επενδυτές κατάλληλα , να τους φιλοξενήσει , να τους πείσει, να τους εντυπωσιάσει με τον δικό του συνεχή «αγώνα» είναι ο δήμαρχος της Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης που τρέχει νυχθημερόν ( εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει) να δρομολογήσει με τις προσωπικές του επαφές και παρεμβάσεις όχι συνηθισμένα και κοινότυπα έργα υποδομής ( tres banal) αλλά έργα πρωτότυπα, απαράμιλλα εντυπωσιακά , μεγαλεπήβολα , «αντάξια της ευαισθησίας των Καλυμνίων» ! Γιαπωνέζοι, Ιταλοί και τώρα οι Γερμανοί ξανάρχονται Αφού πια έχω μείνει άναυδη. Τι Γιαπωνέζους (με καναδικούς υπότιτλους) έφερε στην Κάλυμνο δήμαρχος μας που (αν πιστέψουμε το γνωστό προπαγανδιστικό των δημαρχιακών «επιτυχιών» έντυπο και εφ όσον διανύουμε το καλοκαίρι των εξαγγελιών ) θα πρέπει να έχουν «ήδη λύσει» το θέμα του νερού της Καλύμνου και μάλιστα με καλύτερο τρόπο απ’ αυτόν του Νομάρχη (όχι , θα μας παράβγαινε!) Τι για Ιταλούς ακούσαμε από το Μonte Katini (θυμάστε πόσο μου άρεσε το τοπωνύμιο) που θα επένδυαν για να φτιάξουν το κέντρο θερμαλισμού ( καλά τι αναισθησία να μη μου εξηγήσει κανείς πια τι θα πει αυτό και μένω αμόρφωτη!) στα Θέρμα της Καλύμνου!

Τώρα όμως μιλάμε για «βαριά χαρτιά». Οι Γερμανοί ξανάρχονται! Οι Γερμανοί που αν και έκαναν κοτζάμ διάβημα στο Υπουργείο Εξωτερικών και πρωταγωνίστησαν σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα με αφορμή την επεισοδιακή μετάβαση τους στην Κω πρόσφατα (με το σκάφος χωρίς φώτα που δέχθηκε προειδοποιητικές βολές από το Λιμενικό αφού δεν σταματούσε για έλεγχο) εμφανίζονται σήμερα έτοιμοι για τη «δημιουργία του κόσμου» στο νησί μας! Γερμανοί που θα επενδύσουν στην Κεφάλα φτιάχνοντας τουριστικό οικισμό, στο Γηροκομείο που δεν κατάλαβα ακριβώς τι θα κάνουν, αλλά πάνω από όλα (κρατηθείτε γερά ) θα φτιάξουν την γέφυρα Καλύμνου- Κώ ουπς συγνώμη Καλύμνου -Λέρου ήθελα να πώ (όχι για κανένα άλλο λόγο άλλο επειδή θα τρίζουν τα κόκαλα του Σταματιάδη)"

*

Από την ΑΡΓΩ:  φωτο 1: Θέρμα, αριστερά του κολπίσκου (Γέφυρα), έξω από το λιμάνι της Πόθιας,  φωτο 2: περιοχή Κεφάλας, αριστερά το κεφάλι της ξηράς,  δυτικά των Βλυχαδιών.

Τελευταία τροποποίηση στις

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Φανή Κουτούζη δημοσιεύθηκε από Φανή Κουτούζη

    Κύριε Ρήγα,

    Αν και δε σας γνωρίζω από κοντά, ήθελα να σας πω ότι βρίσκω το λόγο σας συγκροτημένο και επικοδομητικό και επί πλέον ευπρεπή. Συμβάλλετε στην αξιόπιστη ενημέρωση ,την επισήμανση των πραγματικών προβλημάτων και φωτίζετε τα γεγονότα ,κυρίως χάριν όσων δε βρίσκονται στο νησί και όμως αγωνιούν για την πορεία του!
    Φανή Κουτούζη

  • Σύνδεσμος σχολίου Φανή Κουτούζη δημοσιεύθηκε από Φανή Κουτούζη

    Αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ τους συμπατριώτες εκείνους,οι οποίοι είχαν το πολιτικό θάρρος να καταθέσουν τη γνώση, τις πληροφορίες και τη γνώμη τους για τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πολιτική και κοινωνική ζωή της Καλύμνου, όπως:Η ονομασία της Χώρας, η βάρβαρη διάνοιξη του δρόμου στα Σκάλια και ο Γερμανός "επενδυτής",για να αναφέρουμε μόνο αυτά που βγάζουν "μάτι". Σκέφτομαι πόσο στρεβλή και ελλιπής θα ήταν η εικόνα που είχαμε, αν μέναμε στην "επίσημη" ενημέρωση και μέχρι ποιο ανεπανόρθωτο , για την Κάλυμνο ,σημείο θα μπορούσαν να είχαν φθάσει οι εξελίξεις, χωρίς τη γνώση που μας πρόσφεραν οι συμπατριώτες και χωρίς τα συμπεράσματα που καθόρισαν και τη στάση μας και τις κινητοποιήσεις μας.
    Για τα συγκεκριμένα θέματα θεωρώ καταλυτικές τις παρεμβάσεις του Γιάννη Μαστροκούκου , του Σάκη Ζερβού καιτο, προ δεκαετίας, τόσο "κατατοπιστικό" και τόσο "επίκαιρο" άρθρο της Ευαγγελίας Μπιλλήρη.Φυσικά, μεγάλη είναι η συμβολή και των "Μέσων" που τους φιλοξένησαν.
    Έχω ακόμη ένα πρόβλημα:Δεν κατανοώ την αγωνία του κ.Δ. Ταυλάριου να πείσει ότι για δημοσιεύματα προ δεκαετίας - και της κ. Μπέττυς Μαΐλλη- δεν είχε ιδέα ,ενώ ήταν διευθυντής της εφημερίδας .στην οποία δημοσιεύτηκαν. Αν ήταν έτσι, το συμπέρασμα που βγαίνειείναι ότι δεν είχε τον έλεγχο της εφημερίδας του. Έτσι ήταν τα πράγματα;

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ δημοσιεύθηκε από ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ

    Διαβάζοντας σε διαδικτυακό τόπο κοινωνικής επαφής την επιστολή-απειλή του δημάρχου στην Ευαγγελία Μπιλλήρη γέμισα απο θλίψη για την υπέρμετρα βίαιη αντίδραση που δηλώνει έλλειψη ψυχραιμίας και αδικαιολόγητο πανικό.
    Παρακολούθησα την εκπομπή "Εν Καλύμνω" και διάβασα το άρθρο της εφημερίδας "Δωδεκάνησος". Σε καμμία περίπτωση δεν συμπέρανα αλλά και δεν προκύπτει καμμία σχέση η άλλη επαφή του "Γερμανού επενδυτή" με τον κ. Διακομιχάλη. Ούτε το περιεχόμενο αλλά και ούτε όσα αναφέρθηκαν στην ζωντανή εκπομπή δικαιολογούν την ένταση και το περιεχόμενο τών δηλώσεων του δημάρχου στο Facebook, που κατ΄εμέ δεν αρμόζουν σε πρόσωπο που κατέχει ύψιστο αξίωμα.
    Θα περίμενα αντίστοιχα άμεσες ενέργειες στα πολλαπλά προβλήματα του νησιού μας:
    1. Η προαναγγελθείσα λειτουργία της δημοτικής αγοράς.
    2. Η πανηγυρικά προαναγγελθείσα περάτωση της μελέτης των ομβρίων υδάτων.
    3. Η ελλειπής καθαριότητα.
    4. Η υπολειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας.
    5. Η άμεση έναρξη, τής πολυδιαφημιζόμενης "σημαίας" της δημοτικής αρχής, της αυτεπιστασίας.
    6. Η έναρξη εργασιών για το ΧΥΤΑ. Η μπόρα με τα πρόστιμα είναι καθ΄οδόν.
    7. Η αποκατάσταση του έξω λιμένα.
    Είναι βέβαια σημαντικότερο να ασχολείται με τα επικοινωνιακά μιας και αυτά κοστίζουν ψήφους. Μιά απόδειξη ότι η επανεκλογή είναι ο υπέρτατος σκοπός.
    Θα δώσω όμως και τα συγχαρητήρια μου για την πρόσληψη του ικανότατου μηχανικού κ. Κώστα Ζαίρη για μελέτες του ΕΣΠΑ, που αποδεικνύει ότι επιτέλους ο δήμαρχος άκουσε τις παροτρύνσεις του κ. Γαλουζή για δραστηριοποίηση και έργα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos